pomoc s diskem
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Tivan
- Nováček

-
pomoc s diskem
Zdravím, chtěl bych poprosit o radu.Nedávno jsem si koupil novej počítač, mám NForce 4 a koupil jsem si disk Hitachi Deskstar T7K250, když jsem si počítač kupoval, tak ještě nebyly známy problémy s NForce 4, takže jsem nevěděl, že jsem si vybral disk, kterej si s NForce4 moc netyká.Zkoušel jsem různý ovladače a tak,ale už na to kašlu, občas se prostě stane, že počítač začne hlásit chyba čtení disku, nebo disk nenalazen a tak.Potřebuju poradit, chci si koupit ještě jeden disk,kterej nechám jako systémovej a Hitachi nechám přes Raid.Jakej disk si s NForce 4 bez problémů rozumí a bude mi fungovat i s mým Hitachi?Předem díky...
- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Tivan
- Nováček

-
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- Tivan
- Nováček

-
já je měl hned ze začátku, v biosu disk vidím,ale počítač se chová, jako že tam není.Řešil jsem to tak, že jsem vzal disk ke kámošovi, naformátoval a nainstaloval jsem si windows u něj a doma jsem ho pak jen zapojil a bylo to,ale teď se mi to stalo dvakrát za týden a to už je trošku moc, takže koupím ještě jeden disk a bude to.Tak poradíte nějakej?Díky...
- Tivan
- Nováček

-
- kvoco
- Začátečník

to si akoze u neho naistaloval windows a potom ten isty windows napojil u seba???Tivan píše:já je měl hned ze začátku, v biosu disk vidím,ale počítač se chová, jako že tam není.Řešil jsem to tak, že jsem vzal disk ke kámošovi, naformátoval a nainstaloval jsem si windows u něj a doma jsem ho pak jen zapojil a bylo to,ale teď se mi to stalo dvakrát za týden a to už je trošku moc, takže koupím ještě jeden disk a bude to.Tak poradíte nějakej?Díky...
AMD Ryzen 7 9800X3D+ARCTIC Liquid Freezer III 280 A-RGB, ASUS TUF GAMING B650-E WiFi, KINGSTON Fury Beast 64GB 6000 MHz CL30 RGB EXPO, GIGABYTE GeForce RTX 5070Ti GAMING OC 16G, Patriot VIPER VP4300 Lite 2 TB, NZXT H5 Flow RGB, GIGABYTE AORUS Elite P850W, GIGABYTE AORUS FI32Q
- Tivan
- Nováček

-
- pilarius
- Začátečník

On tim myslel ze kdyz zmenis Windowsum vsechen hardware, na ktery byly instalovany, tak se nebudou chovat prilis korektne. Doufam, ze ten tvuj kamarad ma velmi podobny HWTivan píše:ne doma na mým pc mi to nejelo, tak jsem šel ke kámošovi, on má starší NForce, tam jsem to nainstaloval a pak to šlo, teda dočasně...
- Tivan
- Nováček

-
- pilarius
- Začátečník

No ja a kamaradi mame dobre zkusenosti s WD a Samsungy, ted do noveho PC beru Seagate 7200.9 tak uvidim. Jo, nehodnotim to z hlediska hluku, protoze o ten mi nikdy neslo...ja jsem na spolehlivost, vykon, stabilitu a tichost je az 4. v rade.
Ted se dost kupuje WD2500KS ale to uz je asi v trosku jine cenove relaci. Myslim, ze s tou Barracudou co pises neprohloupis
.
Ted se dost kupuje WD2500KS ale to uz je asi v trosku jine cenove relaci. Myslim, ze s tou Barracudou co pises neprohloupis