Edit: A jak uz jsem poznamenal, jakozto majitel LCD jsem "nucen" hrat v nativnim rozliseni. Nepredpokladam tedy, ze si budu moct v blizke budoucnosti zahrat neco na full detail v 1280x1024 + zapnute AA (teda urcite ne se soucasnym mainstreamem), kdyz s tim maji tyto karty problem uz nyni.
GeForce 7600 - testy, srovnání s konkurencí apod...
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Kaldo
- Začátečník

-
Tak jsem asi jedinej 
Edit: A jak uz jsem poznamenal, jakozto majitel LCD jsem "nucen" hrat v nativnim rozliseni. Nepredpokladam tedy, ze si budu moct v blizke budoucnosti zahrat neco na full detail v 1280x1024 + zapnute AA (teda urcite ne se soucasnym mainstreamem), kdyz s tim maji tyto karty problem uz nyni.
- no-X
- Středně pokročilý

Nemyslím, že s tím mají problém. Testy jsou obvykle prováděné v nejnáročnějších scénách a tak ve většině hry může výkon dostačovat. Krom toho jsou některé hry testovány na max. detailec a množství textur a normálových map u některých her už při takovém nastavení potřebuje 512MB, takže 256MB může být brzda a to o dost významnější, než zapnuté FSAA. Takže pokud stahneš určité detaily a zapneš FSAA, můžeš dosáhnout lepšího obrazu i vyššího výkonu, než při max. detailech, pro které tyto karty nejsou určeny, při FSAA.
FSAA se na herních kartách objevilo roku 2000, stadardem pro high-end se stalo v roce 2002 a v mainstreamu je za standard považováno někdy od roku 2004, tzn. předchozí generace grafických karet. Mohl sis všimnout, že ve všech recnzích (krom low-endu) se s FSAA testuje. Z dlouhý chvíle to autoři nedělají
btw. že si nemůžeš AA dovolit posuzuješ podle čeho? Podle toho, že používáš GF7600GT, jejíž výkon při zapnutí AA klesne o 28%? (testy CB, 1280*1024). U GTO právě výkon při AA klesne jen o necelých 7%, takže pokud posuzuješ na základě vlastní zkušenosti, je tvoje tvrzení bezpředmětné, protože propad výkonu GT při AA je 4x vyšší, než u GTO.
FSAA se na herních kartách objevilo roku 2000, stadardem pro high-end se stalo v roce 2002 a v mainstreamu je za standard považováno někdy od roku 2004, tzn. předchozí generace grafických karet. Mohl sis všimnout, že ve všech recnzích (krom low-endu) se s FSAA testuje. Z dlouhý chvíle to autoři nedělají
btw. že si nemůžeš AA dovolit posuzuješ podle čeho? Podle toho, že používáš GF7600GT, jejíž výkon při zapnutí AA klesne o 28%? (testy CB, 1280*1024). U GTO právě výkon při AA klesne jen o necelých 7%, takže pokud posuzuješ na základě vlastní zkušenosti, je tvoje tvrzení bezpředmětné, protože propad výkonu GT při AA je 4x vyšší, než u GTO.
Nejlepší moderátor ve výslužbě
- Kaldo
- Začátečník

-
Kdyz se ohanis CB tak se kouknem na tech tvych 7%.
(x1800GTO 1280x1024 NoAA->4xAA)
COD2 36fps ->22fps
Doom3 81fps -> 51fps
Fear 48fps -> 34fps
HL 46fps -> 31fps
Q4 53fps -> 26fps
Ridick 43fps -> 28fps
Navic, pokud tvrdis, ze to ty karty zvladaj. Tak se podivej na jaky fps klesaj hodnoty po zapnuti AA (vicemene nehratelne). Takze posuzuju z testu na tebou proklamovanem CB.
(x1800GTO 1280x1024 NoAA->4xAA)
COD2 36fps ->22fps
Doom3 81fps -> 51fps
Fear 48fps -> 34fps
HL 46fps -> 31fps
Q4 53fps -> 26fps
Ridick 43fps -> 28fps
Navic, pokud tvrdis, ze to ty karty zvladaj. Tak se podivej na jaky fps klesaj hodnoty po zapnuti AA (vicemene nehratelne). Takze posuzuju z testu na tebou proklamovanem CB.
- no-X
- Středně pokročilý

- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
na x1800GTO je mnoho her hratelné i s HDR+FSAA v rozumném rozlišení ... na 7600GT jaksi vůbec není 
Navíc pořád tady mluvíš o hrách co nikdo hrát v nejbližší době nebude ...
bohužel v čem máš jinak měřit
Prostě x1800GTO je jasně lepší a rychlejší s vyšší cenou odpovídající parametrům a náročnosti výroby, v tomto směru se spíše 7600GT jeví jako předražená ...
Navíc pořád tady mluvíš o hrách co nikdo hrát v nejbližší době nebude ...
Prostě x1800GTO je jasně lepší a rychlejší s vyšší cenou odpovídající parametrům a náročnosti výroby, v tomto směru se spíše 7600GT jeví jako předražená ...
- vocas
- Nováček

-
to už by stačilo ne? Jste jak malí pořád se hádat co je výkonější.
No-X ATInak číslo 1 Digitaldoom ATInak číslo 2, tito dva tu nemaj co dělat... když pročítám nové topici tak jen tu furt žvaníte hlavně ty No-X...je to trapné.
K věci :
X1800GTO je výkonější karta ale ! Ale jen o pár FPS
No-X ted jsi ukázal na tvých obrázcích že X1800GTo překonává ve vyšším rozlišení 7600GT jen o 5.4 FPS!!!! Testy na PCtuningu , který vyprodukovali taky nácí ATInáci, zde je to nádherně vidět!
1)něco málo k benchmarkům:
3D mark 03 - vitezi 7600GT o 300bodů více
3D mark 05 - vítězí X1800GTO o 850 bodů více
3D mark 06 - vítězí nepatrně 7600GT o 50 bodů
marky jak je známo nehrají důležitou roli...
2)Call of Duty max detaily 4AA/8AF
vede X1800GTO nad 7600GT jen o 2- max 5 FPS ( od základního po vyšší rozlišení)
FAR CRY obdobné zase vede X1800GTO 2-max 5 FPS !!! nad 7600GT
F.E.A.R tuto hru nenávidím - to samé jen o par FPS
Hal Life - rovnocenné ve všech rozlišení
Oblivion - HDR +4AA/8AF nebo blooom +4AA/8AF zase jen o par fps pro ATI
Quake4 - vetsi optimalizace pro NVidiu
takže je zkrátka jasné, že nepatrně vede X1800GTO...NEPATRNě
Vlastním grafiku MSI 7600GT s dvouslotovým chladičem můžu s klidem prohlásit, že chlazení je libovka v zátěži max 48°C( max které sem naměřil) , hlučnost grafiky jen při startech a při spouštění hry ( většinou během hry se výrazně ztišší - samoregulace tady ma pro mě velke +), úspora energie, nízka cena 5 500,- s dph, vysoký výkon na defaultu.
Přesto, kdybych kupoval grafiku nyní, tak bych váhal mezi X1800GTO a 7600GT! Ale je jasné, že výhody Nvidie - úspora energie, levnějsí, lepší chlazení ZCELA vyrovná VÝHODY ATI - vyšší výkon jen o par FPS, dražší, horší chlazení. ...vyrovná ?Ba dokonce snad i nepatrně vyhráva !!!!
Kdy bych X1800GTO koupil místo 7600GT?...kdyby stály obě karty stejně....ani kačku navíc !!
A lidi vzpamatujte se dyt No-X tu sem cpe testy na rozliseni 1600/AA+AF.....dyt to je ubohé, tady ma sice X1800GTO navrch a kůli tomu DD a No-X onanujou, přece lepší je si zahrát hru aby byla co nejvic hratelná snad ne?A ne to hrát kuli nákejm 30-35FPS takže rozlišení základní, max 1280x1024 a dávaj to obě karty stejně!!! S tím rozdílem ze NVidie chladno ATI teplo.
