Problém při editaci v VirtualDubu -VYŘEŠENO!!!

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
3482
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Problém při editaci v VirtualDubu -VYŘEŠENO!!!

Příspěvek od 3482 »

Když si nahraji video přes WinFast tuner do PC tak zapnu VirtualDub a pak si třeba něco vystříhám a dám přímá kopie videa a na nastaveí zvuku dám komprese LameMP3, nebo MPEG Layer MP3 ale když dám uložit jako *.avi tak mi to při 30% zamrzne a dál to nejde jen se navyšuje čas zbývající dokonce procesu. nevíte čím to?
- je to asi novou zvukovkou SB Live 5.1 předtím jsem měl integrovku a vše o.k. ale nevím jak a kde to předělat
- asi z 99% grabuji v reálném čase od DivX 5.2.5(číslo nevim přesně)
v 640*480@25 audio je ve *.wavu a pak to edituji
-kodeka nejnovější jsou z balíku: klmcodec153
Naposledy upravil(a) 3482 dne pon 8. kvě 2006, 11:26, celkem upraveno 1 x.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém při editaci v VirtualDubu

Příspěvek od Dzin »

3482 píše:Když si nahraji video přes WinFast tuner do PC tak zapnu VirtualDub a pak si třeba něco vystříhám a dám přímá kopie videa a na nastaveí zvuku dám komprese LameMP3, nebo MPEG Layer MP3 ale když dám uložit jako *.avi tak mi to při 30% zamrzne a dál to nejde jen se navyšuje čas zbývající dokonce procesu. nevíte čím to?
- je to asi novou zvukovkou SB Live 5.1 předtím jsem měl integrovku a vše o.k. ale nevím jak a kde to předělat
- asi z 99% grabuji v reálném čase od DivX 5.2.5(číslo nevim přesně)
v 640*480@25 audio je ve *.wavu a pak to edituji
-kodeka nejnovější jsou z balíku: klmcodec153
Tak to je špatně. POkud to nahraješ tak ale radeji do Mpeg a pak DivX plus zvuk v mp3 nebo do Huffyuv kodeku a pak to samé.
Navod:
zde
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
3482
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 3482 »

Špatně to není takhle to dělám již skoro 3 roky. a jakmile jsem přešel na SB Live tak se to se**re. Ale dam na tvoji radu a kouknu na ten návod.moc Díky

právě jsem přeinstaloval 3x po sobe ovladače a najednou je vše funkční tak jak má.
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“