hmm...tak to si kus prehnal myslim...ja ratam tak nanajvys rokradekhulan píše:........a máme zde krále na dalších 5 let.
A já na ty kvanta threadů alá "Mám Conroe, ale nejede mi na 4GHz, co mám dělat?" nebo "Mám Conroe, ale ve hry se kousaj. Co mám dělat, plllllllllllllllllls. Grafiku mám 6600GT a 512RAM"Honny píše: já se těším na levný prodeje starejch jetejch CPU od lidí, co do Conroe pudoudruhej úhel pohledu
![]()
Existují i lidé, co nejsou AMD fanatici a mají hromadu zkušeností a dokážou to posoudit podstatně lépe než tywector píše:Trochu rozvahy lidi, počkejte ty dvě měsíce, vlastně měsíc a něco, pak se uvidí, jaká je realita.
normalne cloveku sa zastavuje rozum ked take nieco precita. Vysvetlis mi prosim, co si tym dokazujes, ked v kazdom prispevku podotykas co vsetko ty vlastnis a kolko penazi si zato dal?radekhulan píše:Se svým X2 4400+ na 2640MHz za 18.000 Kč se cítím trapně, 1M SuperPI dělá za 30s, zatímco Conroe to dělá za 13s. To není ani stejná ligaJá chci Conroe!
)
Ještě nějaký podobný "hyper-moudro"?radekhulan píše:Existují i lidé, co nejsou AMD fanatici a mají hromadu zkušeností a dokážou to posoudit podstatně lépe než ty. [ reklama cenzurována ]wector píše:...
no neviem,nasobic 7, dosky s cipsetom i975X zvladaju 400FSB(aspon MSI a Intel hejwector píše:Uvidíme, jak půjde taktovat E6300, za 4k ( resp. 4,5k ) by to mohl být černej kůň
ja som nasiel ze 940 bude stat 183$Gr8 Vivec píše:....
940-133USD
....
všechny ceny jsou při odběru 1000 kusů
celekm drsná cenová politika Intelu, jsem zvědavej co bude dělat AMD, poslední dobou nějak zaspali