No-X ATInak číslo 1 Digitaldoom ATInak číslo 2, tito dva tu nemaj co dělat... když pročítám nové topici tak jen tu furt žvaníte hlavně ty No-X...je to trapné.
K věci :
X1800GTO je výkonější karta ale ! Ale jen o pár FPS
No-X ted jsi ukázal na tvých obrázcích že X1800GTo překonává ve vyšším rozlišení 7600GT jen o 5.4 FPS!!!! Testy na PCtuningu , který vyprodukovali taky nácí ATInáci, zde je to nádherně vidět!
1)něco málo k benchmarkům:
3D mark 03 - vitezi 7600GT o 300bodů více
3D mark 05 - vítězí X1800GTO o 850 bodů více
3D mark 06 - vítězí nepatrně 7600GT o 50 bodů
marky jak je známo nehrají důležitou roli...
2)Call of Duty max detaily 4AA/8AF
vede X1800GTO nad 7600GT jen o 2- max 5 FPS ( od základního po vyšší rozlišení)
FAR CRY obdobné zase vede X1800GTO 2-max 5 FPS !!! nad 7600GT
F.E.A.R tuto hru nenávidím - to samé jen o par FPS
Hal Life - rovnocenné ve všech rozlišení
Oblivion - HDR +4AA/8AF nebo blooom +4AA/8AF zase jen o par fps pro ATI
Quake4 - vetsi optimalizace pro NVidiu
takže je zkrátka jasné, že nepatrně vede X1800GTO...NEPATRNě
Vlastním grafiku MSI 7600GT s dvouslotovým chladičem můžu s klidem prohlásit, že chlazení je libovka v zátěži max 48°C( max které sem naměřil) , hlučnost grafiky jen při startech a při spouštění hry ( většinou během hry se výrazně ztišší - samoregulace tady ma pro mě velke +), úspora energie, nízka cena 5 500,- s dph, vysoký výkon na defaultu.
Přesto, kdybych kupoval grafiku nyní, tak bych váhal mezi X1800GTO a 7600GT! Ale je jasné, že výhody Nvidie - úspora energie, levnějsí, lepší chlazení ZCELA vyrovná VÝHODY ATI - vyšší výkon jen o par FPS, dražší, horší chlazení. ...vyrovná ?Ba dokonce snad i nepatrně vyhráva !!!!
Kdy bych X1800GTO koupil místo 7600GT?...kdyby stály obě karty stejně....ani kačku navíc !!
A lidi vzpamatujte se dyt No-X tu sem cpe testy na rozliseni 1600/AA+AF.....dyt to je ubohé, tady ma sice X1800GTO navrch a kůli tomu DD a No-X onanujou, přece lepší je si zahrát hru aby byla co nejvic hratelná snad ne?A ne to hrát kuli nákejm 30-35FPS takže rozlišení základní, max 1280x1024 a dávaj to obě karty stejně!!! S tím rozdílem ze NVidie chladno ATI teplo.
- MAN
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
vocas: Pro priste si nech ty urazky, nikoho to tady nezajima a ke kvalite threadu to rozhodne neprispiva. A jinak az na ty vykony (ktery nemas podlozeny linkem
) vetsinou meles kraviny. Ted tu no-x rikal kolik asi usetris energie kdyz to ma vetsi/mensi spotrebu (pokud teda na to mas zdroj). Chlazeni je v zakladu u obou stejne, tak to je taky mimo misu prece.
A to ze tu no-x zvani je jedine dobre...
digitaldoom: Sve nazory, ale musis mit podlozene nejakymi testy, ktere si jaksi neukazal.
no-x: Az ted jsem si vsiml, ze tebou udavane testy stale meni rozliseni, dneska je nejpouzivanejsi 1280 popr. 1024, lepsi by bylo ohanet se temito rozlisenima, ovsem tam neni cim, protoze rozdil je 5FPS.
