Bluetooth USB pro win98SE

Mobily, PDA, MP3/MP4, tablety, el. čtečky, navigace a ostatní vč. technologií (bluetooth ap.).

Moderátor: CageJ

Odpovědět
MMMMM
Začátečník
Začátečník

Bluetooth USB pro win98SE

Příspěvek od MMMMM »

Potřebuji ve W98 bez Bluetooth propojit PC přes mobil (GPRS) na internet. Potřebuji k tomu Bluetooth USB. Chtěl bych se ale zeptat, jaký bych měl hledat a v čem jsou rozdíly. Některé stojí 250Kč a některé 500Kč.

Hlavně jsem slyšel, že pod W98SE tyto BT adaptéry nefungují. Máte to někdo vyzkoušené?

Např. tetno je prý na W98,ale napsat se může co chce.
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=34198

Můžete mi nějaký doporučit, který by opravdu frčel na W98SE?

//D.M. dovolil jsem si změnit mírně název...
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

Microcom Bluetooth USB Adapter, ale netvrdím, že se ještě prodává (musel by ses kouknout), protože jsem ho kupoval v únoru 2004...

PS: Odskoušeno na W98SE a XP
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

libovolný adaptér od MSI, dodáš ovladače a měl by jet, pod W98se určitě, nevím jak jsou na tom "původní" W98
MMMMM
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MMMMM »

Tak jsem si obstaral original kabel k Nokii 6230i ale SW který mám u mobilu je jen pro XP a 2000. Nevíte kde bych mohl sehnat instalaci na W98, potřebuji nainstalovat modem, jestli je to teda potřeba. Díky za info
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

6230i podporuje až PcSuite 6.8, která ale zase nepodporuje Win98 tzn. stáhni si nějaký jiný program pro správu MT - třeba MOBILedit! (ovšem pro plnou funkčnost budeš muset zaplatit)...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
MMMMM
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MMMMM »

Já zařízení spáruji, to funguje, ale když chci nainstalovat připojení k internetu, tak mi to nenabízí modem který je nainstalován na nějakém comu. Ale v systému v comech tam vidím com6 pro GPRS.

Ale jak přes něj vytáčet nevím
Odpovědět

Zpět na „Mobilní zařízení, el. čtečky a tablety“