EE. Nemyslím, že smažou 25%. Je to otázka architektury jádra, někde se na to ptal Digitaldoom a NO-X mu to vysvětloval, jenže to nemůžu najítHEAD píše:Vysli novy ovladace a ty zvysujou dramaticky vykon v oblivionu u nv karet.Mozna,ze uz zadnej rozdil ani neni.
GeForce 7600 - testy, srovnání s konkurencí apod...
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Antonín Chromý
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Ume z 20fps v prirode na kolem 40 fps v prirode
.Jinak ty ovladace najdes tady:
http://www.nforce.cz/modules.php?name=D ... tit&lid=57
http://www.nforce.cz/modules.php?name=D ... tit&lid=57
- Antonín Chromý
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
by mě zajímalo kde bereš tu jistotu, že je objektivní, vůbec by mě zajímalo kde ty můžeš tvrdit, že si objektivní, když vlastníš 1x 7600GT nic jiného si neměl netestoval a nic o tom nevíš ... takový mám nejraději-chválím, co mám doma ... promiň, ale řekni, že to není pravda ...Kaldo píše:http://www.svethardware.cz/art_doc-DC56 ... BB97E.html ne uplne perfektni, ale hlavne "objektivni" recenze 1800GTO vz 7600GT vz 7900Gt(ta je tam trosku mimo misu)
Ta recenze nepoukazuje na nic jiného než, co jsem otestoval já http://www.ddworld.cz/content/view/35/32/ a tvrdím, že na SHW není uplně kompletní chybí zmínky a test HDR+FSAA ... a když nevěříš mojí recenzi koukni na jiné ... koukni na hodnoty kde se 7600 a x1800 pohybují a uvidíš že prostě x1800 je lepší koupě i když z tvého pohledu jsou to jen malé rozdíly FPS z mého pohledu, jelikož jsem měl obě karty na testy jsou to obrovské rozdíly když na jedné můžu hrát plynule a na druhé ne ... BTW: no a čím větší rozlišení tím větší náskok pro ATI s256bit takže opět nic nového si nám tu neřekl a pokud chcete slyšet předpověď na základě zkušeností, tak v nových hrát to půjde s7600GT hodně z kopce a jelikož ji většina kupuje s tím že by si rádi zahrály i nové hry nezdá se mi cenový rozdíl na x1800 tak veliký přičemž prostě nemůžete popřít její větší šance díky lepší architektuře a 256bit sběrnici ...
taže zanechte flamu, když na to nemáte důkazy zkušenosti atd ... z jedné karty, co máte doma toho prostě moc nevykoukáte
- hopla cenu jsem přehlédl
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
ja bych tenhle flamik zkratil, zatim je to souboj vyrovnany u novych her bude rozdil velky , neco jako dual 6600gt vs 6800 (drive stejne vysledky a dnes diky 128bit vs 256bit, kde jsme ze, drive byly take vyrovnany, ale pri FSAA byla lepsi 6800gt a pozdeji se to projevilo u novych her) tady to je to same , ted je to vyrovnane , ale pri FSAA atd uz ma X1800 vetsi naskok a v budoucnu UT3 engine atd uz ten rozdil bude znat i na default, thats all
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
- Kaldo
- Začátečník

-
Jedine co jsem udelal, bylo to, ze jsem hodil link na recenzi o ktere si myslim, ze je objektivni (a hlavne vysla dnes, tak ji asi kazdy nevidel). Nikde jsem nerekl o GTO, ze je horsi a jak jsem psal vyse, nyni bych uz kopoval jinak (tim podle tebe chvalim GT? aha). A to, ze mam doma 1x7600GT a GTO jsem netestoval znamena, ze o nich nic nevim? Projel jsem snad vsechny recezne vyse uvedenych karet (vcetne te tve, o ktere si myslim sve - krasne se to rymujeDigitaldoom píše: by mě zajímalo kde bereš tu jistotu, že je objektivní, vůbec by mě zajímalo kde ty můžeš tvrdit, že si objektivní, když vlastníš 1x 7600GT nic jiného si neměl netestoval a nic o tom nevíš ... takový mám nejraději-chválím, co mám doma ... promiň, ale řekni, že to není pravda ...