A to ze tu no-x zvani je jedine dobre...
digitaldoom: Sve nazory, ale musis mit podlozene nejakymi testy, ktere si jaksi neukazal.
no-x: Az ted jsem si vsiml, ze tebou udavane testy stale meni rozliseni, dneska je nejpouzivanejsi 1280 popr. 1024, lepsi by bylo ohanet se temito rozlisenima, ovsem tam neni cim, protoze rozdil je 5FPS.
- Delarge
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ono by taky možná bylo dobrý vědět, jak je to s minimálníma FPS ve hrách. Je sice pěkný, že někde vám karta hodí přes 100 FPS, ale je to naprd, když za chvíli v nějaký náročný scéně spadne třeba jenom na 20 FPS...V tomhle si myslim, že by měla mít X1800GTO navrh. Pokud už tady nějaký takový testy byly zveřejněný, taxe omlouvám...Popřípadě bych prosil odkaz na ně 
- Kaldo
- Začátečník

-
Nasel jsem par recenzi 7600gt vz GTO vcetne min/max/avr FPS..odpoledne pohledam a kopnu to sem..(mimochodem na tom byly karty naprosto stejne).
http://www.elitebastards.com/cms/index. ... mitstart=2
Jinak tim vsim co tu pisi, nechci tvrdit, ze je GTO pomalejsi nez GT (naopak). Jen se mi nelibi co tu z ni pani kolegove delaji. Uvidime v budoucnu v novych hrach, jak se s tim tyto dve karty poperou.
P.S. kdybych tedko kupoval grafiku, tak urcite popremyslim o koupi 1800GTO (pokud by staly GTO/GT +- stejne tak ani nevaham). Tim chci rict, ze nejsem Atifan/Nvidiafan(jako nekteri nejmenovani jedinci).
http://www.elitebastards.com/cms/index. ... mitstart=2
Jinak tim vsim co tu pisi, nechci tvrdit, ze je GTO pomalejsi nez GT (naopak). Jen se mi nelibi co tu z ni pani kolegove delaji. Uvidime v budoucnu v novych hrach, jak se s tim tyto dve karty poperou.
P.S. kdybych tedko kupoval grafiku, tak urcite popremyslim o koupi 1800GTO (pokud by staly GTO/GT +- stejne tak ani nevaham). Tim chci rict, ze nejsem Atifan/Nvidiafan(jako nekteri nejmenovani jedinci).
- ja.viper
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Stejne nechapu o co se tady porad hadate ...
kazda ta karta ma svoje male + a -
ale stejne to skonci tak ze ati fan si vybere X1800GTO
a NV fan si vezmne 7600GT
a proc ??
protoze ty karty jsou stejne skoro stejne a vyjde to sul nul...
a jestli se bavite o rozdilech 1-5 fps
to si snad delate srandu...
dalsi argument co jsem tady cetl tak me teda opravdu pobavil...
ze jestli si chces koupit kartu tak na 2 roky dopredu tak ze si mas vzit ati ?
tak to byl vtip roku ..... a ty si myslis ze s grafikou vydrzis tak 2 roky ???? no tak bud na necem ficis nebo asi opravdu nejsi z oboru ....
Je jedno co koupis jestli Ati nebo NV , i kdyby jsi koupil 7900GTX tak ji stejne tak za rok vymenis
nejefektivnejsi je tak co pul roku a az rok vymenovat grafiku..
a proc ?
