PS: stažení bylo přesně 1040 MB...
SiN.Episode1 - Emergence
Moderátor: Baneshee
- radekhulan
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Docela dobrá hra, ale děsně krátká.. Za 4 hodiny hotovo, a to jsem se hodně flákal, ale těším se na další epizodu
Source engine je opravdu skvělý, včetně fyziky, mělo by na tom být více her... I systém distribuce je geniální, člověk zadá číslo kreditky, zajde na oběd, a hraje.
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jen mi vadi ze setri na texturach.. kuli steamu.. (a na retail verzi logicky nedaj kvalitnejsi textury, jelikoz chtej rozsirit nakupovani prez steam)... jinak libi se mi ze si to nehraje na nic a jde jen o prijemnou akciradekhulan píše:Docela dobrá hra, ale děsně krátká.. Za 4 hodiny hotovo, a to jsem se hodně flákal, ale těším se na další epizoduSource engine je opravdu skvělý, včetně fyziky, mělo by na tom být více her... I systém distribuce je geniální, člověk zadá číslo kreditky, zajde na oběd, a hraje.
- radekhulan
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
radekhulan píše:mě zase vadí, že hlavní negativní padouch se jmenuje Radekpalda píše:jen mi vadi ze setri na texturach..
.. jinak sin to ma dost problemove, pac ho tedka bude kazdy osocovat za kratkost, nudnost.. atd.... holt prvni epizodicka hra, tak to vsechno odnese... lidi nejsou zvykli na 4ry hodiny hrani.. osobne bych byl pro neco ve stylu zdvojenych epizod... misto 4h hrani treba 7.. to uz je lepsi.. klidne bych si umerne priplatil...
- radekhulan
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
No, fakt je ten, že za $23.74 ($19.95 + DPH) co jsem zaplatil je ta hra prostě děsně krátká, když to porovnám na celý HL2, který stál $49 a je aspoň 10x delší, tak je to průser.palda píše:.. jinak sin to ma dost problemove, pac ho tedka bude kazdy osocovat za kratkost, nudnost.. atd.... holt prvni epizodicka hra, tak to vsechno odnese... lidi nejsou zvykli na 4ry hodiny hrani.. osobne bych byl pro neco ve stylu zdvojenych epizod... misto 4h hrani treba 7.. to uz je lepsi.. klidne bych si umerne priplatil...
Osobně si asi další díl nekoupím, investovat $200 do celé hry je prostě blbost..
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
souhlasim... za polovic by to bylo zajimavejsi... nebo prodlouzit herni dobu... je to proste tim ze nejsme zvykli na epizodicke sireni her...( kde jsou ty doby sharewaruradekhulan píše:No, fakt je ten, že za $23.74 ($19.95 + DPH) co jsem zaplatil je ta hra prostě děsně krátká, když to porovnám na celý HL2, který stál $49 a je aspoň 10x delší, tak je to průser.palda píše:.. jinak sin to ma dost problemove, pac ho tedka bude kazdy osocovat za kratkost, nudnost.. atd.... holt prvni epizodicka hra, tak to vsechno odnese... lidi nejsou zvykli na 4ry hodiny hrani.. osobne bych byl pro neco ve stylu zdvojenych epizod... misto 4h hrani treba 7.. to uz je lepsi.. klidne bych si umerne priplatil...
Osobně si asi další díl nekoupím, investovat $200 do celé hry je prostě blbost..
//EDIT: tohle me docela zaujalo. .hnedka jsem si vzponmel na HL2

- mr_sheen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ohhh to si snad zahraju jen kvuli te borce stim vystrihem:)) to jsou ale pekne OCI:)) stareho Sina jsem hral docela dobra gameska
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- radekhulan
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Pár screenshotů v 1600x1200, max kvalita:
http://radekhulan.cz/item/sin-episodes- ... creenshoty
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
zda se mi to nebo mas vypnute vyhlazovani transparentnich textur (vlasy)? asi tou kompresi to nejde poznat...radekhulan píše:Pár screenshotů v 1600x1200, max kvalita:
jinak podle me je 9 epizod moc...source bude brzo (uz tedka) presluhovat.. videl bych to tak na 2 a pul roku... takze epizod bude tak polovina... hlavne podle ohlasu doufam udelaji epizody o kousek delsi...
- radekhulan
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
16x AF, 4x FSAA, TPAA on, Gamma AA onpalda píše:zda se mi to nebo mas vypnute vyhlazovani transparentnich textur (vlasy)? asi tou kompresi to nejde poznat...
