zdravim mam jeden problem..mohol by mi niekto vysvetlit preco ked browsujem tak niékedy mi nenacita stranku ale vypise toto
CHYBA
Požadovaný dokument je nedostupný
--------------------------------------------------------------------------------
Pri pokuse o prístup k: http://www.microsoft.com/isapi/redir.dll?
došlo k nasledovnej chybe:
Access Denied.
Pístup k dokumentu Vám teraz nebol umožnený v dôsledku nedostatočných prístupových práv. Ak si myslíte, že je to chyba, kontaktujte prosím správcu daného systému.
--------------------------------------------------------------------------------
Generated Sat, 20 May 2006 10:57:13 GMT by proxy.calexity.sk (squid/2.5.STABLE10)
niekedy mi to robi tak casto ze sa neda ani browsovat. Mam pripojenie cez antenu, robi to aj ked pripojim iny PC
Chyba stranok
Moderátor: Don
- Infernal
- Začátečník

Chyba stranok
Core 2 Quad Q9550, 4 GB Kingston HyperX DDR2 1066 MHZ, ASUS GTX275, Xaser VI MX, Samsung spinpoint 1000 GB, Audigy extreme music
- Stanley
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- *EasY_TarGeT*
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
pokuď sem to správně pochopil, tak to je u domácího providera, ale ten může mít stejně tak zakázaný stránky s narůžovělým obsahem, kterej není důvěryhodnej
to se dá zakázat na proxy serveru... já se takto kolikrát z práce nedostanu na nějaký stránky, ale nestává se to moc často... nebo mě ještě napadá jestli používáš IE 6.0 tak se dal nastavit někde v možnosti -> nastavení... nastavit stupeň ochrany... tak třeba to taky může být přísným defaultním nastavením... v tomto případě bych ho doporučoval snížit
Intel P4 630 3.0GHz Prescott, TT Golden Orb II, Gigabyte 8N-SLI Pro nForce4, Gigabyte nVidia 6600GT silent 128MB DDR3 extreme VIVO PCI-Ex, DIMM DDR2 2048MB (533,CL4) Kingston (4x512), DVD LG GSA-4166B, HDD Maxtor ATA133 120GB 7200ot., EC 8023, Fortron Blue Storm 400W, 2 x modrá katoda
- Infernal
- Začátečník