Častá kontrola konzistence disků
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Ritchma
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Častá kontrola konzistence disků
Tak mam zase problém. Měl sem původně dva disky 40gb a 160gb. Ten 40gb začal vydávat hlasitý divný zvuky a furt vyžadoval kontrolu konzistence disku a ta trvala snad celou věčnost a já nikdy neměl tu trpělivost, tudíž sem ho označil za KO a vyndal. Teď ale před týdnem i ten druhej disk (mam ho od těhle Vánoc) vyžadoval kontrolu konzistence disku a taky trvala dost dlouho, ale přes noc byla hotová, komp pak běžel jak měl. Jo a tenhle disk taky vydával divný zvuky (160gb maxtor nějakej). Denska už to po zapnutí kompu vyžadoval zase, sice to trvalo tak pět minut, ale je to divný. Je to normání? Jinak disk je v 5,25" pozici (nebo jak je ta větší) a před nim je 120mm větrák a disk má hezky chladnou teplotu na dotek. Co s tim může bejt? Nebo je to normál? Nikdy sem se tim jinak nesetkal
- Allatutti
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Ritchma
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Netušim co je smart ani položka fitnessAllatutti píše:normal to rozhodne neni, vetsinou se konzistence provadi po selhani systemu ala modra smrt, co ukazuje smart? polozka fitness atd..., nekdy je resenim format a nova instalace woken.
- Allatutti
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- *EasY_TarGeT*
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jj tak tady tento problém řeším taky a podle mě smart na to nic neříká.. už sem do toho párkrát koukal a myslim, že nenalezl žádnej problém... instalovat znovu okna se mi moc teda nechce... už je mám zaběhlý, ale občas se mi nevypne komp automaticky a musim podržet PWR... taky nevim co s tím.. asi se zeptám někde v jiným tématu
Intel P4 630 3.0GHz Prescott, TT Golden Orb II, Gigabyte 8N-SLI Pro nForce4, Gigabyte nVidia 6600GT silent 128MB DDR3 extreme VIVO PCI-Ex, DIMM DDR2 2048MB (533,CL4) Kingston (4x512), DVD LG GSA-4166B, HDD Maxtor ATA133 120GB 7200ot., EC 8023, Fortron Blue Storm 400W, 2 x modrá katoda
- Ritchma
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Shit
- Odborník PCT

- Ritchma
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Allatutti
- Středně pokročilý