Projekt: Blue Wind > finální foto str. 25
Moderátor: L4mka
- KasMen
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Je pravda ze by to mohlo vyypadat zajimave
A k tem zaslepkam,2 bych tu mel,ale sou bily a navic posta.....
A k tem zaslepkam,2 bych tu mel,ale sou bily a navic posta.....
ASRock H370M-ITX/ac | Intel Core i5-8500 | SilentiumPC Fera 3 | HyperX Fury Black 16GB 2666MHz
Samsung 970EVO Plus 2TB | WD Blue 2TB | Seasonic SS-360GP | COOLTEK JB-U2 | LG IPS235P | Win 10 Pro
Samsung 970EVO Plus 2TB | WD Blue 2TB | Seasonic SS-360GP | COOLTEK JB-U2 | LG IPS235P | Win 10 Pro
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- KasMen
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
100,- za jednu ne delam si prdel,zaplat postu a sou tvojeZdenekSveda píše:No a kolik bys za ně chtěl? Pošta u takhle malé věci bude dělat kolem 50-60Kč. Na barvě nezáleží, stejně půjdou do laku.KasMen píše:k tem zaslepkam,2 bych tu mel,ale sou bily a navic posta.....
ASRock H370M-ITX/ac | Intel Core i5-8500 | SilentiumPC Fera 3 | HyperX Fury Black 16GB 2666MHz
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Lami
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Predpokladam, ze "klasickym stealth modem" se mysli, ze oloupes panel CD-ROM (sundas kryt a mozna i tu listu co je na vlastnim supliku). Na ten suplik prilepis zaslepku, ze ktere jsi uriznul ty prichytky zezadu. Pak to vypada jako normalni zaslepka, jen kdyz se CD rozhodne otevrit, tak se ti cela vysune a je za ni suplik CD (obrazky treba tady).
Osobne to povazuju za blbost bez toho, abys tam nekam propasoval tlacitko na otevreni mechaniky (coz na pohybliva dvirka neni nejjednodussi, musel bys ho pichnout nekam uplne bokem). Ani pouzitelnost mi neprijde nejlepsi. Ale mozna by slo rozriznout existujici zalepku aby kopirovala tvar panelu CD. Na zaslepce by byl videt obrys toho supliku, ktery by se vysunoval, do druhe casti muzes v klidu nacpat tlacito vcetne LEDky. Proste znovu vyrobit klasicky panel...
Osobne to povazuju za blbost bez toho, abys tam nekam propasoval tlacitko na otevreni mechaniky (coz na pohybliva dvirka neni nejjednodussi, musel bys ho pichnout nekam uplne bokem). Ani pouzitelnost mi neprijde nejlepsi. Ale mozna by slo rozriznout existujici zalepku aby kopirovala tvar panelu CD. Na zaslepce by byl videt obrys toho supliku, ktery by se vysunoval, do druhe casti muzes v klidu nacpat tlacito vcetne LEDky. Proste znovu vyrobit klasicky panel...
VIA Nehemiah @ 1GHz fanless, 512MB DDR 266, VIA Epia MS1000E, VIA UniChrome AGP, Hauppage PVR-350, Maxtor 300GB, DVD-RW, Gentoo Linux
- XPM
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
nejlepší je to dát na suchej zip, tlačítko nahradí program pro vysouvání a zasouvání do tray lišty a kdyby to tak nutně potřeboval vysunout tak jednoduše odtrhne suchej zip...a je to
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
- Woyta
- Středně pokročilý
Nebo to udelat jako ja. Ja mel prilepenou zaslepku na nejakem molitanu pro izolaci. A v miste tlacitka jsem to mirne vypodlozil plexi. Kdyz jsem chtel otevrit mechaniku stacilo jen zmacknout zaslepku na spravnem miste. Puvodni panel jsem nesundaval. Na tom molitanu byla z jedne strany oboustrana paska a druhou stranu molitanu jsem lepidlem prilepil k zaslepce. Takze to muzu kdykoli sundat a dat ne skoro libovolnou mechaniku.
Naposledy upravil(a) Woyta dne pát 12. kvě 2006, 16:45, celkem upraveno 1 x.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
- BlackJack
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Toto nie je zle vymyslené...Woyta píše:Nebo to udelat jako ja. Ja mel prilepenou zaslepku na nejakem molitanu pro izolaci. A v miste tlacitka jsem to mirne vypodlozil plexi. Kdyz jsem chtel otevrit mechaniku stacilo jen zmacknout zaslepku na spravnem miste. Puvodni panel jsem nesundaval. Na tom molitanu byla z jedne strany oboustrana paska a druhou jsem prilepil k zaslepce.
