Invertor pro LCD monitor (Keymat 711A)

Nevizuální úpravy HW, elektronika - Voltage-mody, regulace otáček, schémata... nejde o přetaktovávání.
Odpovědět
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Invertor pro LCD monitor (Keymat 711A)

Příspěvek od Trinom »

Zdravím všechny. Mám tu před sebou monitor, na kterém (s největší pravděpodobností) blbne invertor. Už jsem si psal s Woytou a ten mě po chvíli odkázal sem, že to bude lepší. Jen na okraj píšu, že se mi nedaří zkontrolovat ten invertor, protože je to SMD balast na poměrně malé destičce. Dělal jsem ještě pokus, že jsem ho vypínal a zapínal (můstkem přes prasklou pojistku, s i bez katody), ale po zapnutí začnou po monitoru lítat pruhy, zmizí obraz a vrčí to. Monitor funguje i bez invertoru (který mám na stole 8-)) docela dobře...

Nakonec nějaké to foto:

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Ještě uvedu, že jsem napsal i přímo do keymatu, tak uvidím, zda mi odpoví...
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
srna
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od srna »

a proc si treba nekoupúis extra invertor na 12V ? ten stoji cca 100kc a melo by to jet taky
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

Tak nakonec jsem zjistil, že je v křemíkovým nebi i katoda, tak z toho zkusím udělat projektor...
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
Odpovědět

Zpět na „Modifikace hardware“