Protoze jeste nestrati vsechnu svoji hodnotu a da se vetsinou jeste slusne prodat a je to zaklad pro nakup nove karty .....
a co se tyce no-x tak uz delsi dobu tady propaguje ATI ... je to jeho nazor... ale proc nam ho porad vnucuje nam to nechapu.... Rika ze se namaji ukazovat ruzne benche z ruznych testu a nemaji se vybirat jen ty vyhodne ale vzdyt on dela to same ...
a kdyz mu nekdo oponuje tak se zase brani ze tomu nikdo nerozumi atd.... Asi tezko rozchazi ze 6600GT byl proste kral mainstreamu a ze 7600GT je ted jeho nastupce
a ati ze ma zase smulu 
no a nakonec to MAN: a ty si myslis ze na te svoji 300W (350W) zdroji rozbehas x1800Gto ??? ha ha ha a novy zdroj za 600 ?? to si teda pomuzes
zdroj pod 1000,- nema smysl
a kdyz uz tak nejakou znacku a ne noname
tak a perzekuce muze zacit
kazda ta karta ma svoje male + a -
ale stejne to skonci tak ze ati fan si vybere X1800GTO
a NV fan si vezmne 7600GT
a proc ??
protoze ty karty jsou stejne skoro stejne a vyjde to sul nul...
a jestli se bavite o rozdilech 1-5 fps
dalsi argument co jsem tady cetl tak me teda opravdu pobavil...
ze jestli si chces koupit kartu tak na 2 roky dopredu tak ze si mas vzit ati ?
tak to byl vtip roku ..... a ty si myslis ze s grafikou vydrzis tak 2 roky ???? no tak bud na necem ficis nebo asi opravdu nejsi z oboru ....
Je jedno co koupis jestli Ati nebo NV , i kdyby jsi koupil 7900GTX tak ji stejne tak za rok vymenis
nejefektivnejsi je tak co pul roku a az rok vymenovat grafiku..
a proc ?
Protoze jeste nestrati vsechnu svoji hodnotu a da se vetsinou jeste slusne prodat a je to zaklad pro nakup nove karty .....
a co se tyce no-x tak uz delsi dobu tady propaguje ATI ... je to jeho nazor... ale proc nam ho porad vnucuje nam to nechapu.... Rika ze se namaji ukazovat ruzne benche z ruznych testu a nemaji se vybirat jen ty vyhodne ale vzdyt on dela to same ...
a kdyz mu nekdo oponuje tak se zase brani ze tomu nikdo nerozumi atd.... Asi tezko rozchazi ze 6600GT byl proste kral mainstreamu a ze 7600GT je ted jeho nastupce
no a nakonec to MAN: a ty si myslis ze na te svoji 300W (350W) zdroji rozbehas x1800Gto ??? ha ha ha a novy zdroj za 600 ?? to si teda pomuzes
tak a perzekuce muze zacit
INTEL Core i5-4690K (3.5GHz/6MB/1150) ,Noctua NH-U12P ,
GIGABYTE Z97X-Gaming 5, Intel Z97 ,Nvida 560GT, DDR3 8GB 1600MHz Ballistix Sport CL9 1.50V kit CRU,SB X-FI Extreme Music ,Enermax Liberty 500W DXX ,Thermaltakte VC2000 Mambo ,LCD Samsung 226BW
GIGABYTE Z97X-Gaming 5, Intel Z97 ,Nvida 560GT, DDR3 8GB 1600MHz Ballistix Sport CL9 1.50V kit CRU,SB X-FI Extreme Music ,Enermax Liberty 500W DXX ,Thermaltakte VC2000 Mambo ,LCD Samsung 226BW
- Delarge
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No nevim, jak ty ja.vipere, ale mě by teda každej půl rok kupovat novou kartu nebavilo (a shánět kupce na tu "starou"). Mam už skoro dva roky (kupovaná v lětě 2004 a to už tehdá nebyla žádnej nováček) 9800Pro a pořád si na ní nový hry zahraju celkem v poho, ne v rozlišení 12x10 a na max detaily, ale zahraju. Teď ji budu měnit za 1800GTO (původně sem zamýšlel 7600GT, ale to když byla ještě mnohem levnější než GTO) a počítam, že na ní aspoň rok a půl zase vydržim. Beru v úvahu hlavně to, že je technologicky pokročilejší než 7600GT a že je přeci jenom o něco výkonnější (a to hlavně v Oblivionu, kterej budu hrát asi ještě hodně dlouho)
Navíc je zajímavý, že tady zrovna ty mluvíš o hádání, když z tvýho postu to vypadá, že jedinej, kdo se chce hádat, seš ty...
