Flashnutí biosu u Club3D 6600

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

Odpovědět
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Flashnutí biosu u Club3D 6600

Příspěvek od ChrastyII »

znažil jsem se flashnout bios grafiky 6600nonGT a zkoušel jsem i několik biosů ale vždycky při zadání příkazu nvflash xxx.rom mi to vyhodilo hlášku Supported EEPROM not found...co je to to EEPROM?
Jan Machalík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Flashnutí biosu u Club3D 6600

Příspěvek od Jan Machalík »

ChrastyII píše:znažil jsem se flashnout bios grafiky 6600nonGT a zkoušel jsem i několik biosů ale vždycky při zadání příkazu nvflash xxx.rom mi to vyhodilo hlášku Supported EEPROM not found...co je to to EEPROM?
kdo hleda ten najde, uz se to tu resilo nekolikrat :wink: musi to vypadat asi takhle : nvflash -5 -6 nazevbiosu.rom
Urcite si precti tento navod : http://www.svethardware.cz/art_doc-7FF7 ... 3BBAC.html
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

EEPROM (Electronicaly erasable programable read only memory):)
Mas spravnej bios?PCI-E? AGP?
flashuj urcite nvflash -4 -5 -6 nazevbiosu.rom
Mac...
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

jj bios mám určitě správnej a grafiku AGP...až se vrátim ze školy tak to zkusim
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Buď máš špatnej BIOS a nebo bkbe píšeš ten příkaz. Btw dej si pozor na velikost paměti, nový BIOS musí souhlasit i v tomhle ...

Přesun z NV grafik
Goldnoob team proud member!
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“