P.S. aby to nevypadalo ze teda "chvalim co mam doma", tak to pisu nazorne: za soucasnych cen (pokud NV nepujde s cenama GT dolu) bych to videl takhle x1800GTO --> 7600GT
- tovr1203
- Začátečník

Po celou dobu jsem se nechtěl zapojit do této "atrapy" diskuse. Ale nedá mi to ... sám teď uvažuji o přechodu z AGP na PCIe a samo se rozhoduji, kterou kartu ... rozhoduji se mezi GT a GTO ... Oblivion hrát nebudu, výsledky v testech jsou + - stejný, takže jdu podle ceny. Ale to není to co jsem tu chtěl napsat. Jak může někdo napsat, že v budoucích hrách bude mít navrh ta nebo ona karta ... copak z nich nějaká má podporu DX10, které se blíží víc a víc? Osobně si myslím, že koupí ani jedné z těchto dvou, člověk neudělá chybu, protože za rok, rok a půl "půjdou do kytek" obě dvě a mnoho dalších, právě kvůli nástupu Win Vista a DX10.
PC: Ryzen5 1600; MSI B350 Tomahawk; 2x4GB + 2x8GB; Gigabyte GTX 1050Ti OC; Kingston 120GB SSDnow300V + Seagate 1TB + Samsung F1 500GB; LG GH20LS10 black (SATA); GMC H-60 Phoong; EVGA supernova 550 G3; Asus 28" TUF gaming V289Q
konzole: PS5
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
-Kdy tady budou dx10 hry? za 2-3 roky?tovr1203 píše:. Ale to není to co jsem tu chtěl napsat. Jak může někdo napsat, že v budoucích hrách bude mít navrh ta nebo ona karta ... copak z nich nějaká má podporu DX10, které se blíží víc a víc?
-Myslis si ze do te doby nebude narocnost her stoupat? (pokud myslis ze nebude tak se ti muzu jen smat
-gf4ti byla taky technicky zastaralejsi nez fx5200 ale pritom byla jasne vykonejsi (to jen ukazka toho ze neplati "cim vic DX tim lepsi karta")
Nechci hodnoti ktera karta je lepsi koupe, jen chci poukazat ze zrovna tve argumenty jsou totalni hovadina
0118 999 881 999 119 7253
- godlike
- Středně pokročilý

-
Ja se jen se divim tomu malemu OC u GTO(musi se flashnout jinej bios)..a pres atitools ci overclocker muzes pridavat voltaz pametem+GPU...cili pri taktech 600-650 videl jsem i 700+1400 pameti..a 7600GT nema absolutne sanci..holt recenzenti delaj jen rychly OC pres rivatuner a hotovo..viz.
http://www.xtremesystems.org/forums/att ... 1146035486
A to nekteri davaj i 10500 v marku 05.
http://www.xtremesystems.org/forums/att ... 1146035486
A to nekteri davaj i 10500 v marku 05.
Naposledy upravil(a) godlike dne čtv 4. kvě 2006, 17:53, celkem upraveno 1 x.
Mac...
- Rentigo
- Začátečník

-
Teď ani nechápu, proč jsi všechny tyto výsledky vypisoval ručně. Vždyť v každém testu na CB je na konci graf, který z naměřených hodnot udělá průměr. Máš tyto celkové porovnání dosti oblíbené a často je zde dáváš, tak proč ne i nyní? A proč to tam sakra vychází jinak?no-X píše: - vyšší výkon, to už jsem probíral tady, takže jen stručně:Při současných cenách (6000/5200) má už GTO i lepší poměr cena výkon, nehledě na další technologie a kvalitu obrazu.
BF2 (1600/AA+AF): GT: 31FPS / GTO: 39FPS = GTO rychlejší o 26%
COD2 (1024): GT: 29,8 / GTO: 36,8FPS = GTO rychlejší o 23,5%
Doom 3? A tak ho vezměme taky: (1600/AA+AF): GT: 33,6FPS / GTO: 38,0FPS = GTO rychlejší o 13%
FEAR (1280/AA+AF): GT: 26FPS / GTO: 34FPS = GTO rychlejší o 31%
HL2LC: (1280/AA+AF): GT: 30,3FPS / GTO: 31,0FPS = první plichta
Quake IV (1600): GT: 50,6FPS / GTO: 42,6FPS = GT vůbec poprvé vede o 19%
SS2 (1600/AA+AF): GT: 28,1FPS / GTO: 30,5FPS = GTO rychlejší o 9%
SCCT (1600/AA+AF): GT: 27,9FPS / GTO: 36,1FPS = GTO rychlejší o 29%
Oblivion (1024/HDR): GT: 24,1FPS / GTO: 35,7FPS = GTO rychlejší o 48%
Všechny výsledky převzaty z CB a FSQ, vždy vybráno nejnáročnější nastavení, při kterém je GTO nad 30FPS. V polovině případů GT 30FPS nepřekročila. V jednom testu byla rychlejší, v jednom na tom byla stejně, jako GT. Ve všech sotatních vyhrála GTO. V průměru GTO vede o 18%. Vypustíme-li technologicky starší enginy (SC, Doom3/Q4, HL2), tzn. zybdou aktuální hry, které se nejvíce hrajou, má GTO náskok 27,5%.
Podívej, já vidím při nejpoužívanějším nastavení (1280x1024 4xAA/16xAF) rozdíl 9% (55,5 vs. 51). A při 1600x1200 4xAA/16xAF je rozdíl 14% ve prospěch GTO (51 vs. 45,7).
Co se týká zmíněné kvality obrazu, tak na CB je k vidění porovnávací obrázek u každé hry. Možná mi ukážeš rozdíl mezi tímto a tímto. Já tam nic nepoznám a ostatně ani v jiných hrách. Nebo jak se pozná ta kvalitnější anizotropní filtrace?
- no-X
- Středně pokročilý

vocas: Bez komentáře. Až budeš chtít diskutovat na úrovni a bude to z tvého postu patrné, můžeme se o tom začít bavit.
Jsou 300W zdroje, který neutahou ani sestavu s FX5900XT a jsou 300W zdroje, který zvládnou i 6800U. Takže pokud máš nějaké věcné argumenty, prosím, ale takhle to moc věrohodně nezní 
Kaldo: Nevím podle čeho posuzuješ, že je test objektivní, ale pokud srovnáš výsledky zahraničních testů s výsledky SHW, vyjdou ti výsledky SHW lehce výhodněji pro NV. Rozhodně netvrdím, že je autor zaujatý, ale nejednou mě zarazil názor typu "X1800XT dotahuje na 7800GTX" a podobně...
Celou dnešní část diskuse bych shrnul asi takhle - kdo alespoň trochu rozumí architektuře jádra, tak je mu jasný, jaký rozdíl mezi oběma kartami je. Kdo nerozumí, tak vidí, že v recenzích má v průměru GTO náskok kolem 10% a při výběru novějších her spíš vyšší. Někteří tu taky rádi GTOčku upírají jiné přednosti, protože nejen framerate dělá grafickou kartu a full-stage trilinear aniso bez úhlových optimalizací nVidia podporovala a podporovat přestala, naopak ATi nepodporovala a podporovat začala - na čemž je krásně vidět, komu jde pouze o úsporu počtu tranzistorů a výkon, nikoli kvalitu obrazu a technologie.
Samozřejmě se vůbec nedivím tomu, že největší zastánci GF7600 mají GF v podpise, to je logický, ale když už neměli možnost konkurenční produkt vyzkoušet, tak na základě čeho tvrdí, že je horší nebo méně výhodný? Naopak proč když Digitaldoom, který obě karty vyzkoušel a testoval, doporučí tu, se kterou byl spokojenější, je hned nazýván fanATikem?
