Silent Case
Moderátor: L4mka
- Paintsoldier
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Silent Case
Zdravím
Jelikož jsem nenašel vhodné místo kam bych umístil můj dotaz.
Pastnul jsem to sem.
Doporučte mě nějaký decentní konzervativní case, ale jde mi o to aby byl co nejtišší a hlavně kvalitní (kov nebo plast to je jedno), ale aby nerezonoval atd a aby něco vydržel.
Nesnáším když sedím večer v pokoji a slyším hučení kompu.
Sice mám tiché pc, ale stejně me to nestačí.
Vodu nechci. Zdroj udělám na pasivy nebo ho koupím pokud nebudu mít čas.
Dál bych potřeboval poradit s výběrem chladiče s větrákem na mé P4 (s 478) opet co s nejnižší hladinou hluku. Klidně nějaký pasiv (což se asi nevyrábí) zatím mi každý cpe arctic colingy..asi jsou dobré.
Nechci zádnej bláznivej svítivej case..chci decentní (černej) pokud možno.
Jednoduše bych si přál co nejtišší decentní komp
Snad se najde někdo ochotnej poradit.
Jelikož jsem nenašel vhodné místo kam bych umístil můj dotaz.
Pastnul jsem to sem.
Doporučte mě nějaký decentní konzervativní case, ale jde mi o to aby byl co nejtišší a hlavně kvalitní (kov nebo plast to je jedno), ale aby nerezonoval atd a aby něco vydržel.
Nesnáším když sedím večer v pokoji a slyším hučení kompu.
Sice mám tiché pc, ale stejně me to nestačí.
Vodu nechci. Zdroj udělám na pasivy nebo ho koupím pokud nebudu mít čas.
Dál bych potřeboval poradit s výběrem chladiče s větrákem na mé P4 (s 478) opet co s nejnižší hladinou hluku. Klidně nějaký pasiv (což se asi nevyrábí) zatím mi každý cpe arctic colingy..asi jsou dobré.
Nechci zádnej bláznivej svítivej case..chci decentní (černej) pokud možno.
Jednoduše bych si přál co nejtišší decentní komp
Snad se najde někdo ochotnej poradit.
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- Paintsoldier
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Cujo
- Mírně pokročilý

- XenoCIDa
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
hele tak přidám mojí zkušenost..
koupil jsem si pasivní chladič, je super, o kolik se to ztišilo jako celek..
no na odvětrání mam vzadu dva arctic coolingy a vpředu jeden.. grafika má pasiv + na MB mam taky pasiv...
všechny větráky mam na manuálních potenciomterech... a když dam max. odpor, tak se větráky zcela zastaví, mohu zastavit i na CPU... no ale zaráží mně, co to jde pořád za zvuk z casu!!! vůbec netušim, cdromky sem odpojil, disky to nejsou...
napadlo mne, zda to nejsou ramky nebo prostě jestli už neslyšim proud, jak jde obvodama..
:D
ale když je v pokoji v noci ticho tak to je prostě slyšet.. a to mam skřín zavřenou a pod stolem....
kdyby měl někdo nápad nebo zkušenost tak proadte.. jinak pasivní zdroj je bomba... sice ve skříni nahoře mezi cdromkou(tou horní) a zdrojem vytváří dost tepla, ale už mam přirpavenej jinej chladič kterej to odvětrá.. a taky pude na regulaci......
jinak přes den mam na cpu 20%otáček chladiče... a zbytek je taky zhruba 20%..
a
disky maj teploty 26,32 a 31(ten mam půjčenej)
cpu envyšplhá přes 41
grafika kolem 43
a MB má sice asi 47, ale to už tak nevadí...
jinak na cpu mam původní boxovanej chladič k opteronu
koupil jsem si pasivní chladič, je super, o kolik se to ztišilo jako celek..
no na odvětrání mam vzadu dva arctic coolingy a vpředu jeden.. grafika má pasiv + na MB mam taky pasiv...
všechny větráky mam na manuálních potenciomterech... a když dam max. odpor, tak se větráky zcela zastaví, mohu zastavit i na CPU... no ale zaráží mně, co to jde pořád za zvuk z casu!!! vůbec netušim, cdromky sem odpojil, disky to nejsou...
napadlo mne, zda to nejsou ramky nebo prostě jestli už neslyšim proud, jak jde obvodama..
ale když je v pokoji v noci ticho tak to je prostě slyšet.. a to mam skřín zavřenou a pod stolem....
kdyby měl někdo nápad nebo zkušenost tak proadte.. jinak pasivní zdroj je bomba... sice ve skříni nahoře mezi cdromkou(tou horní) a zdrojem vytváří dost tepla, ale už mam přirpavenej jinej chladič kterej to odvětrá.. a taky pude na regulaci......
jinak přes den mam na cpu 20%otáček chladiče... a zbytek je taky zhruba 20%..
a
disky maj teploty 26,32 a 31(ten mam půjčenej)
cpu envyšplhá přes 41
grafika kolem 43
a MB má sice asi 47, ale to už tak nevadí...
jinak na cpu mam původní boxovanej chladič k opteronu
AMD Opteron 144, DFI NF4 ULTRA INF, 2*512MB RAM Corsair, ATI Radeon X850, 160GB Seagate, 40GB Western Digital
http://www.atomyk.net
http://www.atomyk.net
- Paintsoldier
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ještě takhle se zeptam.
Je možný provozovat pc teda alespon grafiku a zdroj na pasivech aniz bych mel v kejsu vetraky na odtah tepleho vzduchu??
Poněvadž pokud ne tak je trochu pohrobek kupovat pasivy když to z té bedny musím stejně vycucávat a to bude 100% slyšet.
Jaké máte zkušenosti.
Nebo vodu no, ale do toho se me nechce jit. Mam dost svejch starosti v praci v rodine atd, ze se nebudu starat jeste o počítač jako o zvířátko.
Jde to na pasivech bez (hlučného) odsávání?
Je možný provozovat pc teda alespon grafiku a zdroj na pasivech aniz bych mel v kejsu vetraky na odtah tepleho vzduchu??
Poněvadž pokud ne tak je trochu pohrobek kupovat pasivy když to z té bedny musím stejně vycucávat a to bude 100% slyšet.
Jaké máte zkušenosti.
Nebo vodu no, ale do toho se me nechce jit. Mam dost svejch starosti v praci v rodine atd, ze se nebudu starat jeste o počítač jako o zvířátko.
Jde to na pasivech bez (hlučného) odsávání?
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele: