AKG k 26P
Moderátor: CageJ
- Lambonaut
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
AKG k 26P
chci si poridit nejaky sluchatka k prehravaci a i ke compu na poslech hudby a obcasne hrani. hodne me zaujaly tydle akg http://www.cybex.cz/Produkt.aspx?Shortc ... tegoryId=0 jen jsem na ne nikde nenalezl test jak hrajou. mate je nekdo nebo je nejaka lepsi varianta? thx
- Eros
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
ja poskulujem po k24 p a zevraj su lepsie ako koss portapro
Dve veci sú na tomto svete nekonečné: ľudská hlúposť a vesmír. A tým vesmírom si nie som taký istý. (Albert Einstein )
CPU:Intel P4 1400MHz MB:MSI MS-6566 Memory:512MB DDR VGA:ATI Radeon 9100 64MB Sound:SB Live 5.1-Player + Gembird WSC-YF-1A DVD:LG GSA-4163B Monitor:LiteOn C1771NST Storage:160GB ATA Seagate Keyboard:A4-Tech KBS-8 Mouse:A4-Tech WOP-35
CPU:Intel P4 1400MHz MB:MSI MS-6566 Memory:512MB DDR VGA:ATI Radeon 9100 64MB Sound:SB Live 5.1-Player + Gembird WSC-YF-1A DVD:LG GSA-4163B Monitor:LiteOn C1771NST Storage:160GB ATA Seagate Keyboard:A4-Tech KBS-8 Mouse:A4-Tech WOP-35
- F1l1p
- Středně pokročilý

Vypadají dost dobře, jen se mi nelíbí to zkreslení...<1% - to je dost hodně. Ty Kossy PortaPro stojí v americe 40 USD (900 Kč), takže tady za těch 1800 jsou dost předražené. Sice je mám, ale normálně bych si je asi nekoupil (sehnal jsem je za 1000 - nelíbil se mi pocit, že za ně dávám o 100% víc, než je jejich stand. cena).
- kurri
- Začátečník

Recenze:
AKG K24P,AKG K26P
AKG K26P
AKG K26P
Slysel jsem obe sluchatka.AKG K26P maji opravdu mohutne basy,ale stredy a vyssi kmitocty nedosahuji kvality SENNHEISER px 100,zni zastreneji a nejsou tolik detailni.Rekl bych na ROCK,HIP-HOP,JUNGLE atd.... a pro milovniky mohutnych basu vynikajici sluchatka.Docela slusne drzi na usich,ale ma muj vkus maji veliky pritlak. Jedna se o uzavrena sluchatka,tak docela slusne tlumi zvuky z okoli,coz se hodi pri poslouchani v hlucnejsi postredi (na ulici v mhd atd..),kde otevrena sluchatka moc neuspeji.Na zaver bych rekl,ze oboje sluchatka maji dobry pomer vykon/cena.Rozhodne jako vzdy doporucuji osobni poslech!!!!!!!!
AKG K24P,AKG K26P
AKG K26P
AKG K26P
Slysel jsem obe sluchatka.AKG K26P maji opravdu mohutne basy,ale stredy a vyssi kmitocty nedosahuji kvality SENNHEISER px 100,zni zastreneji a nejsou tolik detailni.Rekl bych na ROCK,HIP-HOP,JUNGLE atd.... a pro milovniky mohutnych basu vynikajici sluchatka.Docela slusne drzi na usich,ale ma muj vkus maji veliky pritlak. Jedna se o uzavrena sluchatka,tak docela slusne tlumi zvuky z okoli,coz se hodi pri poslouchani v hlucnejsi postredi (na ulici v mhd atd..),kde otevrena sluchatka moc neuspeji.Na zaver bych rekl,ze oboje sluchatka maji dobry pomer vykon/cena.Rozhodne jako vzdy doporucuji osobni poslech!!!!!!!!
Cpu:A64 3000+ (Win) AC 64 Ultra TC RAM:2x512MB 400DDR GeIL Value MB:MSI RS480M2-IL VGA:Sapphire Radeon X1600 Pro HDD:WD 160GB 8MB SATA Case:3R System R101 Zdroj:Chill Innovation 400W Monitor:SAMSUNG SyncMaster 997MB Sound:Creative X-Fi Repro: Elac BS 103.2
- F1l1p
- Středně pokročilý

Já jsem ale zase viděl test Sennheiserů PX100 a Koss SportaPro a podle toho testu jsou na tom ty Senny o něco hůře - Kossy dostali známkování - basy 1, středy 1, výšky 2 a Senny dostali hodnocení basy 1, středy2, výšky 3. Měřili to na nějakém speciálním přístroji. Možná, že bych ještě ten časák někde našel, kdyby byl zájem.kurri píše: Slysel jsem obe sluchatka.AKG K26P maji opravdu mohutne basy,ale stredy a vyssi kmitocty nedosahuji kvality SENNHEISER px 100