Sekany Total media player + digi TV

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
Zero
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Sekany Total media player + digi TV

Příspěvek od Zero »

Mam pomerne znacny problem na svem notebooku. Total media player dodany k tuneru Yakumo se mi desne seka, misto plynuleho prechazeni mezi menu je to vylozene frame za framem tak po dvou sekundach. Taktez i televize se obcas pozdrzi. Mam 1,5Ghz Dothan, 1Gb ram a mobilni R9700, takze by to mel v pohode zvladat, v cem muze byt problem? Zkousel jsem uz ruzne ovladace grafiky, pokud je nejaky special typ na prehravani digi TV tak prosim o link. Jinak na 2,8Ghz masine mi jede vse naprosto plynule a bez problemu. Je popr. moznost nejakeho alternativniho a ne tak narocneho prehravace? Diky
QDI Advance 10E(VIA Apollo Pro 133A),VIA Cyrix III 600Mhz,256Mb 133 Sdr VIA we connect...aby Vas kompl sqele hell...
Patton
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patton »

Total media player dodany k tuneru Yakumo se mi desne seka, misto plynuleho prechazeni mezi menu je to vylozene frame za framem tak po dvou sekundach. Taktez i televize se obcas pozdrzi. Mam 1,5Ghz Dothan, 1Gb ram a mobilni R9700, takze by to mel v pohode zvladat, v cem muze byt problem?
Pravděpodobně ti nějaké zařízaní trvale skenuje PC., např. nevhodný antivir.
Ten, kdo nezná svojí minulost, je odsouzen si ji zopakovat.
Kdo dává přednost bezpečí před svobodou, ten je po právu otrokem.
Diktatura je moc opírající se o násilí a neomezená žádnými zákony. V.I. Lenin
Ignore list: Dex_Holland, facility
Zero
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zero »

v tom problem neni, antivir ci jine spyboty jsem uz zkousel vypnout, krom toho tomu notesu nedela problem rozjet Q4, takze asi bude problem v ovladacich, jestli nejsou potreba i nejaky special pro grafiku aby se to enkodovalo hardwarove ?
QDI Advance 10E(VIA Apollo Pro 133A),VIA Cyrix III 600Mhz,256Mb 133 Sdr VIA we connect...aby Vas kompl sqele hell...
Zero
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zero »

poradte co udelat pro to aby se to prestalo sekat, nebo alespon link na nejake ovladace...
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“