Zdarek. Drtil niekto tuto starsiu skvelu strategiu? Ja hram Gold ediciu Rise of the Elves. Hram za Elfov a zda sa mi celkom tazka tato stretegie. Som na zaciatku tretej misie a aj ked mam najlahsiu obtiaznost zda sa mi to trosku hardcore. Najde sa nejaky fanda tejto skvelej strategy od Strategy First na poradenie nejakych postupov a strategii?
Vopred diky...dufam sa nas tu najdeme viacery.
Disciples 2
Moderátor: Baneshee
- Fe3C
- Začátečník

-
Disciples 2
AMD X2 5000+, 2x1 GB DDR2 800 , Asus M2N SLI Deluxe, Asus GF9600GT, SB Audigy 4
- Mawson
- Začátečník

- izuel
- Začátečník

-
problém
Mawson píše:Neviete ci sa nahodou nepripravuje pokracovanie tejto hry?
Ve verzi disciples 2 gold jsou dva datadisky, samotná hra je dark prophecy a pak datadisk guardians of the light a druhej je servants of the dark.
Jinak mám problém jestli to někdo hrajete,chtěl sem na rychlo dotáhnout všechny kampaně než budu mastit novýho homama5. K věci za Empire (lidi) ve druhý nebo třetí kampani datadisku guardians of the light jak mám zničit nebrose ,tak mi to jaksi vůbec nejde zničil jsem "všechny" města trpaslíku,undead včetně hlavních kapitol kde je těžko zabitelnej ten hlavní strážce ,ale podařilo se! ale jeho prostě dát nemůžu,nevíte jak někdo na to!všichni v jeho tlupě maj max poškození (300) vydržím dvě kola pak bye
- !Bruce!
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Disciples 2
Mám Disciples II: Temné proroctví ,česky ,i dabované ,a hrál jsem i Rise of the Elves ,ale jen tři hodiny ,pak mi vypršela hrací lhůta....Fe3C píše:Zdarek. Drtil niekto tuto starsiu skvelu strategiu? Ja hram Gold ediciu Rise of the Elves. Hram za Elfov a zda sa mi celkom tazka tato stretegie. Som na zaciatku tretej misie a aj ked mam najlahsiu obtiaznost zda sa mi to trosku hardcore. Najde sa nejaky fanda tejto skvelej strategy od Strategy First na poradenie nejakych postupov a strategii?
Vopred diky...dufam sa nas tu najdeme viacery.