ATi takto kvalitní obraz neumí, podívej se třeba na ten vyhlazenej průhlednej plot vpravo:
http://img251.imageshack.us/my.php?imag ... 0048km.jpg
- Thellwin
- Administrátor

- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ATIcka si usnadni praci s vyhlazovanim, lze to nastavit v driverech.. standartni nastaveni je na nizsi kvalitu s normalnimy optimalizacemi... takze bych si na kvalitu nestezoval a jsem rad ze mi to jde jakz takz i s vyhlazovanim transparentnich textur... (co bych chtel s X1300PRO)radekhulan píše:16x AF, 4x FSAA, TPAA on, Gamma AA onpalda píše:zda se mi to nebo mas vypnute vyhlazovani transparentnich textur (vlasy)? asi tou kompresi to nejde poznat...
ATi takto kvalitní obraz neumí, podívej se třeba na ten vyhlazenej průhlednej plot vpravo:
http://img251.imageshack.us/my.php?imag ... 0048km.jpg
Tak jsem to dohral podruhe.. je to vetsi zabava nez poprvi.. clovek proste jenom strili a ani nehleda dvere
- radekhulan
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Já vím, že ATi má Adaptive AA, což má být obdoba Transparent AA u NVIDIA, ale TPAA je opravdu kvalitou lépe, mnohem, na této hře je to na plotech dobře vidět. To, že TPAA NVIDIE je lépe si netroufne rozporovat dokonce ani Štefek či Fialapalda píše:ATIcka si usnadni praci s vyhlazovanim, lze to nastavit v driverech.. standartni nastaveni je na nizsi kvalitu s normalnimy optimalizacemi... takze bych si na kvalitu nestezoval a jsem rad ze mi to jde jakz takz i s vyhlazovanim transparentnich textur... (co bych chtel s X1300PRO)
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Doufam, ze v tomhle threadu zas nebude probíhat váš (nesmyslnej) boj o tom, jestli má ta ktera karta ten kterej flíček a průhlednej plot horší nebo lepší. Mozná by stalo za to si uvedomit, ze hry jsou taky o nečem jinym
Že by treba o zabave, hratelnosti, atmosfere ?
Na dohady o kvalite obrazu tu mate threadů dost, tady bych další díl nekonečnyho pokračovaní videl opravdu nerad. Dík.
Na dohady o kvalite obrazu tu mate threadů dost, tady bych další díl nekonečnyho pokračovaní videl opravdu nerad. Dík.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
hratelnost jsme tu hodnotily vesmes kladneSentenced píše:Doufam, ze v tomhle threadu zas nebude probíhat váš (nesmyslnej) boj o tom, jestli má ta ktera karta ten kterej flíček a průhlednej plot horší nebo lepší. Mozná by stalo za to si uvedomit, ze hry jsou taky o nečem jinymŽe by treba o zabave, hratelnosti, atmosfere ?
- radekhulan
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Jenže hra je i o grafice. Víš proč tě bavil Doom 1? Protože to bylo něco nového. Bomba. Koncept. Vypadalo to děsně, ale byla tam hromada nadšení. Doom 3 či Quake 4 je de-facto jen "zlepšení" původního konceptu, ono se prostě na FPS moc vymyslet nedá, a jeho dovedení do dokonalosti. Nebo takový Oblivion bez super grafiky vypadá jako onuce, má sice pěkný příběh, ale nevtáhne tě do děje. Když dnes už jen příběh nebere, je potřeba i realismus. Kdysi stačila novota, dnes je potřeba všechno. Dnes jsou hry mnohem lepší než kdysi, jen ... člověk si zvykne a sex s stopadesátoušestou holkou už není to, co zažíval poprvépalda píše:skoda ze jsou pric casy hracu ktery nehledely na grafiku, ale na zabavu
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
to je pravda.. ale skoda ze se z herniho prumyslu stal takovej tresouci se osel.... on je rozdil delat hry pro grafiku nebo grafiku pro hry.. v tom se mi libi reseni Sinu (aby neslo o OTradekhulan píše:Jenže hra je i o grafice. Víš proč tě bavil Doom 1? Protože to bylo něco nového. Bomba. Koncept. Vypadalo to děsně, ale byla tam hromada nadšení. Doom 3 či Quake 4 je de-facto jen "zlepšení" původního konceptu, ono se prostě na FPS moc vymyslet nedá, a jeho dovedení do dokonalosti. Nebo takový Oblivion bez super grafiky vypadá jako onuce, má sice pěkný příběh, ale nevtáhne tě do děje. Když dnes už jen příběh nebere, je potřeba i realismus. Kdysi stačila novota, dnes je potřeba všechno. Dnes jsou hry mnohem lepší než kdysi, jen ... člověk si zvykne a sex s stopadesátoušestou holkou už není to, co zažíval poprvépalda píše:skoda ze jsou pric casy hracu ktery nehledely na grafiku, ale na zabavu
- bukva
- Začátečník

Náhodou se na tenhle thread narazil a přihodím si sem takový malý OT povzdechnutí.
