Half Life 2 - zkušenosti, rady, názory

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

to asi ne

HOLA HEJ ! :-D

Valve vytvořili stránku věnující se přímo Half-life 2 : Episode one !!!

http://ep1.half-life2.com/

Vypadá to velice zajímavě ..

The Story Continues
In Half-Life, the G-Man made you. In Half-Life 2, he used you to defeat Dr. Breen and start the Resistance. In Episode One, he's lost control.
:twisted:

Rozjíždím nové stránky věnující se všem hrám okolo steamu, HL2 zvlášť ! za pár dní se odvážím sem dát i link :oops: :oops:

// Ale jak to tak vidím s episode 1, tak to bude jen postup city17, nějaké ty přestřelky s alyx, ale hlavně aby Valve vydělalo $ na další díl :/ ti co si zakoupili HL2, to zdarma mít nebudou. Více bude na webu ...
Logue
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Logue »

HL 2 je hra velmi zavisla na procesore ...

Dufam ze ked kupim novy A64 3000+a taktnem ho tak uz sa obcasna sekanica na terajsej zostave opakovat nebude(myslim ze to obcas sekalo koli procaku pac grafiku mam dostacujucu).Co myslite vy ?
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

no já mám celeron 2,65GHz...a hrával jsem na gf FX5200 :lol: jelo mi to skvěle a bez sekání tak si vyvoď závěr
havk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od havk »

Pri uvedeni HL2 som to hral na 1000 Celerone, Gforce 2mx na 800x600. :sad: Vypadalo to fakt husto (Dx7) :cry:
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

HL2 je jako každá jiná hra závuslá na všem ;) ale narozdíl od ostatních má dokonalý engine, takže kupodivu jede dobře i na starších kouscích, a nevyžaduje tolik výkonu jak se zdá :)
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

ja hral na Duronu 1GHz, 768MB RAM a FX5500.... ono je celkem jedno jestli se hraje pri 60fps nebo 160ti... na hratelnost to takovy vliv nema a silnejsi CPU (hlavne vetsci cache) pomuze v krizovejch situacich hlavne co se fyziky tyce (s vetsi cache sem mel vyssi minimalni fps duron 1,6>A:XP) ...hra tak narocna neni... jen rozdil mezi 512MB RAM a 1GB+ je docela velky co se plynulosti tyce... framerate se moc nezmeni ale zmizy neprijemne cukani pri otaceni atd...
Ruka
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ruka »

1G RAM je potrebny pri max. nastaveni textur, a vypada to s nima fakt dobre, s 512 to pri nich seka jak prase.
Muj novy: Q9400 -- Scythe Zipang -- Gigabyte GA-EP45-UD3 (rev.1.0) -- A-DataEE 2*2 GB -- VGA Gigabyte 6850 OC -- Enermax MODU82+ 525W -- Samsung 1TB + WDC 640GB -- Microsoft SideWinder X6 -- Spořeba psaní, brouzdání, 75W.

Potize s netabilitou PC? - clear BIOSu a otestovat
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

Ruka píše:1G RAM je potrebny pri max. nastaveni textur, a vypada to s nima fakt dobre, s 512 to pri nich seka jak prase.
Co teprve při cinematic modu od fakefactory :roll:
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

spirit64 píše:
Ruka píše:1G RAM je potrebny pri max. nastaveni textur, a vypada to s nima fakt dobre, s 512 to pri nich seka jak prase.
Co teprve při cinematic modu od fakefactory :roll:
ten mi ani nesel.. teda.. vypadalo to hezky.. a cukani nebylo.. (1,5GB RAM) ale mel jsem nejak hnute textury na oblicejich... vypadalo to docela desive :-D, ten problem jsem mel nejenom ja.... na internetu jsem o tom nic nenasel...

Obrázek
pidrik
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

re

Příspěvek od pidrik »

good hra prave ju parim :D

cez toto obdobie herneho sucha :evil:
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

2palda: Já nemám nárok si ho vyzkoušet s integrovanou grafikou a 512 MB Ram :(
Ale jsou lidi kterejm to funguje normálně, takže se objevila někde chybka.
hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlupak »

a ja mam cely HL2 v Thainstine, nevite kde by se dal sehnat soubor ktery by prepsal celou hru do English nebo czech? stahl sjem cestinu ale ta mi prelozila jen neco a stejne veci jako ukazatel zdravi byl thaisky...depta me menu, protze nevim co delat, sic mi nedko poslat screeny ale stejne sem nic nezjistil, takze to jedu na default a to ani nevim jak je rozliseni a textury details nic, tazke kdyby nekdo vedel co kde stahnoput a co prepsat budu rad
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

spirit64 píše:2palda: Já nemám nárok si ho vyzkoušet s integrovanou grafikou a 512 MB Ram :(
Ale jsou lidi kterejm to funguje normálně, takže se objevila někde chybka.
dela to i s moji originalkou... ale taky warez verze to lidem dela... tak nevim.. ruzne sestavy a ruzny graficky karty :-/ ...