Napsal jsem to už jednou, napíšu to znovu - pokud někdo nechápe, proč je GTO lepší, tak ať si GT klidně koupí, mě je to upřímně jedno a skutečně mu jí přeju (
). Ale ať pak nepřesvědčuje ostatní, že je to lepší volba, když neměl možnost porovnání a jeho hodnocení jsou logicky zaujatá.
A poslední věc: Pokud mě někdo chce napadat, že straním ATi, tak ať to laskavě nedělá v tomto threadu, ale buďto na smetišti, nebo přes PM. A ať aspoň uvede, jaké bych k tomu měl mít důvody. V počítači nemám ani kartu od ATi, ani kartu od nVidie. Čipset taky nemám ani od ATi, ani od nVidie (míval jsem nF2, byl jsem spokojený), nikdy jsem zadarmo od ATi ani od nVidie nic nedostal. Ale znám se s několika lidmi (i osobně), kteří hardware testují a píšou recenze, píšu si i s několika zahraničními autory a občas mám přístup k některým dokumentům, ke kterým se běžný člověk snadno nedostane... takže mám jakýsi přehled o aktuální a budoucí situaci, z něhož vycházím a na jehož základě píšu svá tvrzení. Pokud napíšu, že GTO má ty a ty výhody a že v novějších hrách bude vycházet líp než GT, nepíšu to z dlouhý chvíle a ani proto, že bych za to něco dostal. V souvislosti s tím zmíním, co už jsem jednou zmiňoval - některé weby píšou stylem "vlk se nažral a koza zůstala celá", tzn. závěr každé recenze je v duchu - "karty jsou stejné, kupte si jakou chcete, neuděláte chybu". Jenže karty nikdy nejsou stejné a nikdy stejné nebudou (a že je test napsaný v tomto duchu zdaleka neznamená, že je nestranný, naopak). Každá bude mít výhody a nevýhody. A jen na každém, aby zvážil, co pro něj má větší cenu. Ale nikdo mi nemůže zazlívat, když se divím nad tím, že si někdo nevybere kartu, která má vyšší výkon (byť jen mírně), lepší kvalitu obrazu a lepší technologickou výbavu (= výkon v nových hrách) jenom kvůli tomu, že alternativa od druhého výrobce má o něco nižší spotřebu.
Byl bych rád, kdyby to byl konec začínajícího flamu a kdyby osoby, které se zastávají jednoho nebo druhého, budou svá tvrzení nějak rozumně podkládat, abychom mohli předchozí diskusi plnou nadávek, osočování a argumentů typu "tahle karta je lepší prostě protože to tak je", ukončit...
/edit: Rentigo: Kdyby sis přečetl, na co se odkazuju, bylo by ti to jasné. V závěrečném průměru jsou totiž zahrnuty i výsledky z her, kde dá karta 10FPS (při kterých nikdo nehraje), stejně jako výsledky z her, které běží na 100FPS (při kterých taky nikdo nehraje a radši si zvýší detaily). Proto jsem vybral výsledky v nastavení, ve kterém karta nejde pod 30FPS, aby se eliminovaly zkreslující vlivy jako nehratelný a příliš vysoký framerate (podívej se na ten link, vysvětluju to tam podrobněji).
