Kopie originalniho cd

Nero, Clone CD a další programy k vypalování a diagnostice.
Odpovědět
.exe
Začátečník
Začátečník

Kopie originalniho cd

Příspěvek od .exe »

Mam na originalnim cd jednu encyklopedii, kterou si chci zazalohovat. At zkousim Alcohol nebo CloneCD u 7% se to kousne a konec. Na spodni vrstve toho cd je v necele jedne tretine takova jakoby zvyraznena stopa, coz bude s nejveti pravdepodobnosti ten problem...Zkousel sem jeste najit clone xxl,ale nic...Tak jestli dokazete poradit.
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Jak kousne, co máš za mechaniku?
Bathory
.exe
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od .exe »

ted sem si vsimnul ze jsem to dal do jineho tematu ten dotaz....
takze mam LG4163 a Toshipu SD16xx ted presne nevim. A z te Toshiby nacitam to cd z ktereho chci udelat kopii. A pri 7% se snizuje rychlost az na nulu a mechanika se porad tvari ze cte, ale i po 10min se nehne ani o procento
Ted jsem jeste zkusil nacitat to cd v LG vypalovacce a to same. To je divny ze je takovahle ochrana u cd za 150,- a u daleko drazsich programu se s tim clovek nesetka...
Naposledy upravil(a) .exe dne pon 1. kvě 2006, 22:04, celkem upraveno 1 x.
vsn
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od vsn »

.exe píše:ted sem si vsimnul ze jsem to dal do jineho tematu ten dotaz....
takze mam LG4163 a Toshipu SD16xx ted presne nevim. A z te Toshiby nacitam to cd z ktereho chci udelat kopii. A pri 7% se snizuje rychlost az na nulu a mechanika se porad tvari ze cte, ale i po 10min se nehne ani o procento

kdysi jsem kopiroval jednu hru (jakou na tom nezalezi) ...

kopiroval jsem ji v clony xxl ... a trvalo to hafec moc dlouho ... zezacatku ... asi pul hodiny to delalo prvni procento, pak se to rozbehlo a zklonovalo to.... zkus to nechat... a uvidis, jestli si to s tim poradi
.exe
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od .exe »

ok dik zkusim to
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

.exe píše:To je divny ze je takovahle ochrana u cd za 150,- a u daleko drazsich programu se s tim clovek nesetka...
Není to divný, jsou tam vadný sektory a čtení trvá opravdu dlouho. Nejlépe to uděláš v CloneCD, nastav tam přeskakování vadných sektorů třeba po 300 a budeš mít images za půl hodiny na disku. :)
Bathory
.exe
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od .exe »

Já měl za to, že to musím vypalovat i s vadnýma sektorama. mam tam nastaveno vcetne vadnych sektoru. Co myslis tim po 300?
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Přesně tak... já nepsal, abys tu volbu vypnul, ale nastavil přeskakování, což v praxi znamená, že se načte každý xtý sektor a ostatní mezi sektory budou do image automaticky dolněny, ušetříš tím hromadu času. :)
Bathory
Odpovědět

Zpět na „Vypalovací software“