Zdravim všechny... mám problém.. zhruba před dvěma měsíci se mi začal "sekat" počítač při hraní náročných 3D her (Doom3, Sin Emergency, Morrowind, Farcry, BIA apod.), tyto hry před tím normálně šlapaly a počítač běžel vždy naprosto stabilně. Ve Windows běží stabilně i teď ale u her ne.
Jako první jsem zkoušel snad všechny možné ovladače grafiky.. nic..následný formát a reainstall oken také nepomohl.
Zaseknutí vypadá zhruba tak že zhasne monitor do stand by režimu..HDD se vypne a jediné co běží je zdroj. Kontroloval jsem teplotu CPU pomocí PC Alertu a ve winech má standardně 40 pří hře kolem 58 tušim. Chladič na grafice se točí normálně. Toto zatuhnutí se děje v náhodných intervalech..někdy hraju 20 minut někdy 5 minut..a bezprostředně po zamrznutí a resetu pokud zkusim hrát tak mi ta hra zatuhla po 3 minutách.
Už absolutně nevim co by to mohlo být... Dřívě vše šlapalo bez problému.
Moje konfigurace: MSI K7N2 Delta - L, AthlonXP 2600+, 512MB DDR 400mhz Kingstone, Asus FX5600 128mb, HDD 40GB Seagate a Windows XP Professional SP1 a directX 9.0c
Předem děkuju za pomoc
FX5600 původce zamrznutí?
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- frostysek
- Nováček

-
- Thellwin
- Administrátor

- Dov_Monkey
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Hoj, Já mám FX 5600 XT 256 a přesně před pár dny se mi stalo to samé !!!!!! hral jsem chvili a najednou zhasl monitor!!! musel jsem zapnout a vypnout PC pak to zase jelo ale jen chvili !!! .......no a dneska se mi stalo, že jsem hral a to same ale grafiku už se nerozjela vubec !!! tak jsem se hodil na integrovanou
........a ted vyhlížim novou....nevím no.....jestli už mi odešla