Byly tu odkazy na Oblivion; GTO měla min. FPS zhruba o 50% vyšší, ale už se přesně nepamatuju, v kterým threadu se o tom mluvilo. Pokud si vzpomenu, doplním link.Delarge píše:Ono by taky možná bylo dobrý vědět, jak je to s minimálníma FPS ve hrách. Je sice pěkný, že někde vám karta hodí přes 100 FPS, ale je to naprd, když za chvíli v nějaký náročný scéně spadne třeba jenom na 20 FPS...V tomhle si myslim, že by měla mít X1800GTO navrh. Pokud už tady nějaký takový testy byly zveřejněný, taxe omlouvám...Popřípadě bych prosil odkaz na ně
Kde? Vzal jsem výsledky z jedné recenze z cumputerbase, vybral nastavení, ve kterém dá karta minimálně 30FPS (výsledky při nižším FPS nemá cenu srovnávat, hra musí být prvořadě hratelná) a spočítal jsem rozdíl. Kde srovnávám výsledky z různých testů? Krom Oblivionu byly všechny z CB, Oblivion jsem vzal odjinud, protože v testech na CB nebyl. Co je na tom neobjektivního?ja.viper píše:a co se tyce no-x tak uz delsi dobu tady propaguje ATI ... je to jeho nazor... ale proc nam ho porad vnucuje nam to nechapu.... Rika ze se namaji ukazovat ruzne benche z ruznych testu a nemaji se vybirat jen ty vyhodne ale vzdyt on dela to same ...
A ty si myslíš, že zdroj, který nebude stačit na GTO, tak GT stabilně utahne? No nevímja.viper píše:no a nakonec to MAN: a ty si myslis ze na te svoji 300W (350W) zdroji rozbehas x1800Gto ??? ha ha ha a novy zdroj za 600 ?? to si teda pomuzeszdroj pod 1000,- nema smysl
a kdyz uz tak nejakou znacku a ne noname
Kaldo: Nevím podle čeho posuzuješ, že je test objektivní, ale pokud srovnáš výsledky zahraničních testů s výsledky SHW, vyjdou ti výsledky SHW lehce výhodněji pro NV. Rozhodně netvrdím, že je autor zaujatý, ale nejednou mě zarazil názor typu "X1800XT dotahuje na 7800GTX" a podobně...
A jak mohl být Radeon 9800PRO lepší volbou než GeForce FX5900U, když stejně obě podporovaly jen SM2.0? Hmm? Buďto má někdo příliš krátkou paměť, nebo vidí jen to, co vidět chce.tovr1203 píše:Jak může někdo napsat, že v budoucích hrách bude mít navrh ta nebo ona karta ... copak z nich nějaká má podporu DX10, které se blíží víc a víc?
Celou dnešní část diskuse bych shrnul asi takhle - kdo alespoň trochu rozumí architektuře jádra, tak je mu jasný, jaký rozdíl mezi oběma kartami je. Kdo nerozumí, tak vidí, že v recenzích má v průměru GTO náskok kolem 10% a při výběru novějších her spíš vyšší. Někteří tu taky rádi GTOčku upírají jiné přednosti, protože nejen framerate dělá grafickou kartu a full-stage trilinear aniso bez úhlových optimalizací nVidia podporovala a podporovat přestala, naopak ATi nepodporovala a podporovat začala - na čemž je krásně vidět, komu jde pouze o úsporu počtu tranzistorů a výkon, nikoli kvalitu obrazu a technologie.
Samozřejmě se vůbec nedivím tomu, že největší zastánci GF7600 mají GF v podpise, to je logický, ale když už neměli možnost konkurenční produkt vyzkoušet, tak na základě čeho tvrdí, že je horší nebo méně výhodný? Naopak proč když Digitaldoom, který obě karty vyzkoušel a testoval, doporučí tu, se kterou byl spokojenější, je hned nazýván fanATikem?
