PROBLÉM S MX510

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
MICT14N
Začátečník
Začátečník

PROBLÉM S MX510

Příspěvek od MICT14N »

Dneska sem chtel ze svoji MX510 vyndat zavazi jenze kdyz sem ji otebrel vypadl nekdo od rolovaciho kolecka takovej dratek kterej jak sem zjistil zpusobuje cvakane resp. prerusovany pohyb mysi pri scrolovani, nevite kam a jak presene patri? hral sem si s tim cca hodinu ale neprisel sem na to :(

ps: jak muzu pridat fotky co mam na HDD?
ondro12
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: PROBLÉM S MX510

Příspěvek od ondro12 »

MICT14N píše:Dneska sem chtel ze svoji MX510 vyndat zavazi jenze kdyz sem ji otebrel vypadl nekdo od rolovaciho kolecka takovej dratek kterej jak sem zjistil zpusobuje cvakane resp. prerusovany pohyb mysi pri scrolovani, nevite kam a jak presene patri? hral sem si s tim cca hodinu ale neprisel sem na to :(

ps: jak muzu pridat fotky co mam na HDD?
s tou myskou ti nepomozem ale tie fotky bud hodis niekam na web a das sem odkaz alebo ich das sem do galerie :)
CPU: AMd Athlon 64 3000+ ! RAM: 2x512 DualChanell ! MB: ASUS A8V-E deluxe ! VGA: Sparkle GeForce NX 6600, PCI-E, 256 MB ! HDD: Maxtor 200GB S-ATA ! OPTIKA: DVD-RW ASUS 1608P ! Zdroj: EC 550JSP 140mm FAN, cierny, flexo na ATX 2.0 !
---------------------------
Cooper69
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Cooper69 »

1- MX510 ma zavazicka? :?

2-obrazky treba pres www.imageshack.com galerie na fPCT to jisti
Ahoj.
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

1 ano ma
MICT14N
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MICT14N »

ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

tak presne tohle jsem dneska taky resil na sve MX500 a prisel jsem na to ;o)

vem te bazmek na kterem drzi kolecko. dej na nej kolecko. vem ten dratek a tim jakoby kulatym ockem to nasun do kolecka. druha strana bude couhat nad ten bazmek. dratek povede takovu malou ryhou, pak se lame a konci uchytem (uhnuti do hranatyho U) ten uchyt se zachyti o jednu dirku na tom plastovem bazmeku... to uz najdes :-D

PS: i MX500 ma zavazicko :)
MICT14N
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MICT14N »

hele ale tam sou celkem 2 dratky co mam delat s tim druhym? (ta pruzinka)
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Pružinka tam tuším pomáhá při klikání kolečkem. Nasazuje se na pravou stranu, stačí nasunout vedle kolečka a to nasadit do těch drážek.

Když jsem nedávno rozebíral svou MX510 tak mi někam vypadla a hledal jsem jí asi 10 minut :oops:
Goldnoob team proud member!
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Pokud kolega ještě nanašel, tak se do hlavního threadu dával odkaz na ten "light mod" a tam je to umístění vidět -> http://www.hardwareluxx.de/cms/artikel. ... 74&seite=5
Cooper69
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Cooper69 »

Přesně, pro hráče to je prý to nejlepší co zažili :lol: ....Moje myš taky svítí pořád a v ovladačích to vypnout nejde (alespoň jsem to ještě nenašel- MX518)
Ahoj.
MICT14N
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MICT14N »

JOOO zapadl tam :-D diky moc vsem 8)
Zákl. deska: DFI Infinity nF4x Procesor: AMD Sempron 2800+ (1,6GHz@2,16GHz) Graf. karta: Gigabyte GeForce 6600GT 128MB DDR (NV43)Paměť:: Kingston 1024MB + 512MB DDR 433MHz CL 2,5 (@405MHz; CAS lat.=2)Mechanika: LG SuperMulti GSA-H20L (lightscribe) HDD: Hitachi Deskstar 80GB SATA Zvuk: Sound Blaster X-Fi Case: KME MidiTower ATX CX-Y662 bílá OS: Windows XP SP3
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“