wector píše:
U podložek je to 100x snadnější než u myší, prostě si řekni, jestli chceš co nejhladšíí pohyb ( koiv, plast, sklo ) nebo odpor ( látka ). Mezi těma zde jmenovanýma je minimální rozdíl, takže je de-facto úplně jedno, jestli fUnc, eXactMat, Ricochet nebo Steelpad...
No teď jezdím po stole, vlastně by mi vyhovoval dobře, povrch je drsnější, takže se dobře zasekne na místě, což mi při rychlém zamíření vyhovuje, jenže při jemnějších krátkých přesunech ze strany na stranu to není plynulé a tudíž přesné, taky bych si asi docela rychle odrovnal nožky myšky. Jedině, že bych na ně nalepil něco z toho, co se prodává. Třeba tohle
http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php?ak ... &zbo=46551
Měl sem plastovku Steelpad od kámoše, stála ho nějak 600, jedna strana hladší, druhá hrubší, ale strašně to klouzalo po obou, nemohl sem na tom vůbec hrát. Látkové podložky jsou přece ty levnější, mezi těma ostatníma (dražšíma) musí být nějaký typ, co to po ní dobře klouže, ale zárověň klade určitý odpor.
Jinak pro mě je teda daleko težší vybrat poldožku než myš. Když sem se v 15 rozhodoval, Logitech pro mě byla jasná volba