Potrebuju nejaky fotak za cenu 5-6 litrů. Jaký byste mi v tehle cenove relaci doporučili jako nejlepší? At už z testů či vlastní zkušenosti. Mělo by jit o kompakt. Zrdcadlovku ne
Díky za tipy
//edit: Změna názvu

SamozrejmeSpeedy FX píše:Všude pišou něco že TEORETICKY to jde. Chtělo by to někoho kdo s tím má vlastní zkušenosti. Je tu někdo takový? Je to na CZC nejprodavanější 4mpixel tak snad
Jo a když by to nemělo mass storage, tak když vyndam paměťovku a dam ji do čtečky tak v poho nebo s použitim nějakého softwaru taky by to šlo, ne?

Jo eště jedna věc. Je to jedno, jestli tam dám paměťovku MMC nebo SD?crashPC píše:já ho mam - A520. mass storage nemá ale s Xp-čkama nepotřebuje žádnou instalaci... v poho lze stahovat fotky. myslim že za ty prachy jako rulez mašinka no.... na www.aaafoto.cz je za 5k Kč. já ho měl ještě za 4900.

Tamtu sem dal spíš jako příklad. Mě je to vcelku fuk. Čtečka (v mym připadě tiskarna) mi podporuje oboje, takže mi to je jedno. Na rychlosti mi zas tak nezaleži.sx02 píše:Mno radeji bych volil SD, mmc byvaly pomaly i kdyz je mozny ze uz to zmenili. Rozhodne kup nejakou zrychlenou aspon treba:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=37428
na mmc pokud ji nechces pouzivat do mobilu bych se vybodl..