Video

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
kost
Nováček
Nováček

Video

Příspěvek od kost »

Prosím potřebuju poradit z posíláním obrazu na tv(dualwiev).Při puštění videa se na monitoru jakoby seká,při poslání na TV mi na TV jde jen černá obrazovka(půl černá,půl šedá).Zvuk funguje.Mám grafickou kartu Nvidia GeForce2 MX/MX 400,procesor AMD 600G,paměti 256SDRam.Používám přehrávač BS player a Codec pack allin1 6030.Děkuji
hanz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hanz »

Co si tak mlhavě vzpomínám, tak na grafikách řady GF2/2MX a podobné bylo obvykle docela "oříšek" rozchodit kloudně TV-Out. Mě se to kdysi kloudně porařilo pouze s prográmkem TVTool - zkus ho...
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

To, že je černá televize a obraz na monitoru napovídá na, žes zapomněl přepnout výstup na TV. Takhle to aspoň musím udělat u svý ATIny
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
kost
Nováček
Nováček

Příspěvek od kost »

Zkoušel jsem i tvtool ale nic.Zkoušel jsem i odinstal grafiky,kodeků i přehrávače a nainstaloval znovu ale stále nic.
hanz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hanz »

Už si nejsem jistej, co GF2/2MX umí a neumí, ale v případě že to jde, vyzkoušel si v tom TVToolu i možnost zapnout TV jako "prodlouženo plochu" a i jako "klon" stávající plochy? V jednom módu to myslím občas dělalo problémy. Ještě mě napadlo, zkus někde stáhnout starší verzi TVToolu, než je nyní dospuná. Jinak fakt nevim...
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“