staci 400W enermax liberty ?

Problémy, rady a vše ostatní k PC zdrojům, UPS, napájení a voltážím, wattmetrům i počítání spotřeby.
Odpovědět
imperator
Začátečník
Začátečník

staci 400W enermax liberty ?

Příspěvek od imperator »

chcem si kupit 400w enermax liberty... to ze mi bude stacit na zostavu co mam je asi jasne kedze mam teraz 300w noname ale ked som si ratal vo vykonovej kalkulacke http://www.extreme.outervision.com/psucalculator.jsp
vykon nejakeho noveho pc (napr celeron s cedar millom 7600gt 2 ramky 2 disky atd...) tak mi to dalo 409W
surge comp. som dal 25
capacitor aging 30

takze sa chcem opytat ci to nie je do buducna malo vykonny zdroj
a to som tam nedal nejake vetraciky atd... a ten celeron bere malo ked si tam dam najvykonnejsi prescott alebo pretaktujem grafiku atd.... tak uz to taha az ku 500W poradte co teda ? enermax 500W je drahy jak swina uz tato 400W stoji 3000sk dakujem
port777
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od port777 »

zavisi od toho kolko mas penazi. ak nieje problem tak 500W inak ta 400W potiahne v pohode. predsa len je to kvalitka
ASUS P5K Premium//Core2Duo e8200@3.6GHz@NINJA+NoctuaNF-P12//GF 8800GT 512MB@AC S1@Nexus12//2x2GB CORSAIR XMS2@900Mhz//Audigy 2@creative 6700@Sony DHC-MDX10//2x500GB RAID0+Seagate 7200.10 320GB//LG DVD-RW H12L ls//TT ARMOR Silver Full tower Powered by ENERMAX E565AX--535W! .Samsung 22''LCD 225BW 1680*1050 wide, Myš MS 6000 laser&Natural , multimedia Microsoft!
NOTEBOOK Fujitsu Siemens Amilo Xi 2428
T7500,2GBram,1GB turbo memory, 8600M GS 256MB, 250GB hdd 5400rpm,DVD-RW, 15,4, myš MS4000+ externý 2.5 " 60GB. http://mujweb.cz/www/pboss/
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

ano staci
imperator
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od imperator »

heh mohol by si to aj niecim dokladovat ? ;)
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

ano podivej se na recenze tohoto zdroje a zvlastne na jeho stitek ;)
imperator
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od imperator »

to som si sice pozrel.... ale ked mi raz presiahne spotreba 400w napr ze si tam dam 7600gt do sli a nejaky topiaci prescot 4ghz tak to bud neutiahne alebo to urcite nie je dobre pretazovat.... hm ?
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

pro tebe je proste jedine reseni, ktere pokryje vsechna tva kdyby na dva roky dopredu:

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=34731
imperator
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od imperator »

hehe asi zo mna trosku robis prdel.... ale to bude ze ja tu asi kecam blbosti aj tak si nikdy kartu do sli nezapojim a ten prescot tiez nie.....
ale chcem aby mi ten enermax vydrzal na 7600gt, novy conroe, 2x ddr2 a dvdrw atd.... toto uz je lepsie formulovana poziadavka ;)
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

ten ener tady na foru tahne i silnejsi sestavy nez planujes, takze ho v klidu kup 8) kdyz shori, tak ho pujdes reklamovat 8-)
imperator
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od imperator »

co znamena toto ?

Surge current during start up compensation. Recommended to add an additional 15-25% if you are not sure about you PSU peak load reliability.

kolko moze mat ten enermax ?
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

ze pri startu, kdy se roztaci disky a vetraky si to narazove veme vic nez pri full loadu pri beznem provozu a ze mas pripocitat pro jistotu 25%, pokud si nejsi jisty kvalitou zdroje... :-D
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

Teda já si teď sice taky vzal 500W verzi, ale na to co s tim chces zivit ty ti musi 400W takhle spickovyho zdroje bohate stacit. Tak jak psal ICE, spousta lidi to tu ma na lepsich sestavach.
imperator
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od imperator »

na co je dobre spojenie 12v vetvi a pre ktore vykonne graf karty to je nutne ?? napiste mi nejake info o tom diki....
Odpovědět

Zpět na „Počítačové a záložní zdroje“