Command&Conquer: Generals

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Sentenced píše:On je to proste obrovskej rozdil hrat proti Super-mega-ultra-realistic-cool AI (tm), ktera je uplne tupá a jediny co umí je posilat toho HODNE a pak prijit na LAN party, kde človeka vyklepnou ani neví jak k tomu debaklu přišel :lol:
Právě, ted se snažim nějak vychytat strategii proti "HUMAN". A to je velký rozdíl, oproti compu...
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Mtex
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mtex »

Luke píše:Právě, ted se snažim nějak vychytat strategii proti "HUMAN". A to je velký rozdíl, oproti compu...

Ted nevim jak chces vychitat strategii proti lidem, kdyz kazdy muze hrat jinym stylem :)
AMD R7 9700X cooled by Noctua NH-D14, ASUS B650E Pro gaming, 32GB Kinstone 6000Mhz, RTX 5060Ti 16GB...
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Mtex píše:Ted nevim jak chces vychitat strategii proti lidem, kdyz kazdy muze hrat jinym stylem :)
Ve War3 to šlo taky... :wink:
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Já to ted hraju hodně často s mladou 1 na 1 a je to to dost dobrý. Až na to nehorazny škubani kdyz mame kazdej vic jednotek :evil:
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Sentenced píše:Já to ted hraju hodně často s mladou 1 na 1 a je to to dost dobrý. Až na to nehorazny škubani kdyz mame kazdej vic jednotek :evil:
koněčně máš rovnocenného soupeře :lol: :lol:
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Luke píše:
Sentenced píše:Já to ted hraju hodně často s mladou 1 na 1 a je to to dost dobrý. Až na to nehorazny škubani kdyz mame kazdej vic jednotek :evil:
koněčně máš rovnocenného soupeře :lol: :lol:
Je videt ze si se mnou jeste nehrál 8) Nahodou mlada to nehraje uplne špatne, sice me zatim neporazí, ale občas mi "zatopí" - btw. nikdy bych neveril, jak ženská dovede u gamesy sproste nadávat. :lol:

Jinak se dá hrat s demolition generalem i proti human protivnikovi, jen to chce vic jednotek nez proti AI.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Sentenced píše:Je videt ze si se mnou jeste nehrál 8) Nahodou mlada to nehraje uplne špatne, sice me zatim neporazí, ale občas mi "zatopí" - btw. nikdy bych neveril, jak ženská dovede u gamesy sproste nadávat. :lol:

Jinak se dá hrat s demolition generalem i proti human protivnikovi, jen to chce vic jednotek nez proti AI.
Cha, doufám že budu mít brzy možnost 8). A to jí baví???
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Luke píše:
Sentenced píše:Je videt ze si se mnou jeste nehrál 8) Nahodou mlada to nehraje uplne špatne, sice me zatim neporazí, ale občas mi "zatopí" - btw. nikdy bych neveril, jak ženská dovede u gamesy sproste nadávat. :lol:

Cha, doufám že budu mít brzy možnost 8). A to jí baví???
No podle me jí to baví celkem dost, jinak by to se mnou nehrála :twisted: Boje GLS vs. USA do 2 do rana jsou posledni dobou celkem běžná vec. :roll:

Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

Sentenced píše:
Luke píše: Cha, doufám že budu mít brzy možnost 8). A to jí baví???
No podle me jí to baví celkem dost, jinak by to se mnou nehrála :twisted: Boje GLS vs. USA do 2 do rana jsou posledni dobou celkem běžná vec. :roll:
snad to není ta, která tě ulovila na metal?
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Sentenced píše:No podle me jí to baví celkem dost, jinak by to se mnou nehrála :twisted: Boje GLS vs. USA do 2 do rana jsou posledni dobou celkem běžná vec. :roll:
Tak to bychom si to mohli někdy "rozdat" ve třech. :lol: :lol:

btw. myslím zahrát Generalse! :oops: :)
ProfaCZ
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Pro Thellwina

Příspěvek od ProfaCZ »

Dost mě naštvalo, že nemohu pokračovat ve svým threadu, protože to není jen o hře, ale především o grafice. Někde jsem našel, že GF6*** až 7*** mají ve hře problém se zobrazením vody a sněhu, nebyl jsem si jist svoji grafikou. Tímto končím v tomto fóru.
Athlon XP 64 3200+, ASUS A8N-SLI DELUXE, Asus Extreme EN7800GT/2DHTV 256MB, Winfast TV2000 XP Deluxe, HDD Maxtor 200GB 8MB 7200rpm SATA, HDD WD120GB 8MB 7200rpm, LG GSA-4163BB, Teac DW-548D, Logitech Cordless Desktop MX3100 CZ, Creative SoundWorks 2.1,Wifi D-link DI-624, HP930C, HP1005, EIZO L568
Dex_Holland
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dex_Holland »

ahoj,přes jakej servr zahrát cac generals krom toho ofišl?
Protlak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Protlak »

