PC Nejde vypnout

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
blod
Začátečník
Začátečník

PC Nejde vypnout

Příspěvek od blod »

Při vypnutí PC se nevypne.Jenom pořád jede a jede.Musím zmáčknou reset tlačítko a pak tlačítko na zapnutí PC.Pak se teprve vypne.Nedělá to pořád jenom tak 3x do týdne... :( ,ale přesto to nase......Zdroj je novej a byl testován ve druhém PC a nic.Pls o radu.
axloth
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od axloth »

mohl bys trochu bliz popsat to "jede a jede" ?
blod
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od blod »

axloth píše:mohl bys trochu bliz popsat to "jede a jede" ?
Jistě.WinXP se ukončí a naskočí modrá obrazovka na které je napsáno vypínám a to je vše.Už se nevypne.""jede a jede""
axloth
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od axloth »

takze nekdy se vypne fpoho a nekdy zustane vyset? hmm takze nastavenim biosu to nebude... mozna format c: a novy wokna...
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

hmm mě to dělávalo jednu domu taky...pak sem si hodil antivirák a všechno OK...zkus a uvidíš
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

zkus v nastaveni napajeni zapnout vylepsene rizeni spotreby a v biosu pripadne povolit APM/ACPI a podobny...
martinus1828
Nováček
Nováček

Příspěvek od martinus1828 »

Mne to delá taky ....ukoncovaci obrazovka a nic...furt jede dokud nezmacknu reset...mozna to bude MB ja mam taky Biostar M7VIT hrozny smejd...nevim jak to vyresit mne uz to dela asi 3 roky...
*EasY_TarGeT*
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *EasY_TarGeT* »

nevim jestli mám stejnej problém, ale když dám v XP vypnout komp, tak on se vypíná (to je ta modrá obrazovka, že ukládá nastavení a pak že vypíná), pak zhasne monitor, že do něj už nejde šťáva, ale kompl furt běží(prostě se nevypne světlo v bedně a funěj všechny větroně)... je to tak v 50% případů.... možná míň, ale pak musim podržet PWR aby se vypl... a mám dojem, že kvůli tomuto kolikrát bezdůvodně při spuštění zapíná scandisk...
Intel P4 630 3.0GHz Prescott, TT Golden Orb II, Gigabyte 8N-SLI Pro nForce4, Gigabyte nVidia 6600GT silent 128MB DDR3 extreme VIVO PCI-Ex, DIMM DDR2 2048MB (533,CL4) Kingston (4x512), DVD LG GSA-4166B, HDD Maxtor ATA133 120GB 7200ot., EC 8023, Fortron Blue Storm 400W, 2 x modrá katoda
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“