Proč jen 8pcie linek?
Moderátor: Eddward
- krtekm
- Začátečník

Proč jen 8pcie linek?
Zdravím všechny. Mám tu jeden problém. Myslel jsem že je to v grafické kartě ale možná to bude problém i desky. Mám EP8NPASLI. V ní GF7600GS. No a ta jede jen na 8pcie linek. Má jet na 16. Na netu je něco málo o tom že se to lidem stalo ale jak to vyřešili jsem se nedozvěděl. Proto bych Vás chtěl poprosit o pomoc. Zkoušel jsem jiné ovladače desky i karty. Flash desky. Nevím co dál.
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- Shit
- Odborník PCT

- krtekm
- Začátečník

Huh. Tak ted jsem z toho uplne jelen. Deska je SLI. Tudis ma mit 2Pcie sloty. Jeden by mel byt 16x druhy 1x. V sli maji jet oba 8x. Proc ale grafika jede 8x jak v primarnim slotu tak sekundarnim. Proc dava stejny vykony v obou dvou slotech. 2540 bodu v nepretaktovanym stavu v OBOU SLOTECH. neni to divny. Mam pocit ze si deska mysi ze je v sli. Heh ale neni. Co s tim pls. Dekuji.
- kvoco
- Začátečník

nemas tam dake jumpre prepnute na SLI?...napr ako sa prepina na DFI ultra-D
AMD Ryzen 7 9800X3D+ARCTIC Liquid Freezer III 280 A-RGB, ASUS TUF GAMING B650-E WiFi, KINGSTON Fury Beast 64GB 6000 MHz CL30 RGB EXPO, GIGABYTE GeForce RTX 5070Ti GAMING OC 16G, Patriot VIPER VP4300 Lite 2 TB, NZXT H5 Flow RGB, GIGABYTE AORUS Elite P850W, GIGABYTE AORUS FI32Q
- krtekm
- Začátečník

- st.slama
- Začátečník

-