html kód pro spouštění *.exe souboru?

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
fr.franta
Nováček
Nováček

html kód pro spouštění *.exe souboru?

Příspěvek od fr.franta »

je možné pomocí html kódu spustit na www stránkách soubor *.exe podobně jako flash? Zkoušel jsem to pomocí tagu object, ale narazil jsem na atribut clasid, v tagu embed zase na type a pluginspage - co tam mám napsat?
franta
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: html kód pro spouštění *.exe souboru?

Příspěvek od Trinom »

fr.franta píše:je možné pomocí html kódu spustit na www stránkách soubor *.exe podobně jako flash? Zkoušel jsem to pomocí tagu object, ale narazil jsem na atribut clasid, v tagu embed zase na type a pluginspage - co tam mám napsat?
franta
Podle mě je to absolutní volovina. Mj. jsme tu taky my - linuxáci, kteří exáče nepoužívají 8-).
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
sheriff.wiggum
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sheriff.wiggum »

viry se pisou jinak - exe ti to nabidne ke stazeni. :evil:
Drom
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drom »

sheriff.wiggum píše:viry se pisou jinak - exe ti to nabidne ke stazeni. :evil:
Obecne, to je vec prohlizece, co udela s takovymi cizorodymi objekty v (x)html dokumentu, ne vec server/dokumentu samotnyho. Ty mu muzes akorat posilat nejaky hlavicky, abys ho vmanipuloval do situace, kterou chces (treba tvrdit, ze soubor je neco jinyho, nez je - myslim format :)). Ale na konci je stejne na prohlizeci, jak s tim nalozi.
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

tohle nejde udělat, musí to být objekt interpretovaný prohlížečem (activeX, java, flash apod.)
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
fr.franta
Nováček
Nováček

Příspěvek od fr.franta »

Škoda, chtěl jsem tam nacpat malou prezentaci vytvořenou v XNview, ale když to nejde, tak to nejde, zkusím to jinak - ale Javu ani nic podobného neumím a ani se to učit nebudu, využil bych to tak jednou zdo roka - nenajdu -li nic jiného, tak to udělám v MS PowerToys (nebo jak se to jmenuje) ta grafika je dost hrozná, ale třeba najdu něco lepšího.
Takže dík.

Pro Trinoma - ty stránky budou k vidění pouze na interní síti, na pár počítačích, takže to neuvidí nejen linuxáci, ale ani ostatní windowsáci a upřímě řečeno, rozhodně o nic nepřišli.
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

fr.franta píše:Škoda, chtěl jsem tam nacpat malou prezentaci vytvořenou v XNview
To jsou fotky, ne? To uděláš stránku s fotkama + refresh mezi nima nebo tak, jak je to ve windows, že dole máš pruh s fotkama a nad nima se ukáže velká. To je otázka několika minut 8-)
fr.franta píše:Pro Trinoma - ty stránky budou k vidění pouze na interní síti, na pár počítačích, takže to neuvidí nejen linuxáci, ale ani ostatní windowsáci a upřímě řečeno, rozhodně o nic nepřišli.
:lol: :lol: :lol:
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
fr.franta
Nováček
Nováček

Příspěvek od fr.franta »

Tak něco, ale to co jsem stvořil v Xniew byl spíš screensaver - žádná tlačítka, samo to běhalo a dalo se to vytvořit za necelou minutu.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

v XNView je HTML galerie, není třeba tam cpát zběsilosti typu EXE který jsou vhodný leda na prezentační CD :wink:
ignorelist: kremrole a dezoláti
fr.franta
Nováček
Nováček

Příspěvek od fr.franta »

Tuohle je svým způsobem prezentace, galerie je tam samozřejmě taky, napsal jsem si sám, protože jsem ještě neviděl program, generující galerie bez nejrůznějších nesmyslných údajů a grafických ozdůbek, které podle mého názoru jenom zabírají místo pro to podstatné - pro fotku.
Jinak problém jsem už vyřešil, udělal jsem si HTML slideshow v Jalbum a metodou pokus-omyl jsem si to alespoň trochu upravil k obrazu svému.
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“