Napsal jsem to už jednou, napíšu to znovu - pokud někdo nechápe, proč je GTO lepší, tak ať si GT klidně koupí, mě je to upřímně jedno a skutečně mu jí přeju (
A poslední věc: Pokud mě někdo chce napadat, že straním ATi, tak ať to laskavě nedělá v tomto threadu, ale buďto na smetišti, nebo přes PM. A ať aspoň uvede, jaké bych k tomu měl mít důvody. V počítači nemám ani kartu od ATi, ani kartu od nVidie. Čipset taky nemám ani od ATi, ani od nVidie (míval jsem nF2, byl jsem spokojený), nikdy jsem zadarmo od ATi ani od nVidie nic nedostal. Ale znám se s několika lidmi (i osobně), kteří hardware testují a píšou recenze, píšu si i s několika zahraničními autory a občas mám přístup k některým dokumentům, ke kterým se běžný člověk snadno nedostane... takže mám jakýsi přehled o aktuální a budoucí situaci, z něhož vycházím a na jehož základě píšu svá tvrzení. Pokud napíšu, že GTO má ty a ty výhody a že v novějších hrách bude vycházet líp než GT, nepíšu to z dlouhý chvíle a ani proto, že bych za to něco dostal. V souvislosti s tím zmíním, co už jsem jednou zmiňoval - některé weby píšou stylem "vlk se nažral a koza zůstala celá", tzn. závěr každé recenze je v duchu - "karty jsou stejné, kupte si jakou chcete, neuděláte chybu". Jenže karty nikdy nejsou stejné a nikdy stejné nebudou (a že je test napsaný v tomto duchu zdaleka neznamená, že je nestranný, naopak). Každá bude mít výhody a nevýhody. A jen na každém, aby zvážil, co pro něj má větší cenu. Ale nikdo mi nemůže zazlívat, když se divím nad tím, že si někdo nevybere kartu, která má vyšší výkon (byť jen mírně), lepší kvalitu obrazu a lepší technologickou výbavu (= výkon v nových hrách) jenom kvůli tomu, že alternativa od druhého výrobce má o něco nižší spotřebu.
Byl bych rád, kdyby to byl konec začínajícího flamu a kdyby osoby, které se zastávají jednoho nebo druhého, budou svá tvrzení nějak rozumně podkládat, abychom mohli předchozí diskusi plnou nadávek, osočování a argumentů typu "tahle karta je lepší prostě protože to tak je", ukončit...
/edit: Rentigo: Kdyby sis přečetl, na co se odkazuju, bylo by ti to jasné. V závěrečném průměru jsou totiž zahrnuty i výsledky z her, kde dá karta 10FPS (při kterých nikdo nehraje), stejně jako výsledky z her, které běží na 100FPS (při kterých taky nikdo nehraje a radši si zvýší detaily). Proto jsem vybral výsledky v nastavení, ve kterém karta nejde pod 30FPS, aby se eliminovaly zkreslující vlivy jako nehratelný a příliš vysoký framerate (podívej se na ten link, vysvětluju to tam podrobněji).
Nejlepší moderátor ve výslužbě
- tovr1203
- Začátečník

Tím jsem nechtěl říct, že nebude stoupat náročnost her ... právě naopak, náročnost her se zvyšuje (poslední dobou až nějak moc rychle) a zvyšovat bude. Jedno jestli se k tomuto zvýšení použije nových technologií (jako třeba DX10) nebo pořádným využitím těch stávajících ... tak jako tak to v budoucích hrách nebude stíhat ani jedna (při běžném nastavení 1024 nebo 1280 + AA,AF, HDR).cool.user píše: ...Myslis si ze do te doby nebude narocnost her stoupat? (pokud myslis ze nebude tak se ti muzu jen smat)
ad FX série ... ale no tak, každý přece ví, že tahle série karet nebyla zrovna to nejlepší, co NV vypustila na trh.
PC: Ryzen5 1600; MSI B350 Tomahawk; 2x4GB + 2x8GB; Gigabyte GTX 1050Ti OC; Kingston 120GB SSDnow300V + Seagate 1TB + Samsung F1 500GB; LG GH20LS10 black (SATA); GMC H-60 Phoong; EVGA supernova 550 G3; Asus 28" TUF gaming V289Q
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Nevim no-x a doom tady porad mluvej jak je x1800GTo super a vykona a ze kdo ma vic penez at de do x1800GTO a ne do 7600gt.No jo ale ja nato muzu zase rict,ze kdo ma penize tak at prihodi dalsi 2tis. a de misto x1800gto do Gf7900gt.A ziska tim nesrovnatelne lepsi GK nez je ta x1800GTO.Rozdil je proste obrovskej a generacni viz test na svethardware... urcite to zaty 2000kc stoji. 
