Condemned: Criminal Origins

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

hanz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hanz »

Oblak píše:Co je ti po tom?
Přesně... asi chtěl zase pouštět svá oblíbená moudra... on už je holt takovej, asi za to nemůže.

Tak jsem jí před chvilkou dorazil. Byla to dost slušná gameska. Hutná atmosféra jak má být a ten boj z blízka... jedna radost.
Jak již bylo zmíněno, to že Ethan nepobere víc zbraní je protivné a trošku nelogické (když v brašně tahá takového "vyšetřovacího" harampádí a dvě zbraně by už nepobral), ale zase díky tomu je to taková nervy drásající podívaná. Když by měl u sebe pořád několik plně nabítých zbraní, možná by takhle povedená gameska klesla do pouhého "nadprůměru"...
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

No taky jsem to dneska dokončil. Možná jsem čekal trochu víc podle toho humbuku co kolem byl, prostě mi to nesedlo. Jak už se psalo, nemožnost nest dvě zbraně je dost nelogická, stejně jako to že na vás útočil kdejakej homeles a feťák a chtěl vás hned zabít... :?

Jinak atmosféra byla fakt dobrá, zpracování taky ale celkově mě to holt nenadchlo.. Ale milovníci tohohle žánru ať to určitě daj...
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
Dr.Evil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dr.Evil »

Me to bavi, ale u tehle hry sem cekal ze bude vic krvava, sem tam flusanec krve je nic po dobre mirene rane rezackou na papir do hlavy. Ale jinak sem spokojenej, pri maximalnim nastaveni vseho v 1024*768 to po 30 FPS nejde. Sem ted v knihovne a mam najit tu zenskou jak sla nahodit sit, kolik zbejva do konce?Doufam ze jeste hodne :oops:
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
hanz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hanz »

Dr.Evil píše:...kolik zbejva do konce?Doufam ze jeste hodne :oops:
No odhaduji, že jsi již rozhodně za půlkou a ke konci se již blížíš (ale ještě si užiješ, neboj)
scream
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od scream »

rozbeham tu hru na Geforce 4 Ti?
i5 750@ 3,7Ghz 1,35V+ scythe Kabuto, AUSS P7P55D-E LX, 8GB RAM, GTX970 gaming 1500/7800, SSD Crucial M4 128GB, Fortron Raider 750W
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Na absolutní minimum snad a ještě se z Titania bude kouřit.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Po dlouhý době zajímavá FPS, minimum střelnych zbraní z toho dělá psycho :) Hral jsem zatim asi 3 hodiny, ale nemohl jsem se od toho odtrhnout, chvilky, kdy nekam vlezete a uvítá vás rána lešenovkou mezi oči se nazapomínaj :roll:

Grafika je taky slušná, vicemene to samý jako FEAR, akorat jiny efekty.
Zajímalo by me za jak dlouho se to dá dohrat, abych si to nejak rozvrhnul, nerad bych to mel za dva večery hotový :oops:
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

Doufám, že jste se už potkali s chlápkem zavřeným v šatní skříňce, protože to byl (aspoň pro mě) zatím vrchol hry. Myslím, že od dob Alone in the Dark jsem se takhle nelekl. Jsem už asi na konci, ale tam mě to přestalo bavit, mám jen hořící klacek, toho vlasatýho magora nad sebou na střeše, dva magory s puškama za rohem, takže je to savnutý někdy pro příště.
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Slezman píše:Doufám, že jste se už potkali s chlápkem zavřeným v šatní skříňce, protože to byl (aspoň pro mě) zatím vrchol hry. Myslím, že od dob Alone in the Dark jsem se takhle nelekl. Jsem už asi na konci, ale tam mě to přestalo bavit, mám jen hořící klacek, toho vlasatýho magora nad sebou na střeše, dva magory s puškama za rohem, takže je to savnutý někdy pro příště.
V jaký to bylo kapitole s tim chlapkem ?? Na me zatim tušim ze skřínky vyskočila nejaká baba, skřínka šla hůř otevřít a za chvilku mi pecka mezi oči vysvetlila proč :?

Jsem ted v nejaky opuštěný škole a celou dobu hraní si říkám, že je to snad nejuchylnější hra jakou jsem hrál, dobre tomu sekunduje Harvester, Sanitarium a Suffering, autoři museli bejt uplne šílený.. Nektery ty sceny proste nemohl vymyslet človek, co to má v hlave srovnaný. :)

Docela by me zajímalo kolik kapitol mi po ty škole jeste zbejvá, myslim, ze uz to moc nebude :( Tahle hra za to stojí, jsem z toho šedivej, fakt drsná atmosfera, občas docela beznaděj ..
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

Dr.Evil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dr.Evil »

Me se libila kucharka, jak posilala ty typky napichnuty na haku... :oops: Kamos me rikal ze to dohral za cca 6-7 hodin cistyho casu.
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Tak to to počítám dneska dorazim :sad:

Dost me baví ty "fatality" na konci souboje, sice je to jen taková parádička a vetšinou stačí neštastníka proste a jednoduše ukopat k smrti, ale takový lámání vazu, nebo proražení nosu až na místo kde mel dřív mozek, to m á taky neco do sebe ;-)

Zvlast kdyz pri tom človek vidí obličej toho vraždenyho opravdu hodne zblízka, nektery ty homelessáci vypadaj zblízka fakt hodne drsně :)

Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

kolika způsobama se dá finálně dorazit nemohoucí nebožák?
0118 999 881 999 119 7253
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

cool.user píše:kolika způsobama se dá finálně dorazit nemohoucí nebožák?
Dobrá otázka :)

Když už ho utlučeš nečim co je zrovna po ruce, tak ho můžeš bud tim samym dorazit nebo ho můžeš kopnout, plus jsou tam další 4 "fatality". Proražení nosu do mozku, zlomení vazu, flaknutí hlavou o neco a poslední si ted nevzpomenu :roll: často na to nebejvá čas, ale ve skrumážích nebožáka často dorazí i nekdo jinej.

Jinak mise v opušteným baráku a na farmě, to už je dílo maximální. Nehorázná grafika, dokonalá atmosfera. Hru bych doporučoval hrát jen a pouze v noci, kdo tohle hraje přes den je magor a připravil se minimalne o půlku atmosfery. Až na vas v noci budou nabíhat ty ohořelý individua s klackem v ruce, zaručuju minimalně připosrání PC židle ...

Dohral jsem to sice za pár (asi 10) hodin, ale ta zabava byla intenzivní a vicemene dokonalá. U me to má takových 9/10.

Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

To Senteced:Přesně!Už jsem to tu někde psal hned na začátku - atmosféra zdrcující,Doom na to nemá.Hrát v noci je podmínka,dokonce to na ofic.stránkách přímo píšou - hrát v noci a na 5.1,ostatně ani Dooma jsem přes den nehrál,tyhle hry potřebujou tmu.Jinak jsem už taky někde u konce,včera ve tři ráno jsem na tý farmě hledal laserem ty šifry rozdělený do čtyř po celym baráku rozesetých míst - geniální!!!Největší paradox je,že se člověk bojí,nejednou mi přelítla husina po zádech a přitom si říkám,jaká je to pecka :roll: .Kdo tvrdí,že se u takový hry nebojí buď kecá,nebo jí hraje ve dne a nebo se do toho neumí položit.Tohle je fakt bomba a 75% na Tiscali je podhodnocený (můj názor).Dal bych z fleku 85%,krátký,ale hutný,evidentní smysl pro detail,něco jako Riddick.Dneska v noci to dorazim. :wink:
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
sheeen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sheeen »

No musím se přiznat,dohrál sem to tak před měsícem a zdalo se mi to slušně psychózní.Ale předevčírem sem dopařil Call of Cthulhu a na to to prostě nemělo,grafiku to mělo sice tak třikrát lepší,ale Call of Cthulhu prostě hustota...jen je těžký překousnout ten trochu nudnej začátek,ale s návodem to jde.Pak už příde utěk o život páčidlo dvouhlavnovka Colt 1911 a mutanti maj utrum :lol: i když ne až tak nábojů je tam taky poskrovnu.Ale pokad mám srovnat co do strašidelnosti tyhle dvě hry tak Codenamned pokulhává...ja to konzumní tuctovka kdežto CoCh trochu pro náročnější.
MSI GE60 Intel Core i7-3610QM, 8GB RAM (DDR3), 15.6" FullHD, NVIDIA GeForce GTX 660M (2GB DDR5), 750GB HDD (7200RPM), SSD 60GB, BluRay
AMD XP 2500@3200+Arctic Cooling Copper Silent 2 M,GPU:Leadtek7600GT TDH256MB@620/1620Mhz RAM:2048MB-2xKingmax DUAL@445MHz 8-3-3-2,5,MB:MSI K7N2 LSR(nForce2Ultra),HDD1:Segate160GBSATA150,HDD2:Seagate250GBSATA300,FDD:Sony MPF 920Z 3,5",DVD-RW:MSI DR16-A2,DVD-ROMLG52xWi-Fi LAN:Edimax EW-7126PCI,Case:Evercase ACE4252 ATX,PSU Fortron Blue Storm 400W(PFC)+3 x 8cm cooler Mon:AOC 7A+,Windows 7 Proffesional, SECURED BY:MSE
MSI GX600px-014cz C2DT7500@2,4GHz, 4GB RAM, nVIDIA 8600M-GT, HDD WD250GB
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

bojuju tedka s tim chlapkem (ukol: destroy the source of evil)
mám mu ubírat z těla kovové předměty a nevím jak, objeví se tam Grab No 1 ale nevim jak to mám z něho sundávat.....
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Slezman píše:bojuju tedka s tim chlapkem (ukol: destroy the source of evil)
mám mu ubírat z těla kovové předměty a nevím jak, objeví se tam Grab No 1 ale nevim jak to mám z něho sundávat.....
Ted si nejsem jistej, jestli jsem ti na ICQ špatne neporadil, kdyz ho trochu načneš, tak mu musíš postupne vyrvat 4 části tela. Sice jsem dohral pred par dny, ale nevzpomenu si jestli se na to pužije tlačítko use nebo jestli musíš použít tlačítka, ktery si predtim používal na dorážení nepřátel (default 1-4), ten zaver byl takovej zmatek a masakr, ze si toproste nevybavim, byl jsem mimo :roll:

Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Tak jsem to dohrál a můžu říct,že takový psycho jsem nezažil!Fakt jsem to chvílema už chtěl mít za sebou.Kdo se chce opravdu p...at strachy,tak tohle je jasná volba.Konec je totální MASAKR.Znova opakuji - hrát v noci a mít v bytě zhasnuto.Fakt bomba. :o
dendroid
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dendroid »

No mne sa to hybe nejak divne na 800*600 medium bloom/aa/af vypnute mi to to spadlo najmenej na 22 fps a to mam 2500 + 512 mb RAM Radeon 9800 pro vs default. Hral som iba demo a hned v na uvod ked sa tamsaskuje stym skenerom mi to padlo na 22 fps :x
BTW: co mam aoze robit s tym skenerom?
Logue
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Logue »

Neviete ako vypnut 2 cierne pasy:jeden navrchu a druhy na spodu obrazovky(neviem ako sa tomu hovori).Mam nastavene rozlisenie 1024*768

THX
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“