Máte zkušenosti,názory na Compaqy řadu 600,610,620?

Vše ohledně rad s nákupem a srovnání notebooků a netbooků.

Moderátor: Don

Odpovědět
pctuningman
Nováček
Nováček

Máte zkušenosti,názory na Compaqy řadu 600,610,620?

Příspěvek od pctuningman »

Ahoj jaké máte názory a zkušenosti s pevnýmy notebooky Compaq jako Compaq Evo 600c,610c,620c.

Evo 600c-Pentium III
Evo 610c-Pentium 4
Evo 620c-Pentium-M

Mám nabídku na 600c,610c a dokonce na modernější 620c z výstav ve výborným stavu se zárukou za fajn ceny.
620c vybavené DDR pamětmy,Pentiem-M,Radeon 7500...
Všechny mají zpracování krytů z magnesia a působí odolně.
Od Vás mě zajimá,-jak jsou na tom tyto modely s kvalitou a poruchovostí elektroniky uvnitř notebooku?
Prý jsou kvalitově na úrovni jim obdobných IBMek T23,T30,T40

Jdě mě o bezrpoblémový provoz aby to ustálo odhadem:
alespoň takovéto používání:
Zapnutí notebooku 1-3x denně,notebook bude puštěn odhadem 4-8h za den.Bude běžet 3-5dní v týdnu.
Potřebuju aby takhle bezproblémově tyto notebooky ustály bez poruchy na práci alespoň 1,5roku nebo i déle.
Levný nový shit s neodolným tělem nechci.
Díky za pomocnou ruku.
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

Cau, no v praci jsem mel moznost mit vsechny pod rukou, na reklamace se jich vracelo maly mnozstvi a kdyz, tak to nikdy nebylo nic vazneho (spatne invertory, chyby na powerboardu)
Mechanicka odolnost je taky dobra, oproti treba Omnibookum, kterym po case odejdou panty. U Eva jsem praskly pantik jeste nevidel.
Me osobne se vsechny tyhle ntb libi a urcite bych si jeden poridil, samozrejme cim lepsi, tim lepe :)
.
pctuningman
Nováček
Nováček

Díky za odpověď.Vím že jsou odolné co se týče obalu.Ale jsu kvalitou elektroniky an špičkové úrovni mají mizivou poruchovost.......
A nevíš kolik pak může stát oprava asi hodně když je to teď pod HP,že........ :?
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

tak primo od HP to byvaji celkem palky, ale pokud bys mel nekoho v HP, jde asi za 3k koupit zaruka :)
jinak mi prijdou velmi spolehlive
.
pctuningman
Nováček
Nováček

Jak myslýš koupit záruka.Zní to jako by šla koupit i když už mě střeba skončila.Nebo když byla od prodejce a ne papíry od Compaq/Hp.
Ty si myslel prodloužit záruku,ne. :?
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

ne, muzes koupit uplne novou primo u zastoupeni HP. Teda nevim jak se budou tvarit na koncaka, ale my mame jednoho znameho v HP a ten nam zrovna ted koupil zaruku na jednu N610c a hned sla na reklamaci, v HP vymenili desku :)
.
malidian
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Máte zkušenosti,názory na Compaqy řadu 600,610,620?

Příspěvek od malidian »

pctuningman píše: Jdě mě o bezrpoblémový provoz aby to ustálo odhadem:
alespoň takovéto používání:
Zapnutí notebooku 1-3x denně,notebook bude puštěn odhadem 4-8h za den.Bude běžet 3-5dní v týdnu.
Potřebuju aby takhle bezproblémově tyto notebooky ustály bez poruchy na práci alespoň 1,5roku nebo i déle.
Levný nový shit s neodolným tělem nechci.
Díky za pomocnou ruku.
To ti asi nikdo nezaručí, že to starší notebook vydrží, spíše bych věřil více Dellu (Dell Latitude D600...), ale na druhou stranu, pokud to jsou notebooky z výstavy, tak proč ne. A můžeš please napsat, asi za jakou cenu máš možnost získat ty Compaqy, ptám se jen tak ze zajímavosti?
:)
Poslední věc, která mě zajímá, jsou PC. Časy se hold mění. :-)
Odpovědět

Zpět na „Rady s výběrem a porovnání“