2x7800GT(SLI) a Be Quiet Polar Freezer
Moderátor: morke
Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
- sacrifice
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- sacrifice
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak ale ked uz mas jednoho zalmana naco kupovat accelera? zas to ide moc do prachov...
AMD X2 3800+ AC Freezer 64 PRO | MSI K8N Neo4 F | A-DATA 2 x 512 MB RAM PC500 | Asus EN7900GT 256 MB + Zalman VF900-Cu |
WD 2500KS 250 GB SATA II + Silentmaxx | Chill Innovation CP-450A2 | Thermaltake Shark Silver | Samsung 710T DVI
WD 2500KS 250 GB SATA II + Silentmaxx | Chill Innovation CP-450A2 | Thermaltake Shark Silver | Samsung 710T DVI
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
no to jde, to je fakt. Ale jelikož ty karty mi chvíli zůstanou a chladiče snad taky, tak se to dá přežít...jde mi především o ticho, výkon, ale taky i o vzhled - a zalman mě prostě nepříjde tak atraktivní...sacrifice píše:tak ale ked uz mas jednoho zalmana naco kupovat accelera? zas to ide moc do prachov...
//EDIT: Teď jsem procházel shopy a jelikož zítra jedu snad do HK, tak v TNTrade mají skladem Accelera za 570,-Kč, což je skoro nejméně ze známěnšjích e-shopu (jen Fox - 550,-Kč). Ale přišel bych o 14denní možnost vrácení - za to bych je měl ale už zítra...tak vám nevím, jestli je vzít nebo ne...
- crazzykiller
- Začátečník