Proč tu nejsou? Protože průměrný hráč PC her je konzervativní, nudný patron, nerad se učí novým věcem, nechápe nové skryté souvislosti v pozadí her (aneb co se v mládí nenaučil ...), nemá zájem o nové žánry, přístupy a originalitu. Problém není v těch lidech, co hry vymýšlejí (těch, co hry SKUTEČNĚ vymýšlejí - a tím nemyslým velký pány manažééééry), ti mají nápadů vždycky dost.
Mnohem radši vám hráči zaplatí NFS 18, NHL 67 a DOOM MCXXVII než něco novýho originálního, neskutečnýho. Recenzenti to nepochopí a setřou vás, nikdo si to nekoupí, nikdo o to nebude mít zájem, skončíte na propadlišti dějin.
Ano, nemusí se to stát. Ale kdo to bude riskovat? Vím, že když udělám novou úžasnou hru, budu na tom makat několik let a možná po debaklu skončím v trenkách na dlažbě, nebo udělám bezduchou střílečku, koupím Source engine, outsourcnu gamedeisgn, grafiku z Indie, a za 3 měsíce můžu tu splácaninu vydat s jistým ziskem.
Njn, nač plakat nad neoriginalitou her ... hráči je takový chtějí, tak ať je mají. Ach jo
Mno nic. Nebudu soudit a omlouvám se za výlev.
To není pravda. je co vymýšlet, co zlepšovt, existují tisíce originálních konceptů a úžasných možností (třeba taková Wii vám ukáže pouze setinu z toho, co se ještě dá vymyslet).palda píše:dneska proste neni co zlepsovat a mit s cim originalnim prichazet...
Proč tu nejsou? Protože průměrný hráč PC her je konzervativní, nudný patron, nerad se učí novým věcem, nechápe nové skryté souvislosti v pozadí her (aneb co se v mládí nenaučil ...), nemá zájem o nové žánry, přístupy a originalitu. Problém není v těch lidech, co hry vymýšlejí (těch, co hry SKUTEČNĚ vymýšlejí - a tím nemyslým velký pány manažééééry), ti mají nápadů vždycky dost.
Mnohem radši vám hráči zaplatí NFS 18, NHL 67 a DOOM MCXXVII než něco novýho originálního, neskutečnýho. Recenzenti to nepochopí a setřou vás, nikdo si to nekoupí, nikdo o to nebude mít zájem, skončíte na propadlišti dějin.
Ano, nemusí se to stát. Ale kdo to bude riskovat? Vím, že když udělám novou úžasnou hru, budu na tom makat několik let a možná po debaklu skončím v trenkách na dlažbě, nebo udělám bezduchou střílečku, koupím Source engine, outsourcnu gamedeisgn, grafiku z Indie, a za 3 měsíce můžu tu splácaninu vydat s jistým ziskem.
Njn, nač plakat nad neoriginalitou her ... hráči je takový chtějí, tak ať je mají. Ach jo
Mno nic. Nebudu soudit a omlouvám se za výlev.
- spirit64
- Mírně pokročilý

Doufám že takto chápe situaci dost lidí z fóra. Bohužel to co jsi napsal je pravda, a je to trochu smutný protože to docela zavírá vrata těm lidem, co chtěji využít svoji vysokou kreativnost - ale nemají k tomu pořádné podklady, zázemí takže si to zčásti "nemohou dovolit" a pak to nemusí ani být to co chtěli oni v jádru navrhnout (manager jim řekne že by to nemělo odbyt) a nakonec z toho vyjde něco úplně jiného. Na to holt musí mít člověk hodně peněz, a nebo najít někoho kdo mu věříbukva píše:Náhodou se na tenhle thread narazil a přihodím si sem takový malý OT povzdechnutí.---výlev---palda píše:dneska proste neni co zlepsovat a mit s cim originalnim prichazet...
Nemám nic proti sériovým hrám, někoho to stále baví a ocení každou inovaci s novým dílém, jako např Half-life, ale tam už to taky trochu upadá (episode one má být jedna z několika, zatím 100 % dvou epizod, které jen trochu posunou načlý děj) a s každou novou krabicí dostáváme čím dál míň...