Navíc je zajímavý, že tady zrovna ty mluvíš o hádání, když z tvýho postu to vypadá, že jedinej, kdo se chce hádat, seš ty...
- ja.viper
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ja se hadat nechci ...
ale tenhle thread uz ctu dlouho .... a zatim jsem se jen vyjadroval k 7600Gt a vylecy noxe jsem prechazel ... ale uz me to prestalo bavit ...
a za dalsi toto neni nakupni thread o tom co je lepsi koupit jeslti ati nebo NV ...
no o tom nakupovani to je ciste muj nazor
a sehnat kupce tady na foru nebo na konkurencnim foru neni zadny problem pokud clovek da adekvatni cenu...
a myslim ze je lepsi udrzovat kartu na vyssim mainstreamu za stejne penize nez kupovat jednu high end kartu ...
a jen priznavam ze nejsem anti - ati fan .... tak jsem uz mel nejake ati karty ... a daval jsem je do par sestav ... jen me vadi neumerne propagovani .....
ale tenhle thread uz ctu dlouho .... a zatim jsem se jen vyjadroval k 7600Gt a vylecy noxe jsem prechazel ... ale uz me to prestalo bavit ...
a za dalsi toto neni nakupni thread o tom co je lepsi koupit jeslti ati nebo NV ...
a sehnat kupce tady na foru nebo na konkurencnim foru neni zadny problem pokud clovek da adekvatni cenu...
a myslim ze je lepsi udrzovat kartu na vyssim mainstreamu za stejne penize nez kupovat jednu high end kartu ...
a jen priznavam ze nejsem anti - ati fan .... tak jsem uz mel nejake ati karty ... a daval jsem je do par sestav ... jen me vadi neumerne propagovani .....
- Delarge
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ok...ja.viper píše:ja se hadat nechci ...
OT: Ohledně no-Xe...je pravda, že to je největší propagátor ATI tady na fóru, ale taky je to člověk, který těm grafickým kartám a všemu kolem nich OPRAVDU rozumí a je schopný svoje postoje v drtivý většině rozumně vysvětlit a obhájit...A ne vždy se to daří jeho "soupeřům
- ja.viper
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no pravda je ze se v tom asi vyzna ....coz o to ...
ale myslim ze kdyby tu byl nejaky nox z NV strany tak by ta debata mela aspon smysl ...
neverim ze by nemela nv proti ati co nabidnout jak on v podstate tvrdi ...
ale myslim ze kdyby tu byl nejaky nox z NV strany tak by ta debata mela aspon smysl ...
neverim ze by nemela nv proti ati co nabidnout jak on v podstate tvrdi ...
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
pánové, nevím jak no-X ale jak ho znám tak také ... nejsem ATIňák ... vždy říkáme poravdu a jak to ve skutečnosti je ... jinak testy ? jukni na mé stránky a pokud je poládáš za zaujaté jukni jinam ... za dnešní ceny kdy 7600GT je od 5400,- a x1800GTO od 6100,- prostě nemá 7600gt šanci ... pořád mluvíš o rozdílu pár FPS jenomže to jsou dost stěžejní FPS když se nacházíš v mainstreamu, kde se obě karty pohybují kolem hratelné hranice 40FPS a právě x1800GTO se pohybuje nad a 7600GT pod a to už je sakra rozdíl !
