godlike píše:Toz zajimava volba...256MB?Asi 2ns pameti nebo 1,4 jako GT?
Jetway 7600GS ma 256MB 2ns pameti a stoji neco kolem 3100Kc.
Moderátoři: Walker1134, Wilik

godlike píše:Toz zajimava volba...256MB?Asi 2ns pameti nebo 1,4 jako GT?

DDR3 neee?Peter8 píše:Myslim ze to rikam dobre.Pameti jsou 256MB DDR2 a 2ns.

Zpamatuj se ty lamo!godlike píše:Krap ne?DDR2?Priplat si 1400 a budes mit jednou tolik.Cili 9000bPeter8 píše:Takze moje Jetway 7600GS dava bez OC v 3D05 4396bodu.Ted nemam moc cas takze casem jeste testnu vice...

Nitram píše:Zdarec mam Palit 7600GT a chtel bych provest pencil mod podle tohoto navodu : http://www.vr-zone.com/print.php?i=3592 Ale nerozumim tomu moc(nj englisch nejni ma silna stranka).Tak jestli by mi nekdo nemohl primo poradit co mam kde zaskrtat a o kolik se mi zvednu Voltiky...Thx Vsem za odpovedi

tak je potreba novej nvflash 5.31AlesShi píše:povedlo se vam stahnout u naky 7600ky bios? zaboha mi to nejderad bych ho trochu poladil...

A jak urcim miru zvednuti V?Je mi jasny ze to bych to potom mnel zmerit multimetrem(nemam takze smolex) ale kdyz to chcu treba zvednout o 0,1 V tak to mam zacmrkat jak?Vim ze bych si to mnel skusit sam ale ja jen jestli treba nejni neco podle ceho vim ze kdyz to zacmrkam takhle a taklhe tak ze budu mit jen o 0,1V a ne treba o 0,5V vic.ja.viper píše:no ja jsem mel toho palita a chtel jsem delat ten pencil mod ale to na to jeste nebyl navod a jelo mi to jen na 585/780 takze jsem ji vymenil za gigabyte na ten byl navod ...
podle tohoto obrazku http://resources.vr-zone.com/Shamino/xvmod/2.jpg
musis ty dva odpory v koleckach zakraslit tuzkou na spojit ... teda nahore a dole ...pokud to nepujde tak dokola....
ovsem mam problem s tim ze se mi to na tom gigabyte nedari....
a po te pomoci multimetru merit na tech vystupech pro GPU a Memory merit
def napeti pro GPU mas mit 1.35v a pro pameti 1.87v zvednout to o 0.1 V by melo stacit a nemelo by to moc vadit ...
tak at se dari

to holt poznáš jen tím multimetrem...bohužel. Nejde říct, čmrkni dvakrát a máš to o 0,1..to takhle nefungujeNitram píše: A jak urcim miru zvednuti V?Je mi jasny ze to bych to potom mnel zmerit multimetrem(nemam takze smolex) ale kdyz to chcu treba zvednout o 0,1 V tak to mam zacmrkat jak?Vim ze bych si to mnel skusit sam ale ja jen jestli treba nejni neco podle ceho vim ze kdyz to zacmrkam takhle a taklhe tak ze budu mit jen o 0,1V a ne treba o 0,5V vic.

bez multimetru to můžeš odpálit velice lehce....bez něj to prostě nezkoušej...většinou nějaké lehké čmrkání vůbec nepomůže.Nitram píše:Takze to asi udelam tak ze to jemne(cim vic to zacmrkam tim vetsi napeti?) a uvidi se jestli mi to pomuze pri pretaktovani.Jen dotaz nemuzu to takhle odpalit(je mi jasny ze kdyz do toho naperu moc tak jo) ale jestli tam nejni nejaka horni hranice pres kterou to nepujde?
Edit//oprava Chyb....