pořídit stativ? ano nebo ne?

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

crashPC píše:jenže já sem běžnější user a jaká koli součást (věc) navíc mě nevyhovuje :lol: ...
tak neříkej že sux :wink:

stativ by se mi teď docela hodil ;) stativ do každé rodiny :)

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

bude to můj první stativ a tak když mi nebude vyhovovat tak ho prostě zahodim. když jo, tak ho za rok dodělám a koupim nějakej kterej si vyberu přímo v nějakym kamennym krámu...
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

tak mi to přišlo. Stativ Hama Star 700. je vidět malá kvalita zpracování a stativ je lehkej, pro lehký foťáky, ale jinak paráda. pro amatéry nebo začátečníky tak akorát.
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

musim souhlasit se skodikem... hama je jak oprit si fotak o lampu. Jasne ze nema cenu kupovat k A520 Manfrotto, ale zase bych o nehrotil do druhyho extremu. bez battery grippu si nektery fotaky nedokazu vubec predstavit :-D - treba prtavou 350D. Jinak E500 je moc fajn vecicka :), taky jsem na Olympusy... K C5060 jsem kupoval Velbon 2000V a mysli, ze z tech levnych stativu je to jeden z nejpovedenejsich a nejodolnejsich...
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

jo, máš pravdu. pokud fotíš na stativu malinko víc, nebo máš lepší foťák. atd.... ta kvalita zpracování fakt docela ubohá, aby byl člověk spokojenej s polohou foťáku, musí bejt důvtipnej a trochu si pomoct, ale taknějak to uznávám jako stativ, i když hroznej... ostatním ho ale 2X nedoporučuju. funguje to, ale...
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

trochu promazano OT a oddelena diskuze o Skodikove DSLR
drzte se tematu...
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“