Sekany Total media player + digi TV
- Zero
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Sekany Total media player + digi TV
Mam pomerne znacny problem na svem notebooku. Total media player dodany k tuneru Yakumo se mi desne seka, misto plynuleho prechazeni mezi menu je to vylozene frame za framem tak po dvou sekundach. Taktez i televize se obcas pozdrzi. Mam 1,5Ghz Dothan, 1Gb ram a mobilni R9700, takze by to mel v pohode zvladat, v cem muze byt problem? Zkousel jsem uz ruzne ovladace grafiky, pokud je nejaky special typ na prehravani digi TV tak prosim o link. Jinak na 2,8Ghz masine mi jede vse naprosto plynule a bez problemu. Je popr. moznost nejakeho alternativniho a ne tak narocneho prehravace? Diky
QDI Advance 10E(VIA Apollo Pro 133A),VIA Cyrix III 600Mhz,256Mb 133 Sdr VIA we connect...aby Vas kompl sqele hell...
- Patton
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Pravděpodobně ti nějaké zařízaní trvale skenuje PC., např. nevhodný antivir.Total media player dodany k tuneru Yakumo se mi desne seka, misto plynuleho prechazeni mezi menu je to vylozene frame za framem tak po dvou sekundach. Taktez i televize se obcas pozdrzi. Mam 1,5Ghz Dothan, 1Gb ram a mobilni R9700, takze by to mel v pohode zvladat, v cem muze byt problem?
Ten, kdo nezná svojí minulost, je odsouzen si ji zopakovat.
Kdo dává přednost bezpečí před svobodou, ten je po právu otrokem.
Diktatura je moc opírající se o násilí a neomezená žádnými zákony. V.I. Lenin
Ignore list: Dex_Holland, facility
Kdo dává přednost bezpečí před svobodou, ten je po právu otrokem.
Diktatura je moc opírající se o násilí a neomezená žádnými zákony. V.I. Lenin
Ignore list: Dex_Holland, facility
- Zero
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
v tom problem neni, antivir ci jine spyboty jsem uz zkousel vypnout, krom toho tomu notesu nedela problem rozjet Q4, takze asi bude problem v ovladacich, jestli nejsou potreba i nejaky special pro grafiku aby se to enkodovalo hardwarove ?
QDI Advance 10E(VIA Apollo Pro 133A),VIA Cyrix III 600Mhz,256Mb 133 Sdr VIA we connect...aby Vas kompl sqele hell...
- Zero
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele: