jaká case z těhlech dvou je lepší?

Cokoli okolo skříní, jejich výběru, doporučení a problémů. Úpravy se řeší v sekci Casemodding.

Moderátor: L4mka

Papilla
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papilla »

Mam tuto case, je to dake LC-power, ale velmi sa podoba tomu colorsitu. A z mojich skusenosti si nemyslim, ze je to daky papier. Teraz pred chvilou som skusal tlacit a bocnice aj na vrch ako sa da, ale nic sa neprehlo. Mozno akurat len dvierka zle dosadaju... :(
http://dropshots.com/day.php?userid=112 ... ime=171243
PC: AMD Opteron 144@FX55 , DFI INfinity nf4-x, ATI Radeon X800GT@561/602, 2x512MB DDRAM 400mhz, Fortron 400w
Krutas57
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krutas57 »

Papilla píše:Mam tuto case, je to dake LC-power, ale velmi sa podoba tomu colorsitu. A z mojich skusenosti si nemyslim, ze je to daky papier. Teraz pred chvilou som skusal tlacit a bocnice aj na vrch ako sa da, ale nic sa neprehlo. Mozno akurat len dvierka zle dosadaju... :(
Je mu to podobný, ale já nemyslel tak ty vnější plechy (bočnice.....) ale tu vnitřní konstrukci a zkus že to je papír!
Tohle jsou jen názory nezkušeného uživatele, tak mě PLS nekamenujte :)
Papilla
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papilla »

Krutas57 píše:
Papilla píše:Mam tuto case, je to dake LC-power, ale velmi sa podoba tomu colorsitu. A z mojich skusenosti si nemyslim, ze je to daky papier. Teraz pred chvilou som skusal tlacit a bocnice aj na vrch ako sa da, ale nic sa neprehlo. Mozno akurat len dvierka zle dosadaju... :(
Je mu to podobný, ale já nemyslel tak ty vnější plechy (bočnice.....) ale tu vnitřní konstrukci a zkus že to je papír!
No nie je to sice prvotriedna ocel, ale nic strasne... Mozno miesta pre HDD a ROM su papierovejsie. Tak pokial v tom nechces vystavovat trofeje tak staci.
PC: AMD Opteron 144@FX55 , DFI INfinity nf4-x, ATI Radeon X800GT@561/602, 2x512MB DDRAM 400mhz, Fortron 400w
Krutas57
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

no nevim

Příspěvek od Krutas57 »

No já bych teda řek že ten plech na kterej dáváš HW by měl bejt co nejlepší, kdyžto ten Colorsit je zvenku bytelnej a vevnitř to je jak ze špejlí a papíru.
Jinak ten sunbeam má tak jako tak silnější plechy všude, takže to je telkem zbytečná diskuze :lol:
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

muj nazor..nebrat ani jednu z nich...
moje volba by spise byla lian-li v2000b ci neco podobneho... 8-)
Krutas57
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Transformer

Příspěvek od Krutas57 »

Já mam Transformera, kterej je podle mě dost dobrej v poměru cena/výkon a mam s nim velmi dobrý zkušenosti, ale už stojí 2500kč, takže by možná neškodilo, aby autor tématu napsal finanční rozpočet a co od tý skříně požaduje a pak by jsme společně vybrali nějakou pěknou. :wink:
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

promiňte že jsem sem nic nepsal...vybral jsem si toho sunbeama mě se tak hrozně líbí :oops:
Odpovědět

Zpět na „Počítačové skříně“