Dex_Holland píše:ahoj,přes jakej servr zahrát cac generals krom toho ofišl?
nejlepe pres hamachi :-D kdyz se pripojis na sit haamchi.cz pro C&C Gennerals ZH tak tam urcite nekoho najdes =)
PC: C2D E6400,Gigabyte GA-965P-DS4, 2GB DDR2 800, GF 7600GS, celkem 500 GB na HDD, 19" LCD PHILIPS 190S6
NTB: Asus A6Kt TurionMT34 1.8ghz, 1GB RAM, X1600, 100GB HDD
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Re: Pro Thellwina

Příspěvek od Wiruz »

ProfaCZ píše:Dost mě naštvalo, že nemohu pokračovat ve svým threadu, protože to není jen o hře, ale především o grafice. Někde jsem našel, že GF6*** až 7*** mají ve hře problém se zobrazením vody a sněhu, nebyl jsem si jist svoji grafikou. Tímto končím v tomto fóru.
no nevim zda vsechny ale 6800 maji opravdu problem s efekty deste a snehu, ale castecne to uz resila NV v nejakych ovladacech
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
Dex_Holland
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dex_Holland »

Protlak píše:
Dex_Holland píše:ahoj,přes jakej servr zahrát cac generals krom toho ofišl?
nejlepe pres hamachi :-D kdyz se pripojis na sit haamchi.cz pro C&C Gennerals ZH tak tam urcite nekoho najdes =)
hamachi bohužel nerozjedu,nevim vubec v čem je problém a řešil sem to x krát a nic...
jimmy1981
Nováček
Nováček

Příspěvek od jimmy1981 »

Co to je s tou rychlostou hry? to vam kazdemu ide tak rychlo? Mam na mysli datadisk Zero hour. neda sa to niekde nastavit?
AMD Sempron64 2800+ BOX, MSI K8N s NForce4-4x,MSI GeForce 6600GT , 1024MB RAM 400MHz KINGSTONE,
WD 250GB 7200RPM SATA, zdroj EUROCASE 400W.
drak
Začátečník
Začátečník

Re: Pro Thellwina

Příspěvek od drak »

Wiruz píše:
ProfaCZ píše:Dost mě naštvalo, že nemohu pokračovat ve svým threadu, protože to není jen o hře, ale především o grafice. Někde jsem našel, že GF6*** až 7*** mají ve hře problém se zobrazením vody a sněhu, nebyl jsem si jist svoji grafikou. Tímto končím v tomto fóru.
no nevim zda vsechny ale 6800 maji opravdu problem s efekty deste a snehu, ale castecne to uz resila NV v nejakych ovladacech
Co jsem četl, tak to vyřešili snad i nechtěně :) - ovladače 80.xx už zobrazujou v pořádku (nezkoušel jsem teď na těch, co tam mám t.j.84.56, na předešlých to šlo dobře)
Intel Q9550 + Noctua NH-U12F, 4x 2 GB A-Data,Asus Maximus Formula,Gigabyte 4870 X2 ,SAMSUNG T 260, WD Raptor 74 GB, Seagate 7200.10 320 GB,2 x WD 500 GB GP, Logitech G9 + Logitech G15 , Genius HT 5.1, SB X-Fi Platinum ,DVD LG GSA-H20L,Asus DRW-1814BL,case:Thermaltake ARMOR-black,SEASONIC M12-600, mp3 Iriver H-320+Koss Porta Pro,NB Acer TM 4670
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Promazán OT.

Tohle je thread o CC Generals a ne o starych dílech..

Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Stránky o generals

Příspěvek od Red Devil »

Založil jsem stránky o téhle hře mrkněte se...
http://reddevil.webgarden.cz/
Thimy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Thimy »

Aké výkonne compy potrebuje tato hra aby chodila plynulo po sieti? Aspon zhruba. Nehádže vám to občas, že hra stratila synchronizáciu?
CPU: Athlon 64 X2 3600+ EE @ 2600Mhz (Windsor) 325x8 1,5V + AC Freezer64 PRO (zoslabený prítlak), MB: DFI INFINITY nf SLI-M2, RAM: 2x1GB A-DATA VITESTA DDRII 800+ Extreme Edition @ 1040Mhz 5-5-5-18 2T 2,17V, VGA: Sapphire X800GTO² »flash« X850XT-PE (600/600) + ATI Silencer 5 rev.2, HDD: WD3200KS 16MB cache SATAII, DVD-RW: Samsung SH-S182D, ZDROJ: Seasonic 380W (SS-380HT Active PFC), MONITOR: LCD Samsung SyncMaster 913N SILVER, SOUND: SB Live! + Logitech Z-3e, BACKUP: APC 325VA, KEYBOARD: UMAX WK-711, MOUSE: A4-tech X-750BF, 3Dmark2001SE: 27 150, 3Dmark2003 (v3.6.0): 13 533, 3Dmark2005: 6 561, Super PI / mod1.4: 33.969
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“