Slučovač dvou tv vstupů

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
HADES
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Slučovač dvou tv vstupů

Příspěvek od HADES »

Mám doma kabelovku a k tomu ještě možnost použít anténní vstup. Vzhledem k tomu, že mi nedávno UPC zrušilo skvělý slovenský kanál Dvojka (kdysi STV2) a místo něj mám ČT4 Sport (a věřte mi že čumět celý den na záznamy fotbalových utkání mě opravdu moc nebere) tak mě napadlo že bych připojil na bednu i anténní rozvod. Tudíž bych rád věděl jestli existuje nějaké zařízení, které je schopné sloučit signál z anténního vstupu spolu se vstupem kabelovky. Najde se někdo kdo s tím má zkušenosti?

//edit Wilik - presun ze smetiste
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

jestli to jsou klasicky signaly jako z anteny, tak antenni slucovac, stejne jako kdyz se pouziva nekolik anten do jednoho rozvodu
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
HADES
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HADES »

a jak poznám že jsou to klasické signály? :sad:
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

pokud se to oboje boda do antenniho vstupu televize, melo by to bejt v pohode
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Pavel Danda
Nováček
Nováček

Příspěvek od Pavel Danda »

muzes skusit slucovac eu 233 je levnej ale nevim co to udela je otazka na jakejch frekvencich chytas vysilani a na jakejch chodi kabel neco je v uhf neco vhf muze se ti to tlouct dohromady a pak ti neco nepude jinak slovaky muzes mit satelitne
A64 3700+,ASUS A8,1GB Kingst,1950pro
HADES
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HADES »

To je právě ono, sem si myslel že se to může navzájem nějak rušit, proto sem se tu ptal jestli má někdo zkušenosti
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

Slučovač koupíš za cca 100-200 v každém obchodě s elektrosoučástkami, například GES, GME a podobné, nejspíš něco budou mít i velké hobymarkety. Na kabelovku potřebuješ širokopásmový slučovač, třeba TEROZ T201. A pravděpodobně budeš muset požádat UPC o zesílení signálu v rozvodnici, protože útlum slučovače ti dost pokazí obraz, aspoň mě se to stalo
vss Vodnik DrC+ (kp)
Pavel Danda
Nováček
Nováček

Příspěvek od Pavel Danda »

musis to zkusit je otazka co ti leze do anteny mrkni se na jakejch kanalech v uhf ti leze upc do anteny muzes dat zadrze to je tezky jestli zijes v panelaku tak ti rozvod nejspis chodi ve vhf tak ti ti to budre rusit spodek proste to zkus a pak napis co to udelalo kazdymu to udela neco jinyho a je pravda ze upc je dost slaby a signal nekvalitni tak uvidis
A64 3700+,ASUS A8,1GB Kingst,1950pro
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“