kuku_666 píše:to mi tady nikdo neporadí ?? A ještě bych se chtěl zeptat jestli si pomůžu když půjdu do X1600pro s DDR2 teď mám g6600gt a jak to tak vypadá tak tu x1600pro s ddr3 budu muset asi vyreklamovat...a nevím jestli mi pomůže že mi vymění za jinou nebo si mám vzit s temi ddr2...dik
Neznám pochopitelně všechny detaily, ale přestože je X1600 velmi dobrá mainstreamová karta, tak selský rozum, s ohledem na uvedenou nekompatibilitu s nF4 chipsetem, velí: Zatím nekupovat!
Nepomoh jsem ti, ale na druhou stranu ty sháníš informace taky v době, kdy už je pozdě. DDR2/3 na tom asi nic nezmění.
Když se zeptáš budeš vypadat jako blbec jen 5 minut, když se zeptáš na Google nikdo nepozná, že seš blbec
kuku_666 píše:to mi tady nikdo neporadí ?? A ještě bych se chtěl zeptat jestli si pomůžu když půjdu do X1600pro s DDR2 teď mám g6600gt a jak to tak vypadá tak tu x1600pro s ddr3 budu muset asi vyreklamovat...a nevím jestli mi pomůže že mi vymění za jinou nebo si mám vzit s temi ddr2...dik
no to si tedy opravdu nepomůžeš....někde spíš pohoršíš...na upgrade to rozhodně není
Tak prave jsem se dozvedel ze x1600Pro od Sapphire do AGP jede na desce Asus A7N8X v pohode...Bylo by rozumny kdyby se udelal nejakej seznam karet na kterejch tahle karta nejede...
Potkali se dva čerti, smutný a veselý. Ten veselý se ptá:
"Co ti je, že si takový smutný?"
"Ale, pracovní problémy. Dělám na příjmu a v posledním čase nám dělají starosti programátoři..."
"Jaké starosti?"
"Například včera: Jeden nám tam zlikvidoval polovičku oddělení motorovou pilou, než se nám podařilo vysvětlit mu, že to není další level DOOMu."
dr.Acula píše:Tak prave jsem se dozvedel ze x1600Pro od Sapphire do AGP jede na desce Asus A7N8X v pohode...Bylo by rozumny kdyby se udelal nejakej seznam karet na kterejch tahle karta nejede...
... jo třeba by mi zajímala tahle: MSI K7N2 Delta2-Platinum..., ta deska má problému až dost, takže bych se to mu moc nedivil, kdyby to nejelo.
no to si tedy opravdu nepomůžeš....někde spíš pohoršíš...na upgrade to rozhodně není
No tak to jsem si taky myslel a pomohl by jsem si s X800GTO...viděl jsem ho v alfe za 4800,- takže dobrá cena a tak jim jen vratím tu X1600 a vemu tu GTO doufám že to už je nějaký upgrate?...
Takže karád taky šetřil na desce a má něco s VIA 880 a to posral.
ATI 9600 jo a cokoliv vic ne ne neee.
Artefakty pruhy padání. VIA - ATI MOC NEEJEDE.
Puvodně koupil X700 a skončil u 9600 i 9800 s 8 pipkama mu cukala.
Takže radši nVIDIA. 6600GT MU JELA V POHO a ta má 8 pipek.
O ovladačích se se mnou nehádejte je-li něco nového, není mezi námi lama, která by to už něměla do týdne od vydání.
Asi takto toť vše.
Průměr - AMD athlon x2 7750 KUMA 2,7BE / GIGABYTE GA-MA790GP-DS4H /
Kingston HyperX 2GB 1066MHz / Sapphire ATI Radeon HD 5750 NEHONIM SE ZA SCORE 3D MARKU XX CHCI HRÁTSKLÁDÁM PC PRO LAMY
sekalno.1 píše:Takže karád taky šetřil na desce a má něco s VIA 880 a to posral.
ATI 9600 jo a cokoliv vic ne ne neee.
Artefakty pruhy padání. VIA - ATI MOC NEEJEDE.
Puvodně koupil X700 a skončil u 9600 i 9800 s 8 pipkama mu cukala.
Takže radši nVIDIA. 6600GT MU JELA V POHO a ta má 8 pipek.
O ovladačích se se mnou nehádejte je-li něco nového, není mezi námi lama, která by to už něměla do týdne od vydání.
Asi takto toť vše.
a toto sa mi moc nezda... Ja mam ABIT KV6 (Via KT600), sice tam mam R9600XT ale skusal som aj X700PPro do AGP a chodilo to OK... V blizkej dobe sam planujem do tejto dosky upgradegrafiky z 9600XT na 1600PRO...
ASUS P5K SE; Dual E2160@2700Mhz AC Freezer7 Pro; 4x1GB DDRII A-DATA EE Vitesta 800+dual 160GB SATA HDD IBM 8MB cache; 80GB SATA HDD IBM 8MB cache; ASUS EAH3870 (850/2500) 512MB DDR4 Zalman VF900Cu cooler; DVD-ROM:LG sata ; DVD-RW:LG sata; LG 20" LCD L206WTQ-WF 2ms DVI; 2,5" 20GB HDD IBM Travelstar-USB2.0; TV Tuner WinFast 2000XP DeLuxe; 8x8 glacial silent fan OUT on back, 12x12 glacial silent fan IN on side POWERED BY ThermalTake PUREPOWER 420W Silent W0008