MOV - AVI

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
golop
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

MOV - AVI

Příspěvek od golop »

Prosím mam velkej problem musim prevezt z mov do neceho aby to nebylo velke a bylo mozno s tym delat ve windows move makeru dival jsem se na starsi prizpevky ale tam uz linky nefakaji :onfire:
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

mov2avi + mov2avi GUI
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Full verze Quick Time to taky umí :)
Nebo
link
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
golop
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od golop »

Dzin píše:Full verze Quick Time to taky umí :)
Nebo
link
mato jeden hacek je to trial verze :X :down:
golop
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

lol

Příspěvek od golop »

jste mi moc nepomohly :X sux
tomasson
Nováček
Nováček

Příspěvek od tomasson »

Zdravím. Zkus tohle http://www.erightsoft.com/SUPER.html
Převede to snad všechny formáty, ale osobní zkušenost nemám.
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: lol

Příspěvek od karf »

golop píše:jste mi moc nepomohly :X sux
a proč jsi nepoužil ten mov2avi jak psal Trinom. normálně funguje. jen nesmíš bejt zas tak moc línej. :evil:
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
guarapachanga
Nováček
Nováček

MOV to AVI MPEG WMV Converter

Příspěvek od guarapachanga »

skus toto ... akurat som to stiahol... vyzera to ok :) http://www.stahuj.cz/multimedia/prevody ... converter/
Stahuj.cz - MOV to AVI MPEG WMV Converter
Pod stromečkem leží šek,
přines nám ho Ježíšek.
Smějeme se na šek,
to zas bude flašek.
K.Plihal
Delorean
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Delorean »

Používám tenhle postup pro MOV videa z foťáku, se kterými si jinak konvertory moc neporadí:
Pomocí prográmku Smartvid uložím MOV do AVI, ale pořád s původní kompresí(u foťáku MJPEG - Motion JPEG) - tedy vlastně jen změním kontejner videa z MOV na AVI. V tu chvíli lze většinou AVI normálně přehrát(ffdshow má filtry i pro MJPEG, přehraje to MediaPlayer Classic,...). Pokud ale někdo tyhle filtry nebude mít v systému, tak to AVI nepřehraje.
Proto konverze třeba do xvidu - ale pro otevření AVI ve VirtualDubMod je nutný do systému nainstalovat dekompresní kodek pro kompresi použitou ve videu(v mém případě MJPEG - kodek třeba PicVideo MJPEG). Pak normálně AVI ve VirtualDubMod otevřít a tam není problém s ním dál pracovat a uložit s nějakou jinou kompresí(xvid,...)
Epox 8RDA3+ PRO, AMD Barton 2500+@11x166MHz/1,425V!(Prime-stable)+Spire FalconRock II, RAM celkem 1GB, HDD Samsung 250GB SATA, Sapphire Radeon 9550(250/200MHz) 128MB->9600 bios mod(475!/200MHz), DVD-RW LG GSA-4082B, Wifi AP WRT-311, Seasonic 380W, vlastní regulace všech ventilátorů podle teploty
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: lol

Příspěvek od Trinom »

karf píše:
golop píše:jste mi moc nepomohly :X sux
a proč jsi nepoužil ten mov2avi jak psal Trinom. normálně funguje. jen nesmíš bejt zas tak moc línej. :evil:
Používám ho už hodně dlouho a zatím bez problémů. Jen za něj ještě postavím TMPGEnc (takže mám z MOVu MPeG).
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“