MB Gigabyte GA-965P-DS3, CPU Core 2 Duo E2140@2700MHz 1,376V real, CPU cooler Scythe Mine + Xilence 120mm, GPU MSI RX2600XT 512MB DDR3, RAM A-DATA Vitesta EE 2x1024MB 800+@899MHz 5-5-5-15 2V , HDD Maxtor DiamondMax10 300GB S-ATA, mechaniky hp dvd840i, Sony DW-D22A, zvukovka Audigy SB 4, krysa Logitech G5, klávesnica Genius KB-29e, repro 5.1 Elta 8880 CLS, sluchátka Icemat audio white siberia, case Aerocool ExtremEngine 3T BBA, zdroj Enermax Liberty 500W, LCD 20'' LG L2000C BF
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Díky za náměty. Řešit otvírání mechanik přes záslepku nemusím, fungovalo by to nějak tak jako Woytovi (mám to tak přece uděláno i na otvírání pro USB). Takže to vyřeším asi úplně stejně jako u USB, akorát s tím rozdílem, že to nebude napevno, ale bude to jen oboustranou páskou držet na tray mechanik, aby se to dalo, v případě že bych to tam zrovna nechtěl, oddělat. Teď musím jen počkat až je KasMen pošle
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Tak já teda po delší době taky zase přidám nějaký foto aby to nevypadalo že mod nepokračuje a že dávám prostor té spoustě začínajících modů co se tu najednou objevilo. Čekal jsem až zase s něčím trochu pokročím aby bylo víc fotek.
Takže teď připravuju case na barvu, tudíž jsem pořád brousil a stříkal to plničem. Vše co je stříknuto plničem příjde tedy potom do jedné barvy, jaká to přesně bude ještě neřeknu, zatím to ví jen Stoobi.
Dále se pracuje na huricane mřížkách pro zbývající fany, včera jsem teprve udělal pro 140mm fan dozadu (ještě jsem to ani nestihl dobrousit)
No a nakonec přidám madýlko které bude na casu použito. Odkud jsem vzal inspiraci na jeho tvar je myslím jasný každému
Takže teď připravuju case na barvu, tudíž jsem pořád brousil a stříkal to plničem. Vše co je stříknuto plničem příjde tedy potom do jedné barvy, jaká to přesně bude ještě neřeknu, zatím to ví jen Stoobi.
Dále se pracuje na huricane mřížkách pro zbývající fany, včera jsem teprve udělal pro 140mm fan dozadu (ještě jsem to ani nestihl dobrousit)
No a nakonec přidám madýlko které bude na casu použito. Odkud jsem vzal inspiraci na jeho tvar je myslím jasný každému
- koza
- Začátečník
- Maxtor
- Začátečník
-
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Z černého plexi, jako plexi do bočnicekoza píše:mřížky rulez(z čeho sou?)
S tím jsem samozřejmě počítal. Ta case by měla ve finále mít 25 kg, takže to má co nést. Mezi zdrojem a horním dílem case je prostor 5mm, takže tam bude 5mm pásovina která půjde až do krajů toho dílu kde je to díky tomu ohybu nejpevnější. Potom by to mělo být bez problémů.Ten vrchni dil casu budes asi ale muset podlozit
- Cujo
- Mírně pokročilý
- xaero
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Cujo
- Mírně pokročilý
- martin850
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
ja by som tiez take madla chcel 2 a nemam moznost dat vyrobit, nedalo by sa nejako? myslim ze by ta to vyslo lacnejsie dat rezat viac kusov lebo chce to tu viac ludi.
DOSKA Asus P5K CPU C2D E8500 @ 3.9GHz RAM A-DATA Vitesta 2x2GB 1066MHz HDD WD SE 250GB, WD GP 500GB zdroj Seasonic 750W VGA Sapphire HD4870 DVD RW LG GSA 4040B, HP GSA-H31L (ligh scribe) BEDNA Thermaltake Eureka ZVUK audigi 2 ZS bulk, creative T7900 7.1 TLACIREN HP 5550, HP LaserJet 1150, Samsung CLX-2160 SCANER Acer scanprisa 640UT MONITORBenQ T241WA (24" LCD) + male upravy
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele: