NOTEBOOK HP COMPAQ nx9420

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Velisek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Velisek »

jdu na to
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

Velisek píše:http://notebook.cz/__/,body_testy.html mrknete sem...jednoznacne hp je lepsi nez ten asus si myslim ja...me jde hlavne o hry, tim padem grafika je u hp mnohem lepsi...
?jednoznacne?videl si testy her?myslis ze tech 3% vykonu navic , oproti TV tuneru, 512mb ramce a vetsimu disku ma smysl?nevim nevim...
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
Velisek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Velisek »

uvidime podle toho kluka, co ho ma obednany...me ani ta kamera a tv nejak nebere, je to sice vyhoda na cestach...ale myslim ze hp je trochu ve predu...jako hlavne v designu a zpracovani....
Schizos
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Schizos »

sh píše: ?jednoznacne?videl si testy her?myslis ze tech 3% vykonu navic , oproti TV tuneru, 512mb ramce a vetsimu disku ma smysl?nevim nevim...
Nehnevaj sa, ale snáď nemyslíš vážne, že Core Duo oproti P-M bude mať navýšenie výkonu len o 3%...

Pokiaľ v hre využiješ patch na dvojjdarový procesor výkon je markantný (okolo 40%). Nehovoriac o tom, keď hry už budú vyvíjané výlučne pre dvojjadráka.

Mimochodom, odkiaľ máš tie tri percentá?
mobil-man
Nováček
Nováček

Příspěvek od mobil-man »

sh píše:skladem jsou vsude, jinak k tem materialum cetl si muj thread hp news?
jo cetl, skladem jsou asi vsude, ale treba netove obchody je nemaji...nevim proc, ale je tam psany, ze je objednaji az kdyz si je nekdo objedna a ze to je do tri dnu (alzasoft, czechcomp..)
Velisek
Začátečník
Začátečník

-

Příspěvek od Velisek »

mobil man pak me musis napsat jakej je ten hp
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

2 popichovac: z grafu co jsem pastnul clovek nahore.. mrkni na marky atd, u her ktere to podporuji to bude samo jine..
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
mobil-man
Nováček
Nováček

Re: -

Příspěvek od mobil-man »

Velisek píše:mobil man pak me musis napsat jakej je ten hp
jasne, tedka mi tatka rekl, ze mu pry dneska volali z alza, ze bude mozna uz v patek, takze v sobotu tam na 90% jedu a bude!
Velisek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Velisek »

SUPR tak budu vedet co a jak a hlavne zkus nejake hry a pak pisni !!! :lol:
Schizos
Začátečník
Začátečník

š

Příspěvek od Schizos »

sh píše:2 popichovac: z grafu co jsem pastnul clovek nahore.. mrkni na marky atd, u her ktere to podporuji to bude samo jine..
1. Tak teraz neviem, kde sa stala chyba, ale prosím buď od tej lásky a príblíž mi Tvoj myšlienkový pochod, ktorý Ťa priviedol k 3% pre ASUS A7GB z tých grafov. Ten sa tam nenachádza a tak by ma zaujímalo, z ktorým že notebookom si to zmrkal dohromady. Nie je tam totiž ani jeden v podobnej konfigurácii: ati x1600 128MB + P-M.

2. Neviem, kde na to berieš guráž, ale porovnávať P-M oproti Core Duo, 533MHz oproti 667MHz FSB, ATA vs. SATA disk a vychrstnúť zo seba 3% výkonu chce odvahu premiešanú s neznalosťou...

3. Ešte mi prosím povedz, odkiaľ máš to, ako ty hovoríš "neofiko info", že model nx9420 sotva vyložený na regále pultov bude HP "nahrádzať". A keď, tak čím...
Naposledy upravil(a) Schizos dne stř 10. kvě 2006, 22:56, celkem upraveno 1 x.
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Hp nx 9420 se tu řeší už ve dvou vláknech ( http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=65355 , http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=64749 ) :evil: - nechce se mi zamykat dvou stránkový vlákno - ke zbylým dvoum už tak mislosrdnej nebudu.
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
mobil-man
Nováček
Nováček

Příspěvek od mobil-man »

2 Don Martinez: sorry, to je jeste z dob, kdy jsem vybiral :roll: tak to tedy zamkni.
mobil-man
Nováček
Nováček

Příspěvek od mobil-man »

Velisek píše:SUPR tak budu vedet co a jak a hlavne zkus nejake hry a pak pisni !!! :lol:
jj, zkusim.
zkusim 3d marky...a potom asi CoD 2 aj.
Nebo si prejes neco extra? Jestli to tu budu mit, tak to taky zkusim, ale myslim, ze to v poho zvladne vsechny.
Velisek
Začátečník
Začátečník

-

Příspěvek od Velisek »

zkus dyztak obvilion PLS dik
Velisek
Začátečník
Začátečník

q

Příspěvek od Velisek »

a cs taky pls
Credy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Credy »

Caf,
pak jsem pls napiste nejake info o te X1600 v tom HP(v A6KT bezi jadro na 446Mhz a pameti na 890Mhz-128MB GDDR3).thx :wink:
GB P35-DS4/C2D@3G(333x9)/2x1GB GeIL 1066 CL5/550W Real pover 12V@48A/GeminII@108cfm/.....
-----------------------------------------------------
DFILP ULTRA-D/AMDOpteron 144@2,5GHz(CABGE)/A-Data2x 512MB DDR566 2,5 4 3 6 1T@582MHz/ATIX800(R430) 256MB@440/1080Hitachi7K250 160GB 8MB PATA/Toshiba SD-M1502+R5112/MSXP prof. SP2/Audigy2ZS/SkyStar2/500W PSU
------------------------------------------
ASUS A6KT-Q008H
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

takty jsou obdobne, jinak se mi podarilo model s T2400 , a zatim dojmy celkem zajimave, jeste dam zitra vedet .)
mobil-man
Nováček
Nováček

Příspěvek od mobil-man »

tak zitra nebude :sad: :sad: :sad:
asi az v pondeli/utery :?
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

mobil-man píše:tak zitra nebude :sad: :sad: :sad:
zkus LEVI, maj ho skladem...
malidian
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od malidian »

mobil-man píše:tak zitra nebude :sad: :sad: :sad:
Ty dva dny to snad nějak přežiješ, ne. :-D Já jsem na tom stejně, mám objednanou Toshibu a taky jsem doufal, že bude dneska, no a bude až v pondělí. :sad:
Poslední věc, která mě zajímá, jsou PC. Časy se hold mění. :-)
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“