Mno covece nevim.U tyhle X800GT budou p asi zamceny jinak.Kazdopadne sosej zde:HIS píše: Postup je známy, pls jsou někde 16 pip BIOSy pro tuto verzi do AGP ?
http://www.techpowerup.com/bios/
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
Mno covece nevim.U tyhle X800GT budou p asi zamceny jinak.Kazdopadne sosej zde:HIS píše: Postup je známy, pls jsou někde 16 pip BIOSy pro tuto verzi do AGP ?
v červenci by měly být už 7600GT AGP ... určitě lepší volbakoubek10 píše:Ahoj prosím vás jakou grafiku si mám koupit do AGP 8x do 5000 bez PDH. Já jsem si chtěl koupit : Sapphire Atlantis ATI Radeon X800 GTO 256MB PS: koupím si tu grafiku 12,7,2006 myslíte že ty ceny poklesnou +- o kolik
Opravdu?A nebude nahodou drazsi nez jeji kamoska z PCI-E?Vetsi PCB,vic soucastek,IHS mustek cili cena +- kolem 6000Kc..SNowie píše: v červenci by měly být už 7600GT AGP ... určitě lepší volba
mno, jelikož chce něco do 5000 bez DPH (5950 včetně ), tak by se mohla vejít nemyslíš?godlike píše:Opravdu?A nebude nahodou drazsi nez jeji kamoska z PCI-E?Vetsi PCB,vic soucastek,IHS mustek cili cena +- kolem 6000Kc..SNowie píše: v červenci by měly být už 7600GT AGP ... určitě lepší volba
koubek10 píše: Ahoj prosím vás jakou grafiku si mám koupit do AGP 8x do 5000 bez PDH. Já jsem si chtěl koupit : Sapphire Atlantis ATI Radeon X800 GTO 256MB PS: koupím si tu grafiku 12,7,2006 myslíte že ty ceny poklesnou +- o kolik