chladic pre WD Raptor 74 GB
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- tino
- Začátečník

-
chladic pre WD Raptor 74 GB
poradte chladenie pre WD Raptor , ktory ide 24 hod vkuse na suborovom servery.
- Axis
- Začátečník

-
- tino
- Začátečník

-
- Vacil
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ten disk ma normal rozmery a dava se do 3,5 ne? a vetsinou mas pred 3,5 misto na fan
Home PC:CPU: AMD Ryzen 7950X3D +XPG Levante X 360mm (Corsair AF120 Slim); MB:Asus Prime X670E-PRO Wi-Fi; VGA: Gigabyte RTX4090 Gaming OC@UV; RAM: 2x48GB Kingston Fury Beast RGB 6400 CL32 (1:1); HDDs: Samsung 990PRO 4TB; PSU: Seasonic Prime 750W Titanium; Case: Fractal Design North; LCD:32" ASUS ROG Swift PG32UCDM
- tino
- Začátečník

-
no neviem v mojej tower case su 3/5 pozicie nalepene vpredu a nie je tam ziadne miesto. Nad nimi si 5a1/4ky tam davam disk do takych profilov, pred nim by bolo miesto na ventilator ale nemam ho kam upevnit. Mam tam 1 x raptor 74 GB/10000ot/, 1x WD 60 GB /7200ot/ a 160 GB/7200ot/blazen píše:Ten disk ma normal rozmery a dava se do 3,5 ne? a vetsinou mas pred 3,5 misto na fan
teraz mam pred tymi diskami take chladice s malymi ventilatormi ale je to hlucne.
- JirkaH
- Mírně pokročilý

No a co to zkusit trochu jinak?
1. Ty malé větráčky demontovat a pořídit v bedně pořádné odsávání? Proud vzduchu by mohl stačit.
2. Držák na 120mm ventilátor si udělat. Je to trochu pracný, pravda, ale už jsem to dělal a funguje skvěle. A není to žádná věda, jde o kus ohnutého plechu s vyříznutým(odvrtaným) otvorem pro větrák a pár děr na uchycení ventilátoru a plechu do skříně. A to co tam máš (asi nějaký Primecooler?) tam nechat jako mřížku a prachový filtr.
3. Sehnat něco jako je toto www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=36950
Jinak dotaz patří spíše do sekce "Chladiče a chlazení".
Doplněno:
Asi nejlepším řešením, které jsem našel, je toto http://www.tntrade.cz/shop/index.php/de ... ck-kamabay . Nevím, zda existuje i ve světlém provedení, to už si asi zjistíš. Drahé mi to taky nepřipadá, je to hotové jen namontovat.
1. Ty malé větráčky demontovat a pořídit v bedně pořádné odsávání? Proud vzduchu by mohl stačit.
2. Držák na 120mm ventilátor si udělat. Je to trochu pracný, pravda, ale už jsem to dělal a funguje skvěle. A není to žádná věda, jde o kus ohnutého plechu s vyříznutým(odvrtaným) otvorem pro větrák a pár děr na uchycení ventilátoru a plechu do skříně. A to co tam máš (asi nějaký Primecooler?) tam nechat jako mřížku a prachový filtr.
3. Sehnat něco jako je toto www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=36950
Jinak dotaz patří spíše do sekce "Chladiče a chlazení".
Doplněno:
Asi nejlepším řešením, které jsem našel, je toto http://www.tntrade.cz/shop/index.php/de ... ck-kamabay . Nevím, zda existuje i ve světlém provedení, to už si asi zjistíš. Drahé mi to taky nepřipadá, je to hotové jen namontovat.