Problem s MSI MEGA Sky 580
- H1tachi
- Nováček
-
Problem s MSI MEGA Sky 580
Mam doma ten prijmac do USB ale ked dam scanovanie stanic nic mi nenajde antena je v okne a driveery su spravne nainstalovane poradte v com moze byt problem ktoru country treba vybrat alebo aky iny soft pouzit? dikes
- lolo
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- brm
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Mam s nou podobny problem.. prvy den po kupe nabehla pekne (instaloval som podla manualu).. na druhy den som musel reinstall ovladace, ale isla.. po dvoch tyzdnoch (pricom medzitym som musel parkrat reinstall ovladace, bo to haprovalo) zacala hlasit, ze niektore stanice su kodovane.. a po dalsom mesiaci ju uz neviem vobec rozchodit.. skenovanie programov nic nenajde..
Skusal som na troch roznych kompoch v troch roznych castiach mesta, ovladace z CD aj ovladace stiahnute z netu.. patch.. ovladace z windowsupdate.com.. alternativny DVB-T prehravac.. instalovat ovladace pred zasunutim do PC.. po zasunuti do PC.. niiiiiiiic nefunguje!
Maximalne sklamanie z tohto zariadenia, co je mi velmi luto, pretoze kvalita DVB-T vysielania sa mi velmi pacila..
Skusal som na troch roznych kompoch v troch roznych castiach mesta, ovladace z CD aj ovladace stiahnute z netu.. patch.. ovladace z windowsupdate.com.. alternativny DVB-T prehravac.. instalovat ovladace pred zasunutim do PC.. po zasunuti do PC.. niiiiiiiic nefunguje!
Maximalne sklamanie z tohto zariadenia, co je mi velmi luto, pretoze kvalita DVB-T vysielania sa mi velmi pacila..
Intel Core2Duo E6750 | Scythe Ninja Plus Rev. B | ASUS MAXIMUS FORMULA | Corsair 4×1GB DDR2-800 TWIN2X 4-4-4-12 | ASUS EN8800GT/G/HTDP/512M | 3x Western Digital WD6400AAKS 640GB 16MB 3Gb/s + Western Digital WD5001ASYB 500GB 16MB SATA 3Gb/s | Samsung 203D | MSI megaSKY 580 DVB-T | Enermax Liberty ELT500AWT | CoolerMaster CM-690 | Eizo S1731 | default | oc
icq je mŕtve, nech žije jabber
icq je mŕtve, nech žije jabber