prolem s asus mechanikou

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
dašenkaatomaš
Nováček
Nováček

prolem s asus mechanikou

Příspěvek od dašenkaatomaš »

Ahoj nenasej jsem tu nikde topic o mem problemu snad sem to jen neprehledl
takze mam mechanikou asus drw1608p drive mi vypalovala naprosto v poradku a ted mi odmita skrz nero vypalit vsechny filmy co mam na disku s tim ze nero zahlasi ze dane filmy jsou nekomapatibilni a pritom drive vypalit sli(pritom jako datovy disk jdou vypalit ale to mi zas neprehraje domaci kino) a nove nahrane filmy na disk vypalit uz jdou netusite nekdo v cem by mohl byt zakopany pes ?
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

Ty filmy asi nebudou *.vob ze, asi to budou spis divX co. Nebo jaky filmy a jak vypalujes? DivX na VCD/SVCD ? nebo vob na DVD ?
dašenkaatomaš
Nováček
Nováček

ty filmy jsou *.vob a vypaluju vvob na dvd... nero zahlasi presne ze neprosel test komatibility a ve vypisu je napsano ze je chybna cesta k onem souborum napise to primo todle
15:52:51 #8 DVDREALLOC -21 File DVDVideoCompilation.cpp, Line 878
Požadovaný soubor 'VTS_07_0.BUP' nebyl nalezen
Aspon
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aspon »

A mas tam ten soubor VTS_07_0.bup?
AMD Ryzen 5 9600X || Gigabyte B650 Eagle || Kingston Fury Beast 2x16GB 6000MHz CL30 || XFX Radeon™ RX 6800 XT 16G ||
Arctic Liquid Freezer III 240 Pro Black || Fractal Design Ion+ Platinum 760W ||
Samsung 970 Evo Plus 500GB || WD Blue SN570 500GB || Crucial MX500 2TB || Kingston A400 480GB || Intel 660p 512GB ||
Fractal Design Pop Air || Dark Project ALU87A Midnight || Logitech G403 Hero || LiteOn iHAS124 F || LG GH24NSB0 || MSI Pro MP273QP E2
Edifier R1700BTs
dašenkaatomaš
Nováček
Nováček

jojo mam ty filmy jdou samozrejme bez problemu prehrat ci vypalit jinym zpusobem nez jako dvd film(ale to to pak nevezme dvd kino)
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“