jinak to fakefactory upravuej trosku i uzivatelsky rozhrani a hlavne pridava perfektni orchestralni hudbu... takze kdyz si stahnes celej mod s jen rozbalis a nahradis zvuky tak to taky dobre poslouzi
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

To jsem ani nevěděl :)
Nj, to jsou ti chudí teenageři :)
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

hlupak píše:a ja mam cely HL2 v Thainstine, nevite kde by se dal sehnat soubor ktery by prepsal celou hru do English nebo czech? stahl sjem cestinu ale ta mi prelozila jen neco a stejne veci jako ukazatel zdravi byl thaisky...depta me menu, protze nevim co delat, sic mi nedko poslat screeny ale stejne sem nic nezjistil, takze to jedu na default a to ani nevim jak je rozliseni a textury details nic, tazke kdyby nekdo vedel co kde stahnoput a co prepsat budu rad
tak o nicem takovem nevim.. mozna si od nekoho zkopirovat jazykovy soubory (myslim ze je tam primo slozka...) .. jinak rozliseni atd se da nastavit v konfiguracnim souboru
spirit64 píše:To jsem ani nevěděl :)
Nj, to jsou ti chudí teenageři :)
no ty textury se tam vubec davat nemusej... jen prepsat hudba... pak je to o dost lepsi... :-)
radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radekhulan »

Zkoušel jste někdo instalovat / stahovat FakeFactory's Cinematic Mod-v2.32? Má to asi 1.2GB a má to přidávat high-res textury do HL2. Po dohrání Episode One mám chuť si znovu projtí HL2, ale pokud tyto textury fungují, šel bych do nich.

Kód: Vybrat vše

http://www.fileplanet.com/160218/160000/fileinfo/FakeFactory's-Cinematic-Mod-v2.32-Full
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

radekhulan píše:Zkoušel jste někdo instalovat / stahovat FakeFactory's Cinematic Mod-v2.32? Má to asi 1.2GB a má to přidávat high-res textury do HL2. Po dohrání Episode One mám chuť si znovu projtí HL2, ale pokud tyto textury fungují, šel bych do nich.

Kód: Vybrat vše

http://www.fileplanet.com/160218/160000/fileinfo/FakeFactory's-Cinematic-Mod-v2.32-Full
zkousel jsem to davno, vylepsuje to i hudbu a nektere zvuky (k lepsimu, hudba je orchestralni atd...) ale mej jsem problem s modely a texturami, textury postav nesedely na modely byly mirne posunute a vypadalo to desive (nebylo to grafickou kartou, delalo to i vic lidem na jinych konfguracich), ale textury zdi atd byly perfektni, tak neni problem nahrat jenom je
radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

palda píše:zkousel jsem to davno, vylepsuje to i hudbu a nektere zvuky (k lepsimu, hudba je orchestralni atd...) ale mej jsem problem s modely a texturami, textury postav nesedely na modely byly mirne posunute a vypadalo to desive (nebylo to grafickou kartou, delalo to i vic lidem na jinych konfguracich), ale textury zdi atd byly perfektni, tak neni problem nahrat jenom je
Tak jsem si to stáhnul, a verze 2.32 je absolutní špička upravuje veškeré interiéry, exteriéry, postavy (naprosto korektně), hudbu.. HL2 vypadá zcela jinak, jako super-moderní hra z roku 2006. Vřele doporučuji, 2048x2048 textury opravdu stojí za to :-)
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

a uz je to uplne kompletni? vim ze starsi verze (nepamatuju si cislo) mely napriklad jen zdi a vetsinu predmetu.... pak se objevil nejaky problem s bumpmapami a musely balik z internetu stahnout (autorska prava)... pak jsem ho docela pracne shanel (cca pul roku zpet)
radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

palda píše:a uz je to uplne kompletni? vim ze starsi verze (nepamatuju si cislo) mely napriklad jen zdi a vetsinu predmetu.... pak se objevil nejaky problem s bumpmapami a musely balik z internetu stahnout (autorska prava)... pak jsem ho docela pracne shanel (cca pul roku zpet)
Zahrál jsem si první 2 levely a NIKDE jsem nenarazil na grafický problém, vše vypadá skvěle.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“