//edit mhl, přesun z Intelu, předmět
Problém s nestabilitou PC
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- lund06
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Problém s nestabilitou PC
Mam tento procesor na 1,8 ghz s deskou VIA P4PB,chtel sem se vas zkusenejsich zeptat na par veci totiz jak to stabilne pretaktovat napriklad spustim hru kdyz pretaktuju na 2,2 bez zvyseni napeti cili to mam stabilne na 1,5 V tak hraju chvilku a pak se mi jakakoliv hra hodi zpatky do windowsu xp prof. teda az na COD2 to se sekne a musim restart.Kdyz sem tak koukal na teplotu v biosu tak byla na 52° stupnich coz newim jestli je malo nebo hodne ponevadz sem tem pocitac teprve dostal,no zatim mam taky 256 mb ddr ram 400mhz ale to asi neni az tak dulezity.fakt diky za pomoc a admini kdybych neco spatne napsal tak mi to hned nezamykejte diky moc. 
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: Problém s nestabilitou PC
Proste nestíhá, no, zvyšit napětí , líp chladit....lund06 píše:Mam tento procesor na 1,8 ghz s deskou VIA P4PB,chtel sem se vas zkusenejsich zeptat na par veci totiz jak to stabilne pretaktovat napriklad spustim hru kdyz pretaktuju na 2,2 bez zvyseni napeti cili to mam stabilne na 1,5 V tak hraju chvilku a pak se mi jakakoliv hra hodi zpatky do windowsu xp prof. teda az na COD2 to se sekne a musim restart.Kdyz sem tak koukal na teplotu v biosu tak byla na 52° stupnich coz newim jestli je malo nebo hodne ponevadz sem tem pocitac teprve dostal,no zatim mam taky 256 mb ddr ram 400mhz ale to asi neni az tak dulezity.fakt diky za pomoc a admini kdybych neco spatne napsal tak mi to hned nezamykejte diky moc.
nebo jít trochu dolů s OC.
- Lord
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: