RAPIDSHARE.de
- **ICEMAN**
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
RAPIDSHARE.de
Prosim vas mam maly problem s rapidshare,kdyz chci neco stahnout.
Normalne dam Free,odpocitava,poslicko kde mam napsat ciselny kod ktery opisum,spravne ho opisu a nestahuje se jde na dalsi stranku kde je napsany "Download-session invalid. Please click here."
Delal jsem asi 30krat dokola a a porad pise to samy,pritom to vzdycky napisu dobre. MOOOOC VAASSS PROOOSIMMM o RADU
DIKY mocc
//edit Thellwin - přesun z Her
Normalne dam Free,odpocitava,poslicko kde mam napsat ciselny kod ktery opisum,spravne ho opisu a nestahuje se jde na dalsi stranku kde je napsany "Download-session invalid. Please click here."
Delal jsem asi 30krat dokola a a porad pise to samy,pritom to vzdycky napisu dobre. MOOOOC VAASSS PROOOSIMMM o RADU
DIKY mocc
KIMI je nejlepsi!!!
- Half-Death
- Začátečník

Re: RAPIDSHARE.de
Nekdy pomuze dat zpet a obnovit...
- **ICEMAN**
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Drom
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
tenhle server funguje naprosto v pohodě. hold je tam tak 80% warezu tak se nedivte, že omezujou kapacity
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
- tnema
- Začátečník

- ameeck
- Nováček

-
- zombux
- Odborník PCT

- ameeck
- Nováček

-
- Drom
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Hoonzooid
- Začátečník

Nazdarek, mám jeden malej dotaz, ale nechci kvůli němu zakládat novej dred, tak doufám, že mi někdo odpoví. Stahoval jsem z Rapidsharu, ale po nějaké době se mi prostě nedaří stáhnout už ani jeden soubor. Chci se zeptat, čím je to způsobené a zároven jestli musim na Rapidshare něco uploadnout, abych mohl stahovat dál. Díky 
Case: TCLink S-313BK - Middletower, CPU: Intel Core i3-3240 @ 3.4GHz, MB: Gigabyte GA-Z77-D3H, GPU: Sapphire AMD Radeon R9 270X, RAM: 8GB DDR3, SSD: Kingston HyperX 3K 120GB, HDD: Samsung HD502HJ 500GB SATA, CD/DVD: Samsung SH-S183L, Monitor: 24" DELL U2412M, Zdroj: Fortron FSP350-60THN-P 350W
- spider-x
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: RAPIDSHARE.de
Tohle se někdy napíše když se připojuješ přes proxy server-mě se tohle píše,když se připojuju přes Hide ip**ICEMAN** píše:Prosim vas mam maly problem s rapidshare,kdyz chci neco stahnout.
DIKY mocc
- spider-x
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Co ti to píše?Hoonzooid píše:Nazdarek, mám jeden malej dotaz, ale nechci kvůli němu zakládat novej dred, tak doufám, že mi někdo odpoví. Stahoval jsem z Rapidsharu, ale po nějaké době se mi prostě nedaří stáhnout už ani jeden soubor. Chci se zeptat, čím je to způsobené a zároven jestli musim na Rapidshare něco uploadnout, abych mohl stahovat dál. Díky
- Hoonzooid
- Začátečník

Když chci stáhnout nákej soubor, tak mi to napíše, že moje IP adresa už tento soubor stahuje, ale přitom ho nestahuju. Jinak připojení mám Wi-Fi - nemůže to být způsobeno tímto? Myslím tím, že víc lidí, který maj připojení od stejnýho poskytovatele, maj stejnou IP adresu...spider-x píše:Co ti to píše?Hoonzooid píše:Nazdarek, mám jeden malej dotaz, ale nechci kvůli němu zakládat novej dred, tak doufám, že mi někdo odpoví. Stahoval jsem z Rapidsharu, ale po nějaké době se mi prostě nedaří stáhnout už ani jeden soubor. Chci se zeptat, čím je to způsobené a zároven jestli musim na Rapidshare něco uploadnout, abych mohl stahovat dál. Díky
Case: TCLink S-313BK - Middletower, CPU: Intel Core i3-3240 @ 3.4GHz, MB: Gigabyte GA-Z77-D3H, GPU: Sapphire AMD Radeon R9 270X, RAM: 8GB DDR3, SSD: Kingston HyperX 3K 120GB, HDD: Samsung HD502HJ 500GB SATA, CD/DVD: Samsung SH-S183L, Monitor: 24" DELL U2412M, Zdroj: Fortron FSP350-60THN-P 350W
- spider-x
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to máš neveřejnou ip adresu.Připojuješ se přes server svého providera.Existují,ale programy,keteré vytvoří tunel mezi tvým počítačem a serverem,který je nastavený v tom programu.A je to jako kdyby jsi měl veřejnou ip.Hoonzooid píše:Když chci stáhnout nákej soubor, tak mi to napíše, že moje IP adresa už tento soubor stahuje, ale přitom ho nestahuju. Jinak připojení mám Wi-Fi - nemůže to být způsobeno tímto? Myslím tím, že víc lidí, který maj připojení od stejnýho poskytovatele, maj stejnou IP adresu...spider-x píše:Co ti to píše?
- Hoonzooid
- Začátečník

Ja jsem nějaký programy zkoušel, ale podařilo se mi "pouze" obejít čekání na RapidSharu, ale soubor nešel stáhnout stejně. Neznáš náhodou jméno toho programu, kterej vytvoří ten tunel? Dík 
- Cujo
- Mírně pokročilý

- tnema
- Začátečník

u rapget-u musíš stejně čekat, můžeš pouze naházet linky na různý sajty a on postupne sosá po jednom, víc rapid-filů naráz ti nesosne,
prostě rapid obejít nejde, jediná možnost jak ho obejít je zakoupením premium, existují určité kličky
ale ty mají krátkou dobu působnosti, pak je pochopytelně zakáží
btw. limit navýšen z 100MB na 300MB
prostě rapid obejít nejde, jediná možnost jak ho obejít je zakoupením premium, existují určité kličky
btw. limit navýšen z 100MB na 300MB
ntb alzabook/rtx3070
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ten RapideShare.de je naprosto šilenej, čekat hodinu, to je fakt naprd. A navic jakmile na mym netu, jakmile někdo stahuje, neškrtnu si. Holt neveřejná IP... 
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz