HP LaserJet 4L - zasekává se papír

Cokoli týkající se tiskáren, skenerů a multifunkčních zařízení, papíru či náplní.
Odpovědět
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

HP LaserJet 4L - zasekává se papír

Příspěvek od Stoobi »

Mám takový problém, zrovna jsem si od jednoho člověka přivezl repasovanou laserovku viz nadpis. Ukázal mi vytištěné zkušební stránky a všechno vypadalo v pohodě. Tak jsem jí doma zapojil a najela krásně, prostě pohoda a když jsem začal tisknout, tak se mi papír v polovině zaseknul. Tak jsem zkoušel různý papíry, různé množství v podavači, apod. A vždycky se zasekne v polovině. Pak jsem jí jednou restartl a byl tam zaseknutej papír a ono si to nabralo druhej a ten první to tlačilo dál, ale ten už se zaseklzase o něco dál. Zajímavý hlavně bylo, že byl prázdnej, ale to byl možná problém ovladačů. Teď už tam jsou dobrý ovladače, ale zasekává se.

Neví někdo co s tím?
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Zkus ji rozebrat a vycistit.. mohlo by to bejt zaprasenejma posuvnejma valcema.. ten tonner tu tiskarnu obcas pekne zaprasi...
..zespoda jsou srouby.. pak je celej ten kryt jeste pridrzenej takovejma zobackama.. takze ho po odsroubovani budes muset tak nejak odcvaknout.. ale zadna krec.. jde to uplne samo.. jo.. a kryt sundavej s otevrenyma dverma a bez tonneru..
..uvidis, co by to mohlo bejt.. podle me jen bude zaprasena.. prece jen je to uz prehistorickej kousek HW.. ale je fakt, ze me slouzi dobre dodnes.. :wink:
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Nevím, nějak se tam nemůžu dostat. :( Zkoušel jsem to teď ještě jednou a prostě to papír nabere nakřivo. Takže v půlce zůstane zaseklej, protože nemůže dál...:(
Shark NX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shark NX »

Skus iny toner alebo niecim osviezit tie gumicky nejakym preparatom na Konzervaciu Gumy. To by malo pomoct
Notebook MSI VR 201X: CPU: Intel PDC T2330 Merom | Memory: 2x 1GB DDRII | GPU: intel X3100 | HDD: 160GB WD 5400ot SATAII | ODD: LG T20N | Mouse: Logitech V470 Bluetooth White | LCD: 12,1" 1280×800
Obrázek
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Shark NX píše:Skus iny toner alebo niecim osviezit tie gumicky nejakym preparatom na Konzervaciu Gumy. To by malo pomoct
Toner jiný nemám...a připadá mi, že se zasekne ještě předtím, než se k toneru dostane. Nevím, hlavně mi je divný, že předtím to údajně tisklo bez problémů...a teď prostě papír najíždí křivě...:(

//EDIT: navíc ta tiskárna je rovnou z repasu (boxed.cz), ten člověk jí dostal a hned prodal...jen zkoušel zkušební stránku, takže nechápu...
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

Jééé, ten stejnej problém mám se školní 5L . Ale tam to začalo dělat po tom co do toho nějakej dobrák strčil pěkně tvrdej hladkej papír a když se tam kousnul, tak to násilím vydělával ven. Zbyly tam po tom ještě nějaký kousky takže jsem to pak viděl. Teď půjde na rozdělání co se tam vlastně podělalo.
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Tak dej pls vědět...ale nechápu, jak se mohlo něco stát...prostě jsem to převezl domů v kufru auta, doma rozdělal, zapojil a nejelo... :sad:
Shark NX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shark NX »

Stoobi píše:Tak dej pls vědět...ale nechápu, jak se mohlo něco stát...prostě jsem to převezl domů v kufru auta, doma rozdělal, zapojil a nejelo... :sad:
A bol si pri tom jak to tlacil?? Mohol ta oje....
Notebook MSI VR 201X: CPU: Intel PDC T2330 Merom | Memory: 2x 1GB DDRII | GPU: intel X3100 | HDD: 160GB WD 5400ot SATAII | ODD: LG T20N | Mouse: Logitech V470 Bluetooth White | LCD: 12,1" 1280×800
Obrázek
Aigor
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aigor »

To vypada na vykousanej posuv. Na meknuti gumy zapomen, tohle je jeste poctiva technika, kde takovy problemy nejsou.
HP obcas vyzadujou chvili hledani, nez se ti to podari oddeklovat, vetsinou staci nekde spravne zasatra sroubovakem nebo nekde zatlacit.
Pak si fixou poznamenej pozici osicek na koleckach, nasimuluj zadeklovanej kryt a zkus neco vytisknout. Jestli se to protoci, mas asi problem.
Tohle se da spravit prakticky jenom vymenou z jine tiskarny a tomu dotycnemu bych jich asi sel hodit na hlavu.
Jinak by to mohl byt i svincik v posuvu, ale na to bych moc nespolehal.
Odpovědět

Zpět na „Tiskárny, skenery a multifunkční zařízení“