Pri instalaci mandrake 10.1 mi to napsalo jak mate tu tabulku graficke karty nepodporovano sapphire radeon 64MB DDR
U vyssi rady mandriva 2006 nebude problem s touto GK?
sapphire radeon 64MB DDR and mandrake 10.1
- Smithfield
- Začátečník

-
- Benu
- Začátečník

Já jsem tu novou verzi zkoušel a jsem vyloženě zklamaný. Jsem v tomhle ale úplný laik!!!
Ve verzi 2006 jsem na radeonu 9600 nerozjel uspokojivě grafické rozhraní. Prostě grafická karta špatně zobrazuje barvy. Zdá se že ta distribuce neobsahuje oficiální ATI ovladače. Navíc na mojem počítači byla distribuce úplně drsně nestabilní, a to mám celkem obyčejnou konfiguraci. Instalace několikrát spadla, naštěstí ne během nastavení zavaděče. V distribuci není ani OO2
. S verzí 2005 LE nemám žádný problém. Z nových uživatelsky přívětivých distribucí mi tak zbývá jenom SUSE, tam jsou ale zase trochu problémy s multimedii.
Ve verzi 2006 jsem na radeonu 9600 nerozjel uspokojivě grafické rozhraní. Prostě grafická karta špatně zobrazuje barvy. Zdá se že ta distribuce neobsahuje oficiální ATI ovladače. Navíc na mojem počítači byla distribuce úplně drsně nestabilní, a to mám celkem obyčejnou konfiguraci. Instalace několikrát spadla, naštěstí ne během nastavení zavaděče. V distribuci není ani OO2
- Bezprizorny
- Nováček

-
tudů píše:Já jsem tu novou verzi zkoušel a jsem vyloženě zklamaný. Jsem v tomhle ale úplný laik!!!
Ve verzi 2006 jsem na radeonu 9600 nerozjel uspokojivě grafické rozhraní. Prostě grafická karta špatně zobrazuje barvy. Zdá se že ta distribuce neobsahuje oficiální ATI ovladače. Navíc na mojem počítači byla distribuce úplně drsně nestabilní, a to mám celkem obyčejnou konfiguraci. Instalace několikrát spadla, naštěstí ne během nastavení zavaděče. V distribuci není ani OO2. S verzí 2005 LE nemám žádný problém. Z nových uživatelsky přívětivých distribucí mi tak zbývá jenom SUSE, tam jsou ale zase trochu problémy s multimedii.
Já jsem musel u SUSE 10 doinstalovat podporu pro multimedia z teto stranky,je to moc jednoduché i pro takové tele jako jsem já.. tady máš odkaz:
http://www.thejemreport.com/mambo/content/view/178/1/