takže se tu nehádej z pocize vlastníka jedné karta já nevlastním ani jednu ale mnohem více než ty jsem jich otestoval, včetně x1800GTO a 7600GT, takže přesně vím jak to je , možná tě překvapím, ale v současnoti mám doma 2xNV a 1x AYTI takže to o mě jako ATIňákovi nějak nesvědčí
takže se tu nehádej z pocize vlastníka jedné karta já nevlastním ani jednu ale mnohem více než ty jsem jich otestoval, včetně x1800GTO a 7600GT, takže přesně vím jak to je , možná tě překvapím, ale v současnoti mám doma 2xNV a 1x AYTI takže to o mě jako ATIňákovi nějak nesvědčí
- ja.viper
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no tak momentalne nejsam taky vlastnik NV 7600GT monetalne jedu na 2mb ati
no uz je to tady zase ..... proc davas mylne informace .... ono to jsou detaily ale clovek co pak cte toto forum tak muze byt zmaten ....
pises ze 7600GT je od 5400,- pritom radim ji ma za 5200 ,- a x1800gto jak pises je od 6100 coz je skoro litr ....
a pro nekoho uz muze byt treba hranice uz i tech 5k jako max za mainstream ....
a druha vec .... rikas ze se to pohybuje na hranici 40 fps ... ale proc vsichni berete ze vsichni chcou hrat na maximum s mainstream grafikou .... klasicky uzivatel co ma LCD tak hraje na 1280*1024 .... a tam jsou tyto grafiky dostatecne rychle....
jedina vyjimka je snad Oblivion ..... ale co jsem cetl tak i ten se da hrat
a jsou i takovy hraci kterym az tak nejde o grafiku ale o plynulost a snizi detaily ... nekdy dokonce i zamerne ..(napr BF2 a zobrazovani travy)
a znovu opakuju ze nechci nejak propagovat NV ani ATI ale nelibi se mi jak tady ATiste (Autiste
) jedou do NV
no uz je to tady zase ..... proc davas mylne informace .... ono to jsou detaily ale clovek co pak cte toto forum tak muze byt zmaten ....
pises ze 7600GT je od 5400,- pritom radim ji ma za 5200 ,- a x1800gto jak pises je od 6100 coz je skoro litr ....
a pro nekoho uz muze byt treba hranice uz i tech 5k jako max za mainstream ....
a druha vec .... rikas ze se to pohybuje na hranici 40 fps ... ale proc vsichni berete ze vsichni chcou hrat na maximum s mainstream grafikou .... klasicky uzivatel co ma LCD tak hraje na 1280*1024 .... a tam jsou tyto grafiky dostatecne rychle....
jedina vyjimka je snad Oblivion ..... ale co jsem cetl tak i ten se da hrat
a jsou i takovy hraci kterym az tak nejde o grafiku ale o plynulost a snizi detaily ... nekdy dokonce i zamerne ..(napr BF2 a zobrazovani travy)
a znovu opakuju ze nechci nejak propagovat NV ani ATI ale nelibi se mi jak tady ATiste (Autiste
- Kaldo
- Začátečník

-
http://www.svethardware.cz/art_doc-DC56 ... BB97E.html ne uplne perfektni, ale hlavne "objektivni" recenze 1800GTO vz 7600GT vz 7900Gt(ta je tam trosku mimo misu)
Naposledy upravil(a) Kaldo dne čtv 4. kvě 2006, 13:02, celkem upraveno 1 x.
- ja.viper
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no tak tento clanek se teda povedl ..
sice jsem ho necetl uplne cely .... ale ty dulezite veci ...
a shrnuje vse o cem se tady bavime ......
sice jsem ho necetl uplne cely .... ale ty dulezite veci ...
a shrnuje vse o cem se tady bavime ......
- Antonín Chromý
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tys to nějak ověřoval, že seš schopen prohlásit, že je ta recenze objektivní?Kaldo píše:...ale hlavne objektivni recenze...
Co mě osobně vrtá hlavou je výkon v Oblivionu. Všude v recenzích je geforce velice dobrá v interiérech cca 25% (což je hodně), ovšem venku se karta obrací a o 25% vede ati. Nechci řešit přesná čísla. Ale zajímalo by mě o čem tohle svědčí a jestli TENHLE jediný rozdíl může říct, co bude za zhruba za rok? Jestli bude geforce ztrácet ve většině her 25% na x1800gto? Dá se to odhadnout?
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele: