Problém se SB Audigy SE

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Problém se SB Audigy SE

Příspěvek od F1l1p »

Mám takový problém...když hraju hru, nebo se dívám na nějaký film, tak mi to ve zvuku začne praskat. Stává se to několikrát denně, vždycky na pár minut. Po chvíli to zase zmizí, ale je to dost výrazné praskání. Reproduktory to není - zkoušel jsem to se sluchátky i jinými repráky a je to pořád to samé. Nevíte někdo co s tím? Už mi to leze dost na nervy.
LoOoPo
Nováček
Nováček

creative-BIEDA

Příspěvek od LoOoPo »

Ja mam podobny problem s Audigy SE,,akurat mne center piska,praska. pri pocuvani hudby,pozerani filmov, hry... uz som skusal ju dat do ineho PCI slotu (aby mala sama IRQcko) a vobec to nepomohlo, vypol som game porty,serial porty,,skusal som na inom kompiku,aj tak nic,,,stale ten center...

zatial lutujem ze som kupil taku kartu (dokonca celu sadu repro T6060 a Audigy SE od creativu)

hadam niekto poradi... :sad:
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Mam s ni taky problem, kdyz prehravam hudbu tak to hodne slysim, takove praskani a sumeni, reprakama to neni, je to tou zvuk. kartou, to same dela kamosovi i na Audigy 4, takze ty oem verze jsou nejake cudne nebo co, nechapu..
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
LoOoPo
Nováček
Nováček

Příspěvek od LoOoPo »

Tak,,,a je to repro,,,presnejsie subwoofer a jeho vystup na center,,,,,testoval som na mojej zvukovke co mam na doske a robi to iste,,audigy vyzera byt ok... takze asik bude reklamacka
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

LoOoPo píše:Tak,,,a je to repro,,,presnejsie subwoofer a jeho vystup na center,,,,,testoval som na mojej zvukovke co mam na doske a robi to iste,,audigy vyzera byt ok... takze asik bude reklamacka
U me to repro neni.. Zvuk. kartu mam delsi dobu a hudbu na PC neposutim, vsiml jsem si toho nedavno!
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

Tak to máš dobré. Ale co my ostatní. Já jsem to zkoušel jen na 5.1 sluchátkách. Repra mám jen 2.1 a těma to není - zkoušel jsem to se sluchátky Koss porta pro a je to pořád to samé. Zajímalo by mě, jestli se dá zvukovka reklamovat, protože jak jsem si všiml, tak tady těch fór kvůli tomuto problému celkem dost. Nebo jestli mi může někdo jiný poradit nějakou jinou zvukovku...
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“