- Rentigo
- Začátečník

-
no-X: jaká bude asi stěžejní informace pro lidi s 17" nebo 19" LCD? Myslím, že statistika k nejlepšímu nastavení při rozlišení 1280x1024. Je to 9%. Každopádně tohohle už nechám.
V mém předchozím postu jsem hodil obrázky od ATI a NV, které porovnávají kvalitu obrazu. Jak jsem psal - rozdíl nevidím, budu rád, když mi ho ukážeš. Nepopírám, že ATi má lepší obraz, já to prostě nerozeznám.
HEAD: nebo si může připlatit na 1800 XT...
V mém předchozím postu jsem hodil obrázky od ATI a NV, které porovnávají kvalitu obrazu. Jak jsem psal - rozdíl nevidím, budu rád, když mi ho ukážeš. Nepopírám, že ATi má lepší obraz, já to prostě nerozeznám.
HEAD: nebo si může připlatit na 1800 XT...
- no-X
- Středně pokročilý

HEAD: Jenže GT/GTO je 800Kč rozdíl. Ne 2000. Takhle můžeš přidávat dál a dál - proč brát 7900GT, když si můžu připlatit a vzít X1800XT s 512MB...? Nebo rovnou 7900GTX, nebo X1900XT...?
Krom toho si nevybavuju, kde by se 7900GT dala sehnat za 8000Kč, když tvrdíš, že je dražší o 2000... Můžu se zeptat, kde se dá za tuhle cenu koupit?
/edit: Rentigo: rozdíly v af jsou vidět hlavně v pohybu, videí bylo v recenzích X1800 vidět více než dost...
Krom toho si nevybavuju, kde by se 7900GT dala sehnat za 8000Kč, když tvrdíš, že je dražší o 2000... Můžu se zeptat, kde se dá za tuhle cenu koupit?
/edit: Rentigo: rozdíly v af jsou vidět hlavně v pohybu, videí bylo v recenzích X1800 vidět více než dost...
Nejlepší moderátor ve výslužbě
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- no-X
- Středně pokročilý

- Thellwin
- Administrátor

- ja.viper
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No tak a je to tu opet ,zase zamerne prekrucujes cizi slova!!!!
kde jsem napsal ze ten 300W zdroj mu bude stacit na 7600GT ????
to by me teda zajimalo ....
nenapsal ...ale napsale jsem ze bude muset koupit opravdu kvalitni zdroj...
500 W a vyse pocitam co jsem se bavil se spajdrem .......
ale na 7600GT by mela stacit kvalitni 400W...
a ano souhlasim asi by jsme se meli vratit k 7600GT a ne k x1800GTO
kde jsem napsal ze ten 300W zdroj mu bude stacit na 7600GT ????
to by me teda zajimalo ....
nenapsal ...ale napsale jsem ze bude muset koupit opravdu kvalitni zdroj...
500 W a vyse pocitam co jsem se bavil se spajdrem .......
ale na 7600GT by mela stacit kvalitni 400W...
a ano souhlasim asi by jsme se meli vratit k 7600GT a ne k x1800GTO
INTEL Core i5-4690K (3.5GHz/6MB/1150) ,Noctua NH-U12P ,
GIGABYTE Z97X-Gaming 5, Intel Z97 ,Nvida 560GT, DDR3 8GB 1600MHz Ballistix Sport CL9 1.50V kit CRU,SB X-FI Extreme Music ,Enermax Liberty 500W DXX ,Thermaltakte VC2000 Mambo ,LCD Samsung 226BW
GIGABYTE Z97X-Gaming 5, Intel Z97 ,Nvida 560GT, DDR3 8GB 1600MHz Ballistix Sport CL9 1.50V kit CRU,SB X-FI Extreme Music ,Enermax Liberty 500W DXX ,Thermaltakte VC2000 Mambo ,LCD Samsung 226BW