http://www.icq.com/download/icq5/whats_new.html
ICQ 5.1
- matajon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ICQ 5.1
Takze je to potvrzeno, svet se uz definitivne zblaznil
Post powered by Microsoft® Windows Vista™ Business
No trees or animals were killed during sending this message
No trees or animals were killed during sending this message
- Dj´ Frodo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Lam3r_co.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- spirit64
- Mírně pokročilý

- no_-_name
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- honny
- Středně pokročilý

no_-_name: to není problém, tohle si přeložim a ten smajl si představim, hlavně aby nedodávali nový 
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
hlavně že icq neumí ani setřídit seznam podle abecedy co? (tlačítko jsm tam sice našel ale funguje do doby, než se zase někdo připojí a zařadí se na začátek)
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
- Don Martinez
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Oni se dají do Mirandy pořídit smajlíci, který to rozluštíno_-_name píše:Zas mi bude divne az mi prijde neco jako "ahoj *JOKINGLY* jak se mas ja *TIRED* ale stejne mam ten svet rad *IN LOVE*
Kill ICQ, use Miranda (or else)
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník

Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník

- sheriff.wiggum
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
smajlove jsou imho kravina, neni nad cistej text.
Kód: Vybrat vše
:) ;) ;D :D- wallot
- Středně pokročilý

-
miranda FTW.
to co se deje s ICQ jakozto programem jde uz prilis za hranice instant messagingu -> tedy rychleho posilani kratkych zprav.
Jiz nekolik lidi mi nepriklad reklo ze nove ICQ maji hlavne kvuli hram. Je videt jak lidi degenerujou a automaticky sezerou vse co se jim podstrci.
to co se deje s ICQ jakozto programem jde uz prilis za hranice instant messagingu -> tedy rychleho posilani kratkych zprav.
Jiz nekolik lidi mi nepriklad reklo ze nove ICQ maji hlavne kvuli hram. Je videt jak lidi degenerujou a automaticky sezerou vse co se jim podstrci.
7800X3D, 9070XT Nitro+, Custom Gamakay 75 TMR + Keychron V0 Ultra, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- *EasY_TarGeT*
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jaj... naštěstí těch smajlů nepřibývá, ale přibyly ňáký animace, který se zvobrazujou přes celý ICQ okno 
Intel P4 630 3.0GHz Prescott, TT Golden Orb II, Gigabyte 8N-SLI Pro nForce4, Gigabyte nVidia 6600GT silent 128MB DDR3 extreme VIVO PCI-Ex, DIMM DDR2 2048MB (533,CL4) Kingston (4x512), DVD LG GSA-4166B, HDD Maxtor ATA133 120GB 7200ot., EC 8023, Fortron Blue Storm 400W, 2 x modrá katoda
- zombux
- Odborník PCT

- ameeck
- Nováček

-
Normálně jedu naprosto spokojeně na Trillianu 3.1, ale ze zvědavosti jestli icqčáci nepřišli s nečím novým jsem ICQ 5.1 nainstalovat, první věc která mě dostala jsou smajlící, už vůbec neni poznat jaký výraz smajl vůbec má...pak ty flash animace, další hovadina, jak tu někdo řekl, tohle už není IM...
No jo, ať žijou alt klienti, jen at jim to ICQ nezatrhne, naposled kdyz pozmenily protokol, tak mi trvalo dva dny nez sem zjistil proc nefuguje trillian...
No jo, ať žijou alt klienti, jen at jim to ICQ nezatrhne, naposled kdyz pozmenily protokol, tak mi trvalo dva dny nez sem zjistil proc nefuguje trillian...
- Bedas
- Začátečník

-
teda já sem zastánce icq, ale s touto verzí ty nový smajli sou absolutně loloizní ........rozumějte trapný ......icq se žene do záhuby
.....asi přejdu na mirandu 
CPU: AMD Phenom X4 9950 BE RAM: Kingston HyperX 1066MHz 4GB(2 x 2GB) Motherboard: Asus M2N32-SLI Deluxe HDD: SAMSUNG HD501LJ, 2x 500GB + 1TB Grafika: ASUS ENGTX275 896MB
..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..:: Water cooling ::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::....::..::..::..::..::..::..
[pumpa]Laing DDC 12V PRO AGB + Alphacool TOP -> [cpu blok]EnzoTech SCW-1 - Sapphire revA -> [chipset blok]by Wroom -> [mosfet blok #1]by Wroom -> [radiátor #1]Alphacool NexXxoS PRO I rev2 -> [mosfet blok #2]by Wroom -> [gpu blok]Swiftech MCW60 -> [radiátor #2]Magicool Copper Radiator Triple Xtreme 360 -> [expanzka] [url=ttp://wroom.wz.cz/komponenty/exp_v2/exp_v2.html]by Wroom[/url]
..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..:: Water cooling ::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::....::..::..::..::..::..::..
[pumpa]Laing DDC 12V PRO AGB + Alphacool TOP -> [cpu blok]EnzoTech SCW-1 - Sapphire revA -> [chipset blok]by Wroom -> [mosfet blok #1]by Wroom -> [radiátor #1]Alphacool NexXxoS PRO I rev2 -> [mosfet blok #2]by Wroom -> [gpu blok]Swiftech MCW60 -> [radiátor #2]Magicool Copper Radiator Triple Xtreme 360 -> [expanzka] [url=ttp://wroom.wz.cz/komponenty/exp_v2/exp_v2.html]by Wroom[/url]
- filda2003
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- [CZ]mike
- Mírně pokročilý

-
- Drom
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Naprostej a vyhradni souhlas. _SOUHLAS_sheriff.wiggum píše:smajlove jsou imho kravina, neni nad cistej text.Kód: Vybrat vše
:) ;) ;D :D
btw: gaim rulez :P
- martin_CZ
- Začátečník

- Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
- Kontaktovat uživatele: