S tim nesouhlasim..prubehy FPS se daji udelat uplne jednoduse a docela presne viz. muj starsi clanekDigitaldoom píše:nj to mi vypadloLukfi píše: Ty to teda motáš R9600XT je o dvě generace starší karta, mezitím byl mainstream RX700. Každopádně na tom testu je vidět že architektura R5xx (kromě R520 a RV515, na těch průbězích ze živě je vidět že RX1800GTO na tom neni se stabilitou FPS o moc líp než GF7600GT) vyhrává když se měří min FPS - a pokud X1600XT skoro má na GF7600GT tak co teprve RV560...
BTW: ty průběhy FPS já jim nakloněn nejsem a hned řeknu proč, jelikož právě teď dělám taky testy a udělal jsem průběh jedné a té samé scény 5x za sebou pokaždý s absolutně jiným průběhem a jinými max a min hodnotami přičemž ale stejně průměrná hodnota zůstala víceméně stejná rozhodl jsem se vykašlat na min a max FPS jelikož to stejně bude všude a pokaždý uplně jiný a nechat jednoduší a přesnější průměrný hodnoty ty jsou beztak častější
jako momentálně můžeme mít radost jak pěkně je to vyrovnané ceny se hýbou dolů jako zákazníci můžeme mít radost a dá se vybrat ten lepší ...
http://www.pctuning.cz/index.php?option ... mitstart=4
Jediny problem je v tom, ze se to nikomu nechce delat...mozna jednou dvakrat, ale delato v kazdem clanku tak se asi zcvoknu
P.S.- Doufam, ze jsi nezkousel delat prubehy FPS s timedemy