SiN.Episode1 - Emergence

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

SiN.Episode1 - Emergence

Příspěvek od OBR »

Tak uz se to streamuje na steam, tak snad to bude brzo funkcni... vypada to moc pekne.

http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=9364
zemla
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od zemla »

Uz to hraju od vcera a nemuzu se nabazit :)
Opravdu dobra hra...BRAVO!!
PC:CPU-AMD X2 Black Edition 6300+/1350v/,RAM-4096Mb DDR2 Adata Viesta extreme +800Mhz,VGA-ATI X2900Xt 512Mb/GPU-830,RAM-2000Mhz,Stock cooler,HDD-Maxtor?120GB+Seagete Barracuda 320Gb,PCI-Soundblaster AUDIGY 4,LCD-Acer AL1717,REPRO-Genius Home theater 5+1.OSTATNI-Klavesice-Microsoft Digital media key,Mys-Microsoft netscroll optical,OS-Window Vista home premium 64Bit
EllE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od EllE »

zemla píše:Uz to hraju od vcera a nemuzu se nabazit :)
Skoda ze je to jen na 3 hodiny... :(
zemla
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od zemla »

EllE píše:
zemla píše:Uz to hraju od vcera a nemuzu se nabazit :)
Skoda ze je to jen na 3 hodiny... :(
Tak zle to zas nebude :)
JE to celkem tezky//ja to hraju cca 4/5H//
PC:CPU-AMD X2 Black Edition 6300+/1350v/,RAM-4096Mb DDR2 Adata Viesta extreme +800Mhz,VGA-ATI X2900Xt 512Mb/GPU-830,RAM-2000Mhz,Stock cooler,HDD-Maxtor?120GB+Seagete Barracuda 320Gb,PCI-Soundblaster AUDIGY 4,LCD-Acer AL1717,REPRO-Genius Home theater 5+1.OSTATNI-Klavesice-Microsoft Digital media key,Mys-Microsoft netscroll optical,OS-Window Vista home premium 64Bit
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

tak mi to odemkli a hraju to, no to je super hra jak bejk, grafika super, hratelnost super, ale nejvic se mi libi ta pisnicka v menu...
EllE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od EllE »

Hotovka :D
... Takze zase to tak kratke nebylo :) asi jako kratka hra nebo dlouhy datadisk :) Zhruba od 2/3 hry se znatelne zvysi obtiznost, takze to pak je sama opakovacka a load :D
Jinak to spatne nebylo zhruba jako prumerna strilecka... nicmene source engine tady neni tak dobre videt jako v HL2 :(
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

ano, textury jsou mnohdy dost ubohe, jako v HL2 ale jinak dobra hra v nastalem hernim suchu...
indigo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od indigo »

jo, vypada to hodně dobře, snad jen ta grafika o chlup horší jak v HL2, ale pořád dost dobrá.
Obrázek
Intel Core i5-3350P@3.3GHz, ASUS P8B75-M LX PLUS, Kingston HyperX Blu XMP 2x4GB 1600MHz , Radeon HD7770,CRUCIAL M4 64GB, Seasonic 430W,Lcd 24" Dell,Nokia E52,Audi A4 121kw
EllE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od EllE »

Source engine v tydle podobe mi pripadal uz zastaralej... je tam sice pak externich lokaci kde je to docela pekne, ale ty caste interni dlouhe jsou zpracovane nudne.
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

osobne abych pravdu rek tak source mi prijde obcas docela divnej.. ale do dneska neni.. alespon to nevypada jak napomadovana gumova kachnicka (shadery) .... nejhorsi vyuzity sourcu co se jeho moznosti tyce mely Bloodlines (coz neznamena ze by to byla spatna hra)...

brzo bude Sin doma... tak sem zvedavej.. docela se tesim.. i kdyz me jednicka nechytla (prece jen HL1 bylo neco jinyho...) ale zase ten brutalni kreslenej film byl docena dobrej :-D tak uvidime...
radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radekhulan »

Jak velkej je download přes Steam?
zemla
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od zemla »

radekhulan píše:Jak velkej je download přes Steam?
Cca 350Mb+-
radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

zemla píše:
radekhulan píše:Jak velkej je download přes Steam?
Cca 350Mb+-
Tak to bude mnohem více. Staženo přes Steam cca 31%, 500MB. Celkem to bude tedy cca 1.5GB.
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

melo by to byt 1,36GB...
zemla
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od zemla »

radekhulan píše:
zemla píše: Cca 350Mb+-
Tak to bude mnohem více. Staženo přes Steam cca 31%, 500MB. Celkem to bude tedy cca 1.5GB.
To mas pravdu :)
Ja pocital ze mas uz neco na enginu HL2.
radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

zemla píše:To mas pravdu :)
To mám, mám celý HL2, mám preload HL2 Episode One, a i tak to bude download přes 1GB.. Navíc to jede děsně pomalu, jejich servery jsou zjevně přetížené :(
zemla
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od zemla »

radekhulan píše:
zemla píše:To mas pravdu :)
To mám, mám celý HL2, mám preload HL2 Episode One, a i tak to bude download přes 1GB.. Navíc to jede děsně pomalu, jejich servery jsou zjevně přetížené :(
Ale prd pretizeny http://www.steampowered.com/status/content_servers.html
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

demo HL2 se mi ze steamu stahovalo cca den :D .. a to mam 6Mb/s .. kdyz jsem si ho stahl zvlast, bylo to za par minut...
zemla
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od zemla »

palda píše:demo HL2 se mi ze steamu stahovalo cca den :D .. a to mam 6Mb/s .. kdyz jsem si ho stahl zvlast, bylo to za par minut...
Servery sice maj kapacitu ale nekde to vazne :)

ME to stahlo celkem rychle cca hodinku +-
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

tak uz to mam doma... 3h to trvalo :-) ... jinak modely sou lepsi nez v HL2.. a to identicke menu jako v HL2 (vsech source hrach) .... :-D uz mi zacina vadit... jinak co se tech textur tyce.. nechapu proc to nedaj ve vyssim rozliseni... :-( ze by kuli steamu? :-( .. skoda... jsem teprve po prvnim loadingu, tak uvidim jak to pude dal (jinak zajimave vyuzity havoc enginu